Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Ayla, ziceai la un moment dat ca ti se pare parca prea de tot umblatul la varsta la care Luana a urnit-o din loc...
Ei uite... probabil stia si vroia sa fie varsator.

As citi si eu despre Pesti. Nu prea cunosc personal pesti decat f putini. Fetele au fost asteptate Berbecute, dar ... au grabit treaba

Ai mei copiii sunt amandoi varsatori, si dupa ce am citit, mi-am dat seama ca trebuie sa accept unele chestii ca facand parte din personalitatea lor. Asa ca va recomand sa cititi zodia, trasaturile caracteristice (in de-astea cu previziuni astrale eu nu cred deloc), si sa intelegeti ca unele lucruri tin de personalitatea copilului, si trebuie pur si simplu acceptate.
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009_05_01_archive.html
Nu cred ca stia ea ca-i varsator, dar daca ii seamana lui tati ei
e clar ca liberate scrie pe ea.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Dezvoltarea copilului in primul an de viata
» la nastere, bebelusul se orienteaza spre lumina
» in primele zile, bebelusul reactioneaza la sunete prin modificarea comportamentului
» la o saptamana dupa nastere, bebelusul priveste o sursa de lumina
» incepand de la o luna si jumatate, bebelusul urmareste cu privirea un obiect
» la 2 luni, sugarul surade drept raspuns la surasul parintilor si pronunta primele vocale « a », «e».
» la 3 luni, copilul isi tine capul drept si recunoaste chipul mamei sale
» la 3- 4 luni, isi poate coordona ambii ochi si pronunta unele consoane « b », « m »
» la 5 luni, copilul poate sa apuce obiectele
» la 5 -6 luni, copilul surade la vederea chipului unor persoane care il intereseaza
» la 6 -9 luni bebelusul pronunta silabe si reactioneaza la cuvinte cunoscute
» la 7 luni, bebelusul recunoaste un obiect si isi indreapta mana spre el
» la 7 -8 luni, copilul nu mai are nevoie de sprijin pentru a sta in sezut
» spre 8 luni, micutul incepe sa observe formele si detaliile si isi manifesta nemultumirea atunci cand vede un chip strain
» la 9 -10 luni, bebelusul poate sta in picioare cu sprijin
» la 10 -11 luni, bebelusul sta in picioare fara sprijin
» la 10 -12 luni copilul pronunta « mama » si « tata »
» la 12 luni, copilul incepe sa apuce si sa tina obiectele in mana, intre degetul mare si aratator

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

I am happy! Vreau sa va arat ce a facut pt mine prietenul meu de pe glitter graphics, pt ingerasii mei. I love it!

Fetita fluturas o primise in dar Alma din partea Luciei iar fetita floricica o caut pt Maria-Alexandra.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

frumos din partea lui

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

MONICA, f frumos ce a facut prietenul tau
Pot sa te rog sa imi trimiti si mie cartea sau link-ul (nu mai retin ca eram f obosita) de care ii spuneai Dyanei?

PETREAN, ce dragalasi sunt flacaii

CHATO, Pogo e adorabila. de silueta ta ce sa mai zic, tu si Aris concurati la categoria skinny. Dar va prinde Olga din urma. Fetelor, a slabit Olga ceva de speriat. Na, ca te-am laudat

DYANA, sper sa nu mai ai o noapte asa dificila. Pupam Mutzu marait

Nu mai stiu cine a zis de ADHD. Hai sa fim seriosi, asta e ca mine cu autismul, Doamne iarta-ma. Nu se diagnosticheaza astea la un copil asa mic. Eu inteleg ca noi incercam sa cautam expliatii pt reactiile copiilor nostri, eu sunt prima care am cautat mereu cauze, dar cred ca pur si simplu trebuie sa ii acceptam ca atare si sa nu ne mai ingrijoram.

Ma duc si eu sa ma joc cu Ana, ca e am maraici azi, banuiesc ceva dintisori sau pur si simplu ar vrea sa fie mai activa si inca e prea lenesa. Acuma chiue si parca ma "cere" la joaca.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ah, monica, bine ca a zis pisik ca am uitat de ce mi-ai zis tu; sigur ca vreau sa citesc, in engleza e perfect, n-am probleme; dar stii cum e, fiecare situatie e diferita, si chiar daca citesc chestii mult mai grave decat la mine in familie..... tot nu am cum sa trec peste; fiecare isi stie problemele, si e dificil sa le ignori doar pentru ca altii au probleme mult mai grave; eu asa simt..... poate nu e ok, dar nu pot sa-mi pun frana la sentimentele de nemultumire, ca dupa aia e si mai grav cand izbucnesc; sa zicem ca situatia e mai.... calma, dar tot albastra; am renuntat la plecatul la mama, din multe motive, evident primul fiind mutzu ... restul mai neimportante, dar asta nu inseamna ca s-au rezolvat problemele; cristi se poarta la fel ca intotdeauna, adica nu face aproape nimic in casa (intinde si strange rufele doar), iar dpdv al relatiei noastree.... n-are nici o tentatie sa rezolve ceva- asa cum a facut intotdeauna; mai si zice sa mergem la terapie de cuplu (de fapt eu am propus la un mom dat), dar daca el nu-mi zice mie nimic, apoi sa mai zica si la straini ceva;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

