Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
valeu, ayla, sa mor de ris!!! asadar baliti de faceti sireturi :))

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
mihaelacg spune:
vreau sa vad si eu bulanele lu chato
. ma duc sa caut prin poze.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel tufete, am adus un filmulet, facut miercuri, cind venira socrii pe la noi, iaca. Cit despre Sophie, Pogo se joaca si acum cu ea, cu placere, insa nu o roade inca Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

Pogo s-a maturizat si infrumusetat !!!si socrii par de treaba
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
eu merg la
ca sunt extenuata ![]()
![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mababei Ayla, cuvinte prea putine , doar te pup si te imbratisez![]() |
Multumesc!

Fetele, ati vazut, eu imi schimb des semnatura...dupa starea de spirit.
Sper ca nu e absurd ca am trecut-o pe bebelina mea ingeras acolo, desi, fata de Alma, care a fost botezata, a avut certificat de nastere si de deces, deci este un copil care a existat...Maria-Alexandra a fost doar un "miscarriage". Am simtit nevoie sa-i vad numele, si asa sa stiu ca ii este pronuntat numele. Este absurd?
_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
RECUPEREEEEEEEZ atat cat apuc!
ALEX2ALEX am vazut ca ti-au dat tantum verde pt. bb. Acum sper sa nu ma fac de caca-o
dar mie mi-a spus un dr. ca nu-i indicat la copii asa de mici ca ar anestezia putin zona si fereasca Dumnezeu exista riscul sa isi inghita limba. Eu acum nu stiu daca este adevarat dar nu am vrut sa verific
ARIS acum inteleg ce te enerva la reclame. Deci nu am ratat nimic. ![]()
Cat despre programarea la mamografie (daca cumva nu te anunt prea tarziu) stiu ca nu se face in perioada de menstruatie fiindca apar ceva modificari la nivelul sanilor si pot da rezultate gresite
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
Ilinca_M. spune:
presupun ca in timp i se vor face caprui, pt ca citisem ca daca un parinte are ochii caprui, indiferent care dintre parinti, fiind culoare predominanta, copilul va avea ochi caprui. ![]() _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Aoleu, Ayla, exact prostia asta enorma o citisem si eu aici, pe DC, v-am mai zis. Si pe moment ma intristasem rau pana mi-am dat seamacate cazuri din jurul meu contrazic "teoria" asta...pai numai vecina mea cu ochi caprui are si fata si baiatul cu ochi albastri, ca sotzul, si crede-ma ca nu li se mai schimba, ca fata are 20 de ani si baiatul are copil de varsta lui Sophiphi...
Eu tocmai remarcasem zilele trecute (de remarcase si Shasa ca-s obsedata
Sigur ca am auzit/vazut si cazuri de ochi schimbati din albastri in verzi sau caprui dar foaaaarte rar, ma indoiesc ca la clubul nostru s-au strans toate exceptiile

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
mihaelacg spune:
shasa, bvreau sa-ti vad frumusetile de baieti si nu ma lasa.
mai incerc.
POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
am vazut una bucata chato super slaba?(sa ne lasi reteta) si una buca izia superba. ce frumoasa e si cumintica foc.cum sta ea mititica sa va faca voua pe plac. bine ca nici ei "nu-i place"![]()
POZE cu 2 ochi albastri
Ilinca_M. spune:
Mihaelacg, nu pot sa cred ca mai detii recordul!
Cum e posibil asa ceva? Eu nu cred ca se explica prin mufare, desi intr-adevar cred ca barbatii se impart in 2 categorii: care viseaza si ei la o alaptare si care se oripileaza la ideea asta:)).
Am reusit sa vad pozele, trebuia doar