Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 23
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Vreau si eu linkul ![]() |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144382&whichpage=1
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
PetraTudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Noi avem si cubul vorbitor, si catelul, si telefonul, si borcanul formelor de prajituri, si inca 1001 jucarii de la Clau, asa ca la astea nu ma mai gandesc sa-i cumpar. Oricum nu le prea suporta, rar daca ii place vreo jucarie muzicala. ![]() Haideti sa va arat ce face Miti meu acum. ![]() _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Monica, eu m-am uitat la toate pozele inca de cand ai pus link-ul cu antepremergatorul, iar cele cu Luana papand painita mi s-au parut cele mai haioase!
PetraTudor spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aditapop
DA, am citit ca se diagnosticheaza dupa o anumita varsta - in general dupa 4 ani... nu stiu de ce s-a pronuntat asa, probabil sa scape de mine la tel. Sper sa-si revina puiul, multumim de vorbele bune ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim! ![]() ![]() ![]() |
Aditapop, asta da pediatru!

Stai linistita, asa cum iti spunea si Dyanna, acest diagnostic se pune la varste mai mari si se urmaresc multe chestii, nu e suficient ca umbla copilul dupa mama lui sau ca vrea sa fie tinut in brate!!!!

dyana27 spune:
abia l-am adormit pe mutz mic
; n-a adormit la titi, asa ca zic eu hai sa-l adorm la el in patut in seara asta, nu la titi sau in brate
; si dupa 40 de minute de cantat nani nani am ajuns cu capul pe marginea patutului, cu lacrimile siroind de la cat am cascat, si mutzu ma capacea pe mana cu care-l mangaiam; deci, castigator mutzu, ca picam in cap la el in patut daca mai stateam, asa ca l-am mufat si am rezolvat problema in vreo 20 de secunde![]()
![]()
![]()
; aaaaa, si am incercat sa-i dau suzeta, deci l-am trezit si mai tare, ca i s-a parut extrem de amuzanta![]()
![]()
, evident nu de supt, doar de tinut de maner si balanganit in aer

m-a mancat undeva sa beau o cafea ramasa de la mama azi

... si abia m-am trezit bine dupa ce am motait langa patutul lu' mutzu fredonand...... sa vezi ce trag eu pana mai adorm

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
PetraTudor spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144382&whichpage=1 Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Citesc si eu. Toate ca toate, dar .... zau ca la ghiocei nu am vazut niciodata asemenea afirmatii: "[...] nu ai fi deschis un subiect cu catalogari ieftine si lamentari penibile [...]"
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 deci, castigator mutzu |
Dyanna, mutzuneii sunt intotdeauna castigatori

Imi pare tare rau ca nu veniti si voi la munte, tare i-ar fi placut lui Bogdanel sa se mai converseze putin cu mamica zambitoare!
Si ca veni vorba de zambet, mi-am amintit descrierea pe care ti-a facut-o sotul tau, "un metru jumatate si un zambet", nu? Stiu ca relatia voastra este tensionata in ultima vreme, dar pentru o asemenea caracterizare dulce
eu zic ca merita sa-i mai dai sanse. 
PetraTudor spune:
Ei, se pare ca in seara asta e randul meu sa vorbesc singura 
![]()
Ca sa inchei:
Aris, ne luam si noi scaunul auto, multumim pentru info. Si luam si girafa 
Chatonel, venim si noi la intalnirea din Cismigiu!
Shasa
....haide vino pe DC ca sa nu fiu singuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe aici!
Hmmmmmm, fetelor, daca ma culc iar maine vad ca s-a mai scris un capitol peste noapte, am sa deduc ca nu vreti sa vorbiti cu mine! ![]()
Monnvas spune:
PetraTudor sunt si eu p-aci, da' nu's prea vorbareata, ca s-a transmis la noi sindromul cerbului infuriat. La cerboaica ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Fac capitol nou pana nu vine Shasa, ca sa aiba loc pt raspunsuri ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

s-ar putea sa fie ADHD?! la varsta asta?!!