mutzu meu a adormit iar; asta dupa urlete in chinuri din cauza dintisorilor.... n-am avut de ales, i-am pus un paracetamol ca plangea in hohote de prea multa vreme; l-a mai linistit, chiar daca e tot marait, muscacios si cu balutele pana la putza; acuma a papat niste titi si a adormit goanga mea mica.... oare s-o trezi sa-i fac baita??? sau sting lumina si face nanica de noapte????? sigur se trezeste, n-are cum sa adoarma de acuma
hai ca pana am scris... s-a trezit... tot semimarait... deci treb sa=l basculaz in brate

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Greu v-am prins din urma...

Mihaela multi ani fericiti sa aveti!!! Si hai odata cu recordul Apropos, ai incercat sa iei tu initiativa si a refuzat? Ca atunci chiar ca merita bataie...venim toate la galati

Urez LA MULTI ANI si lui Cativ Cu intarziere, dar mie mi-e draga tare

Chatonel sa te faci bine caci noi te asteptam fara virusi frantuzesti Am vazut filmuletul cu super familionul Fain si socru, dar cea mai tare este pogonici-dragoana

Florinela ma rog si eu pt Victoras sa se faca bine si pentru tine sa ai in continuare putere

Gigelica in sfarsit ai aparut pe-aici L-am vazut si pe pitonas. Ce mare s-a facut!!! Nu veniti si voi la munte?

Am vazut poze si cu Gaza, Luana si cei 3 muschetari. Frumosi foc cu totii

Am facut si noi in sfarsit vaccinul de 6 luni..la 7 luni Introducem si produse noi in alimentatie Vreau sa fac iaurt caci din cate mi-a spus pediatra pare simplu de tot. Pun lapte intr-un recipient, pun o lingura de iaurt si il las pe masa din bucatarie. Dimineata cica este gata iaurtul...si apoi fac din iaurtul pe care l-am facut eu si tot asa. O sa incerc diseara si va spun daca am avut succes.

Se pare ca avem infectie la ochisorul cu problema si ne-a dar dr picaturi tobrex. Inainte sa-i administrez am zis sa va intreb si pe voi ce stiti despre ele.

Sa va povestesc ce face David amuzant, matusa-mea l-a invatat. Ii zic aaaaaaaa si duc palma la gurita lui si zice si el aaaaaaa si facem ca indienii...se distreaza de nu mai poate

A venit socrella si abia astept sa plece Astazi a fost ok caci a dus-o al meu sot la plimbare pe la casa care o amenajam si s-a dus sa o faca pe sefa pe-acolo Si sa va mai zic ca este geloasa de nu mai poate pe Chitibus, caci David se joaca muuult cu ea si nu mai este loc si pentru ea si moare de ciuda Copilaroasa tare la faza asta

PS: scriu acest mesaj de la ora 17, asa ca fug sa vad ce-ati mai scris de-atunci

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, am o productie la laptarie de nu se poate, as putea fi doica la 3 copii, asa ceva nu mi s-o intamplat de cand avea Sophitela 3 luni. Sanu' stang, care mereu a fost mai darnic cu hectolitri de lapte, mi-a fost toata ziua tare si plin de guguloaie, iar dreptul, desi mai lenes, siroieste ca un robinet stricat. Mi s-o dilit organismul; sau o fi de la somnul de noapte mai indelungat al lui Sophiphi? Din moment ce nu se mai trezeste noaptea, decat spre dimineatza, ar fi trebuit sa scada "productia", dar la mine vad ca da pe-afara.
Pisik, ai zis ca pui poze de la intalnirea de la Olishka!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

olga, da-i linistita tobrex; eu i-am dat la o saptamana, cand evident a facut conjunctivita la amandoi ochisorii; dar e ok, e singurul care merge de la nou nascut; si o sa-i treaca repoede, o sa vezi; nu ne-ai zis, cuminte boss-ul la vaccin????

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput