Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hmmm, continuu sa citesc linkul dat de Ayla, cu "un baietel rasfatat" (il citisem si eu cand a aparut, dar de atunci s-au mai scris zeci de pagini); sunt niste discutii foarte interesnte in legatura cu pusul pe olitza de la varste fragede si pusul pe olitza in general! Foarte tare topic!

Vreau si eu linkul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144382&whichpage=1

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor, cica catelul vorbitor e la real 80 ron.
http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/

desi n-am bani acum ma tenteaza ca cica-i super, iar copiii is tare incantat de el.ar fi prima noastra jucarie mai scumpa

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Noi avem si cubul vorbitor, si catelul, si telefonul, si borcanul formelor de prajituri, si inca 1001 jucarii de la Clau, asa ca la astea nu ma mai gandesc sa-i cumpar. Oricum nu le prea suporta, rar daca ii place vreo jucarie muzicala.

Haideti sa va arat ce face Miti meu acum.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Monica, eu m-am uitat la toate pozele inca de cand ai pus link-ul cu antepremergatorul, iar cele cu Luana papand painita mi s-au parut cele mai haioase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
problema e ca am intrebat-o pe pediatra de somn-agitatie si mi-a zis ceva care ma ingrijoreaza rau s-ar putea sa fie ADHD?! la varsta asta?!!

eu acum am citit mai pe-ndelete mesajul tau. ce ADHD vb dr ta? e babuna? pai tu ai intrat sa citesti despre asta? eu am o prietena care copilul are adhd a fost diagnosticat dupa varsta de 4 ani, face tratam la buc acum are 6 ani, progrese se vad din luna in luna. simptomele la adhd sunt altele, din cate stiu eu pe vazutelea la copilul ei

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

DA, am citit ca se diagnosticheaza dupa o anumita varsta - in general dupa 4 ani... nu stiu de ce s-a pronuntat asa, probabil sa scape de mine la tel.
Sper sa-si revina puiul, multumim de vorbele bune

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Aditapop, asta da pediatru!

Stai linistita, asa cum iti spunea si Dyanna, acest diagnostic se pune la varste mai mari si se urmaresc multe chestii, nu e suficient ca umbla copilul dupa mama lui sau ca vrea sa fie tinut in brate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

abia l-am adormit pe mutz mic; n-a adormit la titi, asa ca zic eu hai sa-l adorm la el in patut in seara asta, nu la titi sau in brate; si dupa 40 de minute de cantat nani nani am ajuns cu capul pe marginea patutului, cu lacrimile siroind de la cat am cascat, si mutzu ma capacea pe mana cu care-l mangaiam; deci, castigator mutzu, ca picam in cap la el in patut daca mai stateam, asa ca l-am mufat si am rezolvat problema in vreo 20 de secunde; aaaaa, si am incercat sa-i dau suzeta, deci l-am trezit si mai tare, ca i s-a parut extrem de amuzanta, evident nu de supt, doar de tinut de maner si balanganit in aer
m-a mancat undeva sa beau o cafea ramasa de la mama azi... si abia m-am trezit bine dupa ce am motait langa patutul lu' mutzu fredonand...... sa vezi ce trag eu pana mai adorm

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hmmm, continuu sa citesc linkul dat de Ayla, cu "un baietel rasfatat" (il citisem si eu cand a aparut, dar de atunci s-au mai scris zeci de pagini); sunt niste discutii foarte interesnte in legatura cu pusul pe olitza de la varste fragede si pusul pe olitza in general! Foarte tare topic!

Vreau si eu linkul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144382&whichpage=1

dragos tea mea

Citesc si eu. Toate ca toate, dar .... zau ca la ghiocei nu am vazut niciodata asemenea afirmatii: "[...] nu ai fi deschis un subiect cu catalogari ieftine si lamentari penibile [...]"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

deci, castigator mutzu

Dyanna, mutzuneii sunt intotdeauna castigatori

Imi pare tare rau ca nu veniti si voi la munte, tare i-ar fi placut lui Bogdanel sa se mai converseze putin cu mamica zambitoare!

Si ca veni vorba de zambet, mi-am amintit descrierea pe care ti-a facut-o sotul tau, "un metru jumatate si un zambet", nu? Stiu ca relatia voastra este tensionata in ultima vreme, dar pentru o asemenea caracterizare dulce eu zic ca merita sa-i mai dai sanse.

Mergi la inceput

Ei, se pare ca in seara asta e randul meu sa vorbesc singura

Ca sa inchei:

Aris, ne luam si noi scaunul auto, multumim pentru info. Si luam si girafa

Chatonel, venim si noi la intalnirea din Cismigiu!

Shasa ....haide vino pe DC ca sa nu fiu singuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe aici!

Hmmmmmm, fetelor, daca ma culc iar maine vad ca s-a mai scris un capitol peste noapte, am sa deduc ca nu vreti sa vorbiti cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PetraTudor sunt si eu p-aci, da' nu's prea vorbareata, ca s-a transmis la noi sindromul cerbului infuriat. La cerboaica

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fac capitol nou pana nu vine Shasa, ca sa aiba loc pt raspunsuri

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou