Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Si eu observasem ca ochii Luanei s-au schimbat spre caprui; dar tu, Ayla, din start erai convinsa ca se vor schimba, ca ai zis ca nu aveti in familie cazuri de care sa stiti, cum au novus sa pisik. Oricum e frumoasa Luana si vorba aia:"ochii caprui/ fura inima oricui" E asa o "scufitza-rosie" bulinutza scumpa in pozele unde sta in picioare!
Dar un pic is pusa pe ganduri acum: s-ar putea ca girafa sa nu mai inspire interes la varste mai "inaintate"? Ca vad ca lui Alexandros ii place...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Multumim mult de cuvintele frumoase!
Cred ca la asta e Alexandros diferit de Luana.
Depinde ce rod ai vostri, Luana nu prea a ros decat periuta aia speciala de ros, pana a ros-o de tot (efectiv a rupt cu dintii siliconul ala si l-a facut bucati). In mod special nu a ros in disperare...eventual pe noi.
In schimb e de nedespartita de Ruf, elefantelul mov, orice jucarie noua ar primi, fara Ruf nu doarme, fara Ruf nu pleacam nicaieri. Asa era Clau cu un leu, il caram dupa noi si-n concedii, in Turcia l-a pierdut si am crezut ca nu mai doarme copilul, pana mi-a dat prin gand ca astia nu fura si nu-si insusesc lucruri care nu le apartin, si...l-am gasit predat la receptie.
Stati sa pun si eu poze, cum isi plimba Luana premergatorul cel nou...si rooooz! Si s-o vezi, Ilinca si cu bluza uda la gat.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tulai, chatonel, ce bolund e socru'to cum se baga el in tzarc! Si ce 'telectual e motanul cu ochelari. Tu esti arati foarte bine, slabanoago, ce bulane si kur de modeala ai! Bine, cireasa de pe tort e pogonicea, ce mutre serioase face ea acolo si ce dolofana e...Chiar nu e inca la faza de ros? Eu mereu trebuie sa am grija sa fiu super-spalata pe maini fiindca pur si simplu se repede cu dintii in mana mea, ca un catzel...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Ilinca, merci de complimente :) Esti o draguta, ca de obicei!

Cit despre ros si dinti, pogo inc nu are dintosi iesiti, sint toti in gingie (sus), se vad prin transparenta, da n-a coborit unul!

Creca ma duc si io la nani, ca ma doare un caaappp!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

s-a trezit, n b

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pogo s-a maturizat si infrumusetat !!!
si socrii par de treaba

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Repede pana nu uitILINCA ai fost ca de obicei foarte atenta. Am vazut cand i-ai urat lui Petru CEL CU OCHII ALBASTRII la multi ani. Am vrut sa mentionez, nu as fi vrut sa crezi ca a trecut neobservatsi pe tine si pe Phiphi cea cu ochisori albastrii

Ah NOVUS! Am iesit din categoria fara dintisori. De ieri seara avem un dinte si noi. Nora ceva ceva!!!!!!?????????

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

am uitat sa zic cu muntele, ca noi am vota week-end-ul 11-13, pt ca urmatorul e prea aproape de sarbatori, iar noi de Reveluin plecam iarasi - s-a ocupat nasu si a rezervat ceva tot in zona SB, da nu ma intrebati unde ca m-am delasat complet de subiect, din motive de preturi, ca si Novus si altele, mai personale.

ILINCA, eu zic ca o jucarie e buna de ros pana in jur de 1 an jumate. prietenele mele cu copii un pic mai mari imi spun ca abia dupa varsta asta au inceput pustii sa caute si sa si gaseasca adevarat utilitate a jucariei (alea asa zise educative, de construit sau de invatat nu's ce limba, cifre, alfabet, etc.), pana atunci totul ajungea instant in gurita.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

tufete, am adus un filmulet, facut miercuri, cind venira socrii pe la noi, iaca.

Cit despre Sophie, Pogo se joaca si acum cu ea, cu placere, insa nu o roade inca De fapt, ea inca nu duce mai nimic la gura, nu are tendinte rozatoare.

Toulouse, la ville rose

E mortala, dar ce falcute adevarate are! Cate kg aveti voi?

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

PETREAN multa sanatate la gasca! Imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme Sper sa ii fie bine cu tratamentul asta. A avut vreo criza astmatica pana acum sau a fost depistat la timp?

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

valeu, ayla, sa mor de ris!!! asadar baliti de faceti sireturi :))

Toulouse, la ville rose

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

[quote]citat din mesajul lui chatonel

E mortala, dar ce falcute adevarate are! Cate kg aveti voi?

_

avea 8 kg acum 3 saptamini, banuiesc ca acum tre sa fie pe la opt si trei sute;
stii, am mai zis io ca am avut o matusa pe la noi si a-ndopat copilu de a luat 500g in 10 zile. Acu astept sa creasca, sa se intinda grasimile :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput