Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 22
Ilinca_M. spune:
Hmmm, continuu sa citesc linkul dat de Ayla, cu "un baietel rasfatat" (il citisem si eu cand a aparut, dar de atunci s-au mai scris zeci de pagini); sunt niste discutii foarte interesnte in legatura cu pusul pe olitza de la varste fragede si pusul pe olitza in general! Foarte tare topic!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
olishka spune:
Pisik hai ca mi-ai dat si mai mult curaj si vointa la cat m-ai laudat
Dar sa stiti mamici ca si Pisi a noastra e taaaare frumoasa, inalta si aratoasa
Sunt doua fetite cochete, ea si cu Anita.
Ilinca sigur este de la asta...si David cand doarme bine si nu ma suge noaptea, am sanii plini peste zi. Am si eu poze cu fetele si bebicii, insa nu am avut timp sa le descarc. Poate imi fac in seara asta..
Dyana multumesc
De maine incep tratamentul si tare sper sa-i treaca de tot. Daca esti draguta sa-mi spui si cum i-l administrez
David a fost f cuminte la vaccin. Nu a plans aproape deloc, doar cand i-a bagat acul in bulane a miorlait putin, dar i-am aratat telefonul si i-a trecut repede.
Ne-a zis dr sa incepem si noi s atragem de puta, dar tare complicata mi se pare procedura. Si mai ales ca David are putica mai mica, caci este infundata in grasime ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

alex2alex spune:
Seara buna,
NU dati cu paru' abai acum am ajuns la comp.
Alex mi-e facut febra...si tot asa am tinut-o de vineri :((.
E marait si nu-i place nici lui si acu a facut si diaree ... mi-e asa de mila de el ca n-am ce sa-i fac.
E ragusit si tuseste si nu vrea decat in brate....:(
Imi pare rau da' n-am cum sa recuperez ce-ati scris...in 10-20 min iar se rezeste si o luam la plimbare prin casa (in brate, leganat).
Nu stiu cum mai sunteti voi...sper ca bebeii is ok.
Mai intru eu...cand pot.
Pupici si SANATATE !
aditapop spune:
Alex, Doamne ajuta sa-si revina repede bebelinu'
Multa putere iti doresc si sa revii curand

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex2alex Seara buna, NU dati cu paru' abai acum am ajuns la comp. Alex mi-e facut febra...si tot asa am tinut-o de vineri :((. E marait si nu-i place nici lui si acu a facut si diaree ... mi-e asa de mila de el ca n-am ce sa-i fac. E ragusit si tuseste si nu vrea decat in brate....:( Imi pare rau da' n-am cum sa recuperez ce-ati scris...in 10-20 min iar se rezeste si o luam la plimbare prin casa (in brate, leganat). Nu stiu cum mai sunteti voi...sper ca bebeii is ok. Mai intru eu...cand pot. Pupici si SANATATE ! Alex...mamica de Alexandru Ioan ![]() |
Sanatate multa va dorim
Cel mai groaznic este atunci cand iti sufera copilasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hmmm, continuu sa citesc linkul dat de Ayla, cu "un baietel rasfatat" (il citisem si eu cand a aparut, dar de atunci s-au mai scris zeci de pagini); sunt niste discutii foarte interesnte in legatura cu pusul pe olitza de la varste fragede si pusul pe olitza in general! Foarte tare topic! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Vreau si eu linkul

dyana27 spune:
olga am vorbit cu surioara, si zice sa-i pui cate o picatura de 4 ori pe zi, dar neaparat in ambii ochisori; si sa nu-ti faci probleme, ca e dat la toti bebeii 
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui novus Fetele care ati deschis aparatele mai tarziu Coordonatele intanirii sunt: PALTINIS 11-13 dec sau 18-20 dec Petrean ,acum e mai aproape, sper ca ne vedem, nu ??! ![]() ![]() ![]() Dyanna & nasica, va trec pe lista !! Dyanna, chiar cred ca v-ar prinde bine o iesire, nu crezi? Ayla, ce zici ? veniti si voi ?? hai ca la Paltinis nu o fi ajuns gripa ![]() ![]() PetraTudor hai scoate cerbul la aer sa-si revina !! Nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva si chiar nu as vrea dar sper sa ne strangem cat mai multe !!!!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
VENIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De aceea am intrat, sa va spun ca venim si noi (ideal 11-13, avem o petrecere pe 18, dar mai vedem), dar am zis sa recuperez intai ce s-a mai scris, ca sa nu ma intrebati la munte si sa ma fac de rusine
PetraTudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
super tare faza ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Daaaaaaaaaaaaaaaaa, ne-am distrat si noi

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
VENIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() De aceea am intrat, sa va spun ca venim si noi (ideal 11-13, avem o petrecere pe 18, dar mai vedem), dar am zis sa recuperez intai ce s-a mai scris, ca sa nu ma intrebati la munte si sa ma fac de rusine Bogdan (09.03.2009) |
Eram precisa !!!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Dragos (28.02.2009)