Pepenasi de iulie - august 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 7
Biribu spune:
Pica
Vino cu o sampanie ceva si pe aici ca nu suntem chiar toate bortzoase...
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Violeta_m_tm spune:

Pica, Mobriq si Fabian 

Biri cum va mai simtiti, v-a trecut afurisita aia de gripa? (scuze, nu am mai intrat de 2 saptamani si nu am citit decat cap asta, dar m-am gandeam la voi)
Capri si mie imi plac pozele, iar Ilinca este o frumusete de fetita. ce fain ca ai reusit sa o intarci , eu inca o alaptez pe Miruna, si eu as vrea sa o intarc, dar Miruna nu vrea alt lapte...
Camy unde ai pus poze cu Flavius? Vreau sa-ti vad si eu minunea mica.
Miruna este bine, face si ea numai prostioare, imi ia pamantul de la flori si il insira prin casa, imi rupe florile si nu stiu cum sa o fac sa nu le mai rupa, ea se distreaza de numai, mereu ii explic ca plang florile, ca le doare dar nu are nici un efect.
Voi intampinati probleme cand ii culcati, ca noi ducem o adevarata lupta pana adoarme, oricat ar fi de obosita nu vrea sa doarma, numai cand ii spun "hai la nani" fuge de mine si incepe sa planga daca o iau si o pun in pat, de multe ori ma enervez si o mai tin in pat cu forta dar face crize de plans,stiu ca nu-i bine dar...azi de la ora 14 am vrut sa o culc si a adormit la ora 16
Ralu79 spune:
Ola!
La multi ani fericiti Pica!
Biri- tu iar starnesti lucruri pe-acilea si dupa aia scrii cu ros' ca e forum de copii hmm?
Ntz ntz ntz.
N-am chef de scris
Pupicei tuturor
Tecky spune:
Violeta si pt mine e un chin sa o adorm pe Ralu....
Abia,abia adoarme leganata si mangaiata pe cap si pe fata...
Daca o las singura la ea in patut plange....
Ce se intampla cu restul fetelor care nu mai scriu:Carmenela,Mada,SUN,Ankalaura,Bujo......etc?
Caprioara spune:
Violeta, merci.
Si Ilinca adoarme foarte greeeu si de cele mai multe ori mangaiata si gadilata. Am patit si eu des sa treca peste 1 ora jumatate si ea sa nu fi adormit
.
Cu intarcatul, Ilinca bea putin lapte (prima crestere de la Parmalat), si numai cu lingura (nu bibe, nu cana cu pai, nu pahar). Daca reusesc sa ii dau 120 ml seara sau dimineata la lingura e maaaare sarbatoare. Avem zile cand abia ii dau cateva linguri. Si nu prea mananca alte lactate. Seara mananca insa si cam 100 ml apa cu cereale noapte buna cu lapte inclus in ele, iar la gustarea de la ora 18-19 serveste o cutiuta de iaurtel nestle, sau budinca de vanilie sau gris cu biscuiti tot de la nestle, care au lapte in ele.
Momentul intarcatului e dificil emotional, eu asa l-am trait
. Simti un mare gol in suflet, chiar daca iti doreai intr-un fel sa scapi de alaptat. E o separare, momentele alea de tandrete unice cand ai copilul la piep nu vor mai veni si eu una regret acest lucru
. Dar vom gasi alte moduri de a fi aproape una de alta
.
Vreau sa va multumesc inca o data pentru voturile la concursurile de fotografie de pe DC la care am participat 

