Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 11
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
La noi s-au schimbat dupa 9 luni. ![]() Dar nu-i mare drama, nu tineam neaparat la vreo culoare, dar sincer, ma bucuram, imi placeau, la fel cum imi plac si acum. ![]() Luana la plimbat antepremergatorul. Si cu bluza plina de bale._ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Dragalasa foc Luana!!!

Aceiasi probleme cu balute avem si noi....ora si bavetelele!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. cred ca barbatii se impart in 2 categorii: care viseaza si ei la o alaptare si care se oripileaza la ideea asta:)). |
Da...si a meu sot a visat pana am nascut ...dupa care l-a oripilat ideea
!Georgiana
mami de
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
| citat din mesajul lui shasa Repede pana nu uit si pe tine si pe Phiphi cea cu ochisori albastrii![]() Ah NOVUS! Am iesit din categoria fara dintisori. De ieri seara avem un dinte si noi. Nora ceva ceva!!!!!!????????? Iri Teo PetruNew Life Is Born |
Felicitari!La mai multi
!Georgiana
mami de
poze Giulia
nunta noastra
shasa spune:
ARIS stiu eu de ce te iubesc! Ai "atins" pe cineva care nu are loc de mine
Asa te vreau mamico!!!!
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1847 http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1843 Mai bine stau acasa, ca in Arad nu a ajuns...inca? Dar ajung eu la nebuni sigur cu gandurile astea.![]() _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
STAAAAAI ca nu ajungi singurica acolo. Ne luam frumos de manuta si mergem impreuna

Deci te-am "convins", ma iei si pe mine cu tine. Ca nu stiu cum sa le mai fac sa le fie bine dar totusi sa fie feriti fara a-i izola de iesitul afara. Ah gata, sigur sunt deja nebuna. Inchideti-ma!!!
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg adica sunt sanse sa se schimbe inca ochii la "varsta" asta? si-asa nu are cui semana a mea cu ochii albastri din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg shasa, bvreau sa-ti vad frumusetile de baieti si nu ma lasa. mai incerc. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
Este parolat! Il deparolez doar cand pun pozici noi
sa nu te superi si un 
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ziceti voi, normala sunt?! Sophiphi doarme de la 21...poate, conform bunului obicei impamantenit de cateva zile, nu se va trezi pana la 3-4...Puteam sa prind ore buuuneee de somn...si io buhuhu pe-aici! Repet: sunt normala?! Degeaba, ca m-am obisnuit cu lipsa somnului! Ma duc totusi la nani, ca am depasit miezul noptii...si acum, ca a venit Shasa, stiu ca las clubul pe maini bune!! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Felicitari pt primul dintisori!![]() ![]() _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui georgyiuly
Felicitari!La mai multi !Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)7 luni poze Giulia nunta noastra |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born

Dar ajung eu la nebuni sigur cu gandurile astea.
Felicitari pt primul dintisori!