Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - felicitari pt dintzishor

chato - cum adica nu roade??? nu imi vine sa cred. noi am trecut prin doua etape. prima a fost: pe orice pot sa pun mana sau gura direct morfolesc bine, dupa acre faza doi: orice prind analizez bine pe toata partile si gust ca sa stiu si eu cum e pe limba. acum daca nu ajunge sa bage pana la amigdale scoate limba si linge obiectul macar cu varful limbii daca mai mult nu se poate

ayla - uite asa e si al meu iar! plin de bale, ud fleashca. de abia scapasem. a fost o pauza de bale dupa ce au ieshit dintii nr 3 si 4 si acum iaaaar si mai nasol e ca acum e un adevarat circ sa il schimb de haine, bavetele le smulge in secunda unul de la gat...nu stiu ce sa ma mai fac cu el...tot timpul e ud si rece

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
Dar ce faceti tufetele cu girafe acum? Ca noi rodeam pe ea la 4 luni.

pai voi ati trecut de faza orice e bun de ros ??!! noi, nu asa ca macar sa fie ceva de marca

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Noi balim...cum zice Bogdana si mor de ras...ca niste melci. Toata se uda, e mereu uda pe bluza, am ajuns sa ies cu ea afara din casa cu bavetica....la iarna o sa ne inghete balele la gura si pe piept. Asa copil balos ca al meu eu nu am vazut, baleste bluza, jucariile, patul, pe tac-su.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

nu ai vazut live asa balos..dar ti-am povestit eu de melcii mei

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

ilinca - cu gripa asta porcina sau vb Biancai "pig gripa" iti cam impartasesc parerile. am avut o perioada in care m-am speriat dupa care mi s-a acrit de atata valva.
cu diversificarea: rabdare! o sa fie din ce in ce mai ushor. iaurtul cu piersici l-ai incercat? ca al meu numai din asta mananca. la inceput ii dadeam o lingurita de iaurt si una de fructe(piersici sau pere-astea sunt preferatele)

ma duc sa culc puiul ca e nervos si somnoros

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

La noi s-au schimbat dupa 9 luni.
Dar nu-i mare drama, nu tineam neaparat la vreo culoare, dar sincer, ma bucuram, imi placeau, la fel cum imi plac si acum.
Luana la plimbat antepremergatorul. Si cu bluza plina de bale.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

am vazut o fetita plimbareata

are o fatuca numai buna de pupat! muamuamuamoaaaaaa! io asa as smotoci-o :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Neata tufete!

Raportez o noapte horror, sint mucioasa, stranutacioasa, singura acasa cu pogoniciu, nici nu stiu cum s-o tin mai departe de mine. Acu e la ea in parc si io inca in pat, nu am curaj sa ies, cred ca aici o sa stau toata ziua.

Gaza, te notai

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chato - cum adica nu roade??? nu imi vine sa cred. noi am trecut prin doua etape. prima a fost: pe orice pot sa pun mana sau gura direct morfolesc bine, dupa acre faza doi: orice prind analizez bine pe toata partile si gust ca sa stiu si eu cum e pe limba. acum daca nu ajunge sa bage pana la amigdale scoate limba si linge obiectul macar cu varful limbii daca mai mult nu se poate

25 martie 2009

pai nu stiu ce sa zic, aris
nu roade si pace! ea studiaza obiectele uitindu-se la ele, le bate bine (adica da cu ele in ceva, sa auda ce sunet fac) si apoi ii place sa le arunce, sa auda cum fac "poc".
O fi mai sensibila la auz decit la gust.
De "gustat" ne mai gusta pe noi, cind o pupam ne pupa si ea, adica ne linge :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Ah NOVUS! Am iesit din categoria fara dintisori. De ieri seara avem un dinte si noi. Nora ceva ceva!!!!!!?????????

0 pe linie !! asteptam
Petru dintosu' cu ochi albastri

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

of ai luat si tu macar vitamina c? nu uita sa te hidratezi la greu. si de ce nu rogi pe cineva sa iti cumpere o masca de la farmacie si gata, stai cu masca....asata daca nu se sperie pogo

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete!

Raportez o noapte horror, sint mucioasa, stranutacioasa, singura acasa cu pogoniciu, nici nu stiu cum s-o tin mai departe de mine. Acu e la ea in parc si io inca in pat, nu am curaj sa ies, cred ca aici o sa stau toata ziua.

Gaza, te notai

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
greu am mai recuperat, ca de', m-am bagat in pat la 10 jumate aseara, cu ganduri mari de somn; somn imi era, da' mutzu a avut alte planuri toata noaptea; nu cred ca am prins o ora legata de somn.... saracu meu mutz era turmentat dimineatza; noroc ca am reusit sa-l adorm, si sper sa se odihneasca putin copilu'; la 6 jumate spalam de zor la vase in bucatarie si-mi spurcam barbatu care dormea lesinat in dormitor; astept sa vina ai mei pe la mine, am reusit sa fac si ceva curatenie, mancare nu- o sa comand ceva gratare.... da' cand m-am uitat in oglinda...... am niste cearcane pana la buric; si iar incepe mama cu "aoleu, cum arati, nu e posibil mami sa obosesti asa"..... pai clona nu am sa stea in locul meu; poate daca n-as face treaba in casa.... n-as fi asa, da' cine s-o faca????????? e adevarat ca o data pe saptamana am o tanti care-mi face curat, dar nu e nici pe departe de ajuns, ca praf imediat se pune pe jos, pe mobila.... vase nu stiu cum dar se aduna la tona, daca mai si gatesc ceva..... zici ca e bucatarie de armata;
si mobila aia nu mai vine, mi-a promis ca se apuca saptamana asta de ea, i-am dat avansul sa cumpere materialele (asta e primul semn ca se apuca intr-un final), poate dupa ce le am pe toate bagate la locul lor imi e mai usor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

spalatul pe jos in ultima vreme e treaba lu' mutzu, ca a depasit de mult stadiul de melc, face balta unde sta;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput