Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ziceti voi, normala sunt?! Sophiphi doarme de la 21...poate, conform bunului obicei impamantenit de cateva zile, nu se va trezi pana la 3-4...Puteam sa prind ore buuuneee de somn...si io buhuhu pe-aici! Repet: sunt normala?! Degeaba, ca m-am obisnuit cu lipsa somnului!
Ma duc totusi la nani, ca am depasit miezul noptii...si acum, ca a venit Shasa, stiu ca las clubul pe maini bune!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gata, acuma chiar inchid :) sa nu mai vb cu mine ca dorm

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cum sa se mai schimbela toti dupa 6 luni?

La noi s-au schimbat dupa 9 luni.
Dar nu-i mare drama, nu tineam neaparat la vreo culoare, dar sincer, ma bucuram, imi placeau, la fel cum imi plac si acum.
Luana la plimbat antepremergatorul. Si cu bluza plina de bale.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

FLORINELAmulta putere si incredere in Dumnezeu!!!!!!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

mababei si pe calin.
ilinca habar n-am ce tb sa fac sa le poti vedea. si carla zicea ca nu le vede.
stie cineva ce tb sa fac? eu le vad
ilinca, eram datoare cu un raspuns. inca mai detin recordul.
si pt monvas mai aveam un raspuns de dat de demult... l-am "mufat" odata pe tati, cand avea bubu o luna si mi se infundase un canal, aveam sanul tapan, si cu ditamai guguloiul, nu iesea nici cum fir de lapte. o fi avand relevanta?

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Ilinca du-te direct pe Picasa la albumul ghioceilor, logheaza-te si vezi pozele din albumul Mihaelei, eu asa am facut ca din linkul ei nu se vad!Are o mandrete de fata !

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
cred ca barbatii se impart in 2 categorii: care viseaza si ei la o alaptare si care se oripileaza la ideea asta:)).

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
De ieri seara avem un dinte si noi.

Felicitari pt primul dintisori!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:

Citat:

presupun ca in timp i se vor face caprui, pt ca citisem ca daca un parinte are ochii caprui, indiferent care dintre parinti, fiind culoare predominanta, copilul va avea ochi caprui.

_

Aoleu, Ayla, exact prostia asta enorma o citisem si eu aici, pe DC, v-am mai zis. Si pe moment ma intristasem rau pana mi-am dat seamacate cazuri din jurul meu contrazic "teoria" asta...pai numai vecina mea cu ochi caprui are si fata si baiatul cu ochi albastri, ca sotzul, si crede-ma ca nu li se mai schimba, ca fata are 20 de ani si baiatul are copil de varsta lui Sophiphi...
Eu tocmai remarcasem zilele trecute (de remarcase si Shasa ca-s obsedata) ca la odiseea noastra toti copiii din familii "mixte" (un parinte caprui unul albastru) au mostenit albastreala! Cum sa se mai schimbela toti dupa 6 luni? Si Pisigri (care e exceptia care intareste regula, ca Pisilinca nu i-a mostenit ochii) ne-a explicat cum a fost posibil faptul.
Sigur ca am auzit/vazut si cazuri de ochi schimbati din albastri in verzi sau caprui dar foaaaarte rar, ma indoiesc ca la clubul nostru s-au strans toate exceptiile

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Si noi tot familie mixta suntem....eu albastra, sotul caprui, dar Nicho l-a mostenit pe sot...si noi amandoi speram sa mai fie o cat de infima, minuscula, minima si invizibilla schimbare pana la 8 luni...desi,cred ca stampila a fost pusa.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
avea 8 kg acum 3 saptamini, banuiesc ca acum tre sa fie pe la opt si trei sute;
stii, am mai zis io ca am avut o matusa pe la noi si a-ndopat copilu de a luat 500g in 10 zile. Acu astept sa creasca, sa se intinda grasimile :)

Wow, bravo! Noi doar 7,200 la 68 cm. Vezi Aris, ca tot mici suntem?
Si matusa aceea unde e acum? Nu vrea sa vina la noi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

CHATONEL eu as vrea sa ne vedem cand ajungi in Bucuresti dar nu pot sa spun nimic sigur fiindca sunt priiiinsa toata ziua. Daca reusesc ar fi minunat

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput