Pepenasi de iulie - august 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or CRISTINA, din pacate la mine starea de somnolenta nu se aplica, adica degeaba sunt moarta de oboseala cand ma scol noaptea pt. Luca, tot nu pot sa adorm si pace decat dupa vreo ora jumate, dar nici fresh nu sunt, cum e mai rau. Inca nu ma pregatesc sa fiu soacra mare de 2 ori, ca totusi doctorita a zis ca e numai o banuiala cu mari sanse de eroare, iar eu comparand data ovulatiei cu data cand banuiesc ca a fost conceptia eram aproape sigura ca e fata, dar na, acum Dumnezeu le randuieste cum vrea el, important e sa fie sanatos. Monica, mami de Luca Andrei si 12+Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
Eheeee lasa ca si io' bagai datele in toate calendarele si mi-a iesit ca va fi fata.
Am verificat si cu ale lui Alex, mi-a iesit baiat, baiat fuse' pana la final....
Am sperat pana am nascut ca doctorii s-au inselat la echografii (2 la numar) si va fi fata....
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui flo1980
Eheeee lasa ca si io' bagai datele in toate calendarele si mi-a iesit ca va fi fata. Am verificat si cu ale lui Alex, mi-a iesit baiat, baiat fuse' pana la final.... Am sperat pana am nascut ca doctorii s-au inselat la echografii (2 la numar) si va fi fata.... Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash! |

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
14+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
ana_a spune:
capri mie imi place fff mult poza in care Ilinca are ochii inchisi si mana in sac
. Toate sunt frumoase!
proud mummy
vias spune:

Flavius doarme in sfarsit 

Doamne ajuta si in continuare 
Doarme si cu noi (cate o tura
) si cel mai des in patut...
Acum nu-l lasam sa planga....daca e vb de pat, atunci nu ne gandim de 2 ori, il luam cu noi, dar mi-am dat seama ca nu e vb ca vrea el in pat la noi, ci faptul ca il doare burtica, ori eu il mai masez, il mai mangai...ce sa mai...e un rasfatat si jumatate...![]()
Acum caut pozitii pt nou-nascuti in wrap...trebuie sa ies afara sa dau citirea la apometre si il iau pe Fomist cu mine ![]()
Cris26 si Moni_or....citesc ce scrieti voi despre sarcini...si parca imi e dor de burtica...ma apuca nostalgia..desi nu cred ca voi mai face altul...dar de data asta am avut o sarcina atat de frumoasa..

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
Caprioara spune:
Helau,
Pica
Monica
Fabian de Magda
Fetele dragi, multumim muult de aprecierile la adresa Ilincutei si a pozelor 

. Ma bucur ca v-au placut, pentru ca eu, va spun sincer, sunt mai carcotasa asa
si cred ca inca nu sunt asa cum ar trebui sa fie o sedinta foto adevarata. Bine, nici nu a fost
, a fost facuta in graba si in conditii aiurea. Eu l-am rugat sa faca, el nu a vrut, m-am enervat si am zis ca-i fac eu poze ca nu i-am facut de cateva luni si dupa ce mi-am aranjat in camera copiilor ceva decor si am imbracat fata a venit si dansul cu aparatul lui si a facut ce ati vazut
. Dar nu a vrut sa o schimb in alta rochita, sau sa-i mai faca si in picioare sa se vada bine rochita in care era, sau sa mai aduc si alte chestii (gen baloane de sapun, etc). Si Ilincu nu prea a cooperat, adica nu vroia sa tina pe cap fesul de mos, coarnele de ren sau bentita, parul ii statea cam aiurea si nu accepta sa il aranjez ca incepea sa tipe, nu se uita la ta-su cand o striga dar se uita in sus, in jos
. Intr-un cuvant, o adevarata aventura.
Nu ma mai lasa Ilincu sa scriu, vrea sa imi inchid calculatorul.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
estrella80 spune:
Pica
Multa sanatate si numai bine iti doresc alturi de cei dragi tie!
Mobriq
Pargurschimag

Luca Andrei si