Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Gata! Am recuperat, acu ma duc si eu la somnic!
VA
Noapte buna!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetelor eu nu am somn, nu stiu ce sa ma fac ca maine dimin ma ia Gaziii de proaspata.

Sunt cam necajita daca intalnirea se va muta pe 18 pt ca noi atunci chiar nu putem veni, si facusem planuri mari, mi-am pus prietenii de la Sb in alerta sa verifice ofertele pe care ni le va da Novus si sa caute si ei, ma gandisem deja la un itinerariu asa ca in excursia asta sa va bucurati de tot ce e mai frumos la Sb, chiar ma gandeam la o plimbare in centru, in orasul vechi, si poate un pranz la venire sau la plecare intr-un restaurant bestial unde ti se bat turcii la gura, sau poate o cafea cu rom pe Podul Mincinosilor iar in Palti o vizita la schit (asta daca nu stam acolo) pt ca e Dumnezeiesc de frumos si un vin fiert la teleferic sau la Gasthaus. Deja ma visam plimbandu-ma cu grupul de mamici si facand pe ghidul. Dar asta e daca se va muta excursia o sa va dau sfaturi pe net. Important e ca stiu sigur ca va veti simti bine la mine acasa.

Hai ca se vede ca sunt obosita si ma ia melancoloia.

Chatonel ti-am trimis PM si ne inscriem si noi pe lista de contrabanda cu girafe.

Aris te mai stresez cu ceva. Vreau si eu un suport de cadita din acela de stat in fundulet, de unde l-ai luat? In ceea ce priveste scaunul de masina eu vreau sa mai studiez nitel piata ca am dubii in ceea ce priveste "masuta" aceea pe care o are in fata.

Pisik vreau si eu sa merg la Baby expo dar poate joi pe zi ca seara plecam la SB. Poate ne vedem pe acolo.

Gata ma duc sa incerc sa dorm. PUP

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata
Iarasi zombie
Pisik, mersi, o sa incerc asa cu masa de la 18, poate ma salvezi
Nu stiu ce se intampla cu trezirile astea dese peste noapte, acum cateva zile era totul ok! azi noapte a fost de groaza - 1-1,30-4-4,20
Febra nu are, racit nu e, dinti zero, deci???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Sper ca nu e absurd ca am trecut-o pe bebelina mea ingeras acolo, desi, fata de Alma, care a fost botezata, a avut certificat de nastere si de deces, deci este un copil care a existat...Maria-Alexandra a fost doar un "miscarriage". Am simtit nevoie sa-i vad numele, si asa sa stiu ca ii este pronuntat numele. Este absurd?

Din punctul meu de vedere orice te face sa te simti mai bine nu-i absurd.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
De ieri seara avem un dinte si noi.

Felicitari pt primul dintisori!
Ps:ms pentru pontul cu prosopul

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Ayla
Mai bine stau acasa, ca in Arad nu a ajuns...inca? Dar ajung eu la nebuni sigur cu gandurile astea.
_

STAAAAAI ca nu ajungi singurica acolo. Ne luam frumos de manuta si mergem impreuna Cred ca ni "se trage" din pataniile pe care le avem deja. Eu una stiu ce inseamna un bebe si copil foooooarte racit cu tot tacamul febra, varsaturi, tuse iar febra, iar varsturi pe urma diaree si lista continua si nu se mai oprea. Sa stai cu frica in san ca varsa si nu primeste lichide si poti ajunge la perfuzii Deci te-am "convins", ma iei si pe mine cu tine. Ca nu stiu cum sa le mai fac sa le fie bine dar totusi sa fie feriti fara a-i izola de iesitul afara. Ah gata, sigur sunt deja nebuna. Inchideti-ma!!!

Sa nu cumva sa ma lasa-ti pe afara ...ca-s nebuna de mult

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata dragi tufete,
Gigelica
MonicaLuana plimbareata si mamica din dotare...

la multi ani sarbatoritilor ziulei!

O duminica frumoasa tuturor

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu acum doua zile am vazut un pushti de 2 ani si 2 luni care era super ok, destul de inaltutz si isi arata clar cei 2 ani. la un moment dat ma intreaba tatal cat are tanculetul meu si eu zic 8kg, el cica: aaa matei acum are 10. pe cuvant ca era ditamai copilul. am inceput sa intru in panica ca e al meu prea mare. eu una mereu am preferat copii slabutzi si plini de energie. eu sper ca Alex al meu sa nu mai ia asa mult in greutate. iar ca lungime, Luana a luat mai multi centimetrii in astea 10 luni decat orice copil din odiseea noastra(cred)...asa ca...

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
avea 8 kg acum 3 saptamini, banuiesc ca acum tre sa fie pe la opt si trei sute;
stii, am mai zis io ca am avut o matusa pe la noi si a-ndopat copilu de a luat 500g in 10 zile. Acu astept sa creasca, sa se intinda grasimile :)

Wow, bravo! Noi doar 7,200 la 68 cm. Vezi Aris, ca tot mici suntem?
Si matusa aceea unde e acum? Nu vrea sa vina la noi?

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

25 martie 2009

Mergi la inceput

realy???? hai mah...asa varza sunt? nici nu stiu despre ce e vorba. te pomenesti ca a fost gest reflex

Citat:

ARIS stiu eu de ce te iubesc! Ai "atins" pe cineva care nu are loc de mineAsa te vreau mamico!!!!

IriTeoPetru
New Life Is Born

25 martie 2009

Mergi la inceput

daca ne intalnim curand iti dau scaunul sa faci o tura cu gazutza in el. scaunul e luat din unirea la un pretz pe masura locatiei. cam orice scaun de baie e ok, sa aiba ventuze si caucic pe fund si pe unde se freaca de pielea bebelusului. oricum toate sunt made in china. la kika de exemplu am vazut cu 50 sau 55 de lei

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Fetelor eu nu am somn, nu stiu ce sa ma fac ca maine dimin ma ia Gaziii de proaspata.

Sunt cam necajita daca intalnirea se va muta pe 18 pt ca noi atunci chiar nu putem veni, si facusem planuri mari, mi-am pus prietenii de la Sb in alerta sa verifice ofertele pe care ni le va da Novus si sa caute si ei, ma gandisem deja la un itinerariu asa ca in excursia asta sa va bucurati de tot ce e mai frumos la Sb, chiar ma gandeam la o plimbare in centru, in orasul vechi, si poate un pranz la venire sau la plecare intr-un restaurant bestial unde ti se bat turcii la gura, sau poate o cafea cu rom pe Podul Mincinosilor iar in Palti o vizita la schit (asta daca nu stam acolo) pt ca e Dumnezeiesc de frumos si un vin fiert la teleferic sau la Gasthaus. Deja ma visam plimbandu-ma cu grupul de mamici si facand pe ghidul. Dar asta e daca se va muta excursia o sa va dau sfaturi pe net. Important e ca stiu sigur ca va veti simti bine la mine acasa.

Hai ca se vede ca sunt obosita si ma ia melancoloia.

Chatonel ti-am trimis PM si ne inscriem si noi pe lista de contrabanda cu girafe.

Aris te mai stresez cu ceva. Vreau si eu un suport de cadita din acela de stat in fundulet, de unde l-ai luat? In ceea ce priveste scaunul de masina eu vreau sa mai studiez nitel piata ca am dubii in ceea ce priveste "masuta" aceea pe care o are in fata.

Pisik vreau si eu sa merg la Baby expo dar poate joi pe zi ca seara plecam la SB. Poate ne vedem pe acolo.

Gata ma duc sa incerc sa dorm. PUP

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

25 martie 2009

Mergi la inceput