. Saptamana trecuta am ridicat in sfarsit aparatul foto castigat la concursul cu ratuste
. Este www.e-price.ro/Aparate-foto-digitale/sony/Aparat-foto-digital-Sony-DSC-G1-DSC-G1" target="_blank"> acesta. Din pacate, din cauza ca stau prost cu banii acum o sa il vand. Il va pune sotul la vanzare cu 700 lei, si sper sa il dam macar cu 650. Daca stiti pe cineva care ar vrea sa cumpere asa ceva, va rog sa-mi spuneti. Vin sarbatorile si poate fi un cadou frumos. Daca reusesc sa il dau sper sa ii pot lua lui Matei ceea ce isi doreste de Craciun si de ziua lui, si sa ii serbez si ziua
.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
maitreyi spune:
prin zona si noi 
la multi ani sarbatoritilor zilei
sanatate si zambete senine sa aveti 
alexandra nu face prostioare
a cazut ieri si si-a spart buza cand ne harjoneam sau a spart un pahar dand cu o perna din greseala peste el. dar nu e genul cataratoare, nu mananca flori pt ca toate sunt pe pervaz, nu o intereseaza dulapurile decat daca il deschid eu si ii arat ce-i acolo. are insa momente de frustrare cand eu nu inteleg ce vrea, ea nu are timp si chef sa imi explice si atunci incepe sa se dea cu capul de ce apuca sau sa se traga de par. insa si astea dispar si apar.
ieri dimineata am luat-o in pat la mine si mangaia perna lu' tati si spunea "ta-taaaa, ta-taaa". daca suna telefonul e ta-tiiii, daca bate cineva la usa e ta-tiiii. cand e el acasa vrea sa adoarma cu el nu cu mine, e iubire mare intre ei
abia asteptam sa vina acasa for good si se pare ca anul asta o sa ni-l aduca mosu' de tot 
i-am luat azi o sticluta cu tuturuc si cu hello kitty si asa de mult ii place ca a ras 2 sticle cu apa azi
se pare ca asta era secretul - nu ii placea omului recipientul ![]()
eu am reusit sa imi incropesc dosarul pt indemnizatie ca s-a dat ordonanta de aplicare si pt studente si se pare ca voi primi si retroactiv din iunie 2009 de cand s-a dat legea. joi sper sa reusesc sa il si depun. imi vor da 6 mil/ luna plus alocatia.
va spuneam saptamana trecuta ca avem prima masea. ei...saptamana asta pot sa anunt si primul canin
au iesit total alandala fata de schema da' nu-i bai. o sa ajunga in ritmul asta sa aiba toata dentitia sus si jos 2 incisivi jumate ![]()
o seara faina 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Eee, care domne, ca eu nu am disparut nicaieri!
Doar ca ma cam capiaza copilele astea. De maine o ducem iar pe Eliza la gradi, desi nu prea am nici un chef. Cand se face 11 si tre' sa ma mobilizez sa ies cu Erika din casa, mi se ridica parul in cap!
Apoi de asta, am fost in focuri cu "debarasatul", am dat drumul la actele pentru casa, vineri avem mapa completa si sper ca saptamana viitoare sa facem antecontractul pentru casa.
Partea naspa si stresul meu numarul unu este la evaluare. Ca noi avem trei pereti daramati, si bineinteles ca nu avem hartogaraia aferenta, si am emotii cu evaluarea. Asa ca intrebare, daca are careva info de la sursa, de pe la banci sau de pe la firme de-astea de evaluare: evaluatorul vine sa studieze schema? Sau vine sa vada daca apartamentul face banii din acte? Ca unii zic asa, altii invers. Si am un stress cumplit... 
OAAAAA AU INTRAT BANI!!!!
Talciocul meu
boticelina spune:
Anka sa-ti zic cum a fost la noi cand am luat casa. Banca de la care am luat creditul avea o lista cu evaluatori agreati, asta ca sa nu vina cumparatorul cu vreun gagiu/cunostinta de-a lui care sa zica ca-i raiul pe pamant casa si ea sa nu faca 2 bani... Noi (adica agenta care ne-a gasit ap) ne-a recomanadat unul din lista, care s-a si deplasat cu noi la apartament, avea o fisa tehnica de evaluare pe care bifa imbunatatiri, etaj, confort, tipul de scurgere (ap era la parter), balcoane, termopane, sisteme de siguranta, stare pereti, instalatii sanitare, tevi, tot tacamul. Omul a facut o evaluare reala, a zis ca pretul e usor mare dar tocmai incepea boom-ul imobiliar... In final i-a mai gasit vreo 2 avantaje si ne-am calificat pentru credit. Dar a puricat tot. Faptul ca ai modificari in casa si n-ai hartoage e un dezavantaj. Io am daramat o usa de PFL si un perete din spartura de BCA (o camara de 1x1m) dar am facut pentru asta un dosar de 3 degete
In fapt i-a dat un baiat un branci si s-a prabusit...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
PICA draga mea, sper ca inca e 17, ca sa iti urez din suflet
LA MULTI ANI
cu multa fericire, seninatate si bucurii!
Esti o super gagica si asa sa ramai mereu! Eu sunt de la fan club

Eu, vineri toata ziua am fost convinsa ca e joi. Azi, toata ziua am fost convinsa ca e joi
IRISS, DECI DA, MAINE MERG LA MUZICA!! Si NU saptamana viitoare, ai avut dreptate! Deci pot sa trec pe sub balconul tau, sau ne vedem in parc pana cand sa o iau pe Eliza de la muzica si sa o impachetez pentru balet...
Din ce nazdravanii face Erika, in afara de catarat si tot restul, se spala singura pe dinti de cateva ori pe zi. Am prins-o azi in baie, in picioare pe toaleta, desurubase corect pasta si punea pe periuta. Cand m-a vazut in usa, a inceput sa frece dintii cu frenezie. Mai nou vrea periuta electrica a Elizei! Nu stiu cum a ajuns la ea, dar s-a prins repede care e treaba si pe ce buton sa apese...
Iar ce m-a mirat e ca SCUIPA! Ii zici sa scuipe cand se spala pe dinti si ea scuipa! Eliza a mancat pasta pana tarziu nene, eu ii ziceam sa scuipe ea nimic!
Talciocul meu