Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
shasa - felicitari pt dintzishor
chato - cum adica nu roade??? nu imi vine sa cred. noi am trecut prin doua etape. prima a fost: pe orice pot sa pun mana sau gura direct morfolesc bine, dupa acre faza doi: orice prind analizez bine pe toata partile si gust ca sa stiu si eu cum e pe limba. acum daca nu ajunge sa bage pana la amigdale scoate limba si linge obiectul macar cu varful limbii daca mai mult nu se poate
ayla - uite asa e si al meu iar! plin de bale, ud fleashca
. de abia scapasem. a fost o pauza de bale dupa ce au ieshit dintii nr 3 si 4 si acum iaaaar
si mai nasol e ca acum e un adevarat circ sa il schimb de haine, bavetele le smulge in secunda unul de la gat...nu stiu ce sa ma mai fac cu el...tot timpul e ud si rece
25 martie 2009
petrean spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() ![]() Noi balim...cum zice Bogdana ...la iarna o sa ne inghete balele la gura si pe piept. Asa copil balos ca al meu eu nu am vazut, baleste bluza, jucariile, patul, pe tac-su.![]() ![]() _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
nu ai vazut live asa balos..dar ti-am povestit eu de melcii mei
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
ilinca - cu gripa asta porcina sau vb Biancai "pig gripa"
iti cam impartasesc parerile. am avut o perioada in care m-am speriat dupa care mi s-a acrit de atata valva.
cu diversificarea: rabdare! o sa fie din ce in ce mai ushor. iaurtul cu piersici l-ai incercat? ca al meu numai din asta mananca. la inceput ii dadeam o lingurita de iaurt si una de fructe(piersici sau pere-astea sunt preferatele)
ma duc sa culc puiul ca e nervos si somnoros
25 martie 2009
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 La noi s-au schimbat dupa 9 luni. ![]() Dar nu-i mare drama, nu tineam neaparat la vreo culoare, dar sincer, ma bucuram, imi placeau, la fel cum imi plac si acum. ![]() Luana la plimbat antepremergatorul. Si cu bluza plina de bale._ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
am vazut o fetita plimbareata

are o fatuca numai buna de pupat! muamuamuamoaaaaaa! io asa as smotoci-o :)
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Neata tufete!
Raportez o noapte horror, sint mucioasa, stranutacioasa, singura acasa cu pogoniciu, nici nu stiu cum s-o tin mai departe de mine. Acu e la ea in parc si io inca in pat, nu am curaj sa ies, cred ca aici o sa stau toata ziua.
Gaza, te notai 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui aris26 chato - cum adica nu roade??? nu imi vine sa cred. noi am trecut prin doua etape. prima a fost: pe orice pot sa pun mana sau gura direct morfolesc bine, dupa acre faza doi: orice prind analizez bine pe toata partile si gust ca sa stiu si eu cum e pe limba. acum daca nu ajunge sa bage pana la amigdale scoate limba si linge obiectul macar cu varful limbii daca mai mult nu se poate ![]() 25 martie 2009 |
pai nu stiu ce sa zic, aris
nu roade si pace! ea studiaza obiectele uitindu-se la ele, le bate bine (adica da cu ele in ceva, sa auda ce sunet fac) si apoi ii place sa le arunce, sa auda cum fac "poc".
O fi mai sensibila la auz decit la gust.
De "gustat" ne mai gusta pe noi, cind o pupam ne pupa si ea, adica ne linge :)
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
novus spune:
| citat din mesajul lui shasa Ah NOVUS! Am iesit din categoria fara dintisori. De ieri seara avem un dinte si noi. Nora ceva ceva!!!!!!????????? |
0 pe linie
Petru dintosu' cu ochi albastri 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
of ai luat si tu macar vitamina c? nu uita sa te hidratezi la greu. si de ce nu rogi pe cineva sa iti cumpere o masca de la farmacie si gata, stai cu masca....asata daca nu se sperie pogo
| citat din mesajul lui chatonel Neata tufete! Raportez o noapte horror, sint mucioasa, stranutacioasa, singura acasa cu pogoniciu, nici nu stiu cum s-o tin mai departe de mine. Acu e la ea in parc si io inca in pat, nu am curaj sa ies, cred ca aici o sa stau toata ziua. Gaza, te notai ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

25 martie 2009
dyana27 spune:
neatza fetele
greu am mai recuperat, ca de', m-am bagat in pat la 10 jumate aseara, cu ganduri mari de somn; somn imi era, da' mutzu a avut alte planuri toata noaptea; nu cred ca am prins o ora legata de somn.... saracu meu mutz era turmentat dimineatza
; noroc ca am reusit sa-l adorm, si sper sa se odihneasca putin copilu'; la 6 jumate spalam de zor la vase in bucatarie si-mi spurcam barbatu care dormea lesinat in dormitor
; astept sa vina ai mei pe la mine, am reusit sa fac si ceva curatenie, mancare nu- o sa comand ceva gratare.... da' cand m-am uitat in oglinda...... am niste cearcane pana la buric
; si iar incepe mama cu "aoleu, cum arati, nu e posibil mami sa obosesti asa"..... pai clona nu am sa stea in locul meu
; poate daca n-as face treaba in casa.... n-as fi asa, da' cine s-o faca????????? e adevarat ca o data pe saptamana am o tanti care-mi face curat, dar nu e nici pe departe de ajuns, ca praf imediat se pune pe jos, pe mobila.... vase nu stiu cum dar se aduna la tona, daca mai si gatesc ceva..... zici ca e bucatarie de armata
;
si mobila aia nu mai vine
, mi-a promis ca se apuca saptamana asta de ea, i-am dat avansul sa cumpere materialele (asta e primul semn ca se apuca intr-un final), poate dupa ce le am pe toate bagate la locul lor imi e mai usor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
spalatul pe jos in ultima vreme e treaba lu' mutzu, ca a depasit de mult stadiul de melc, face balta unde sta![]()
![]()
;
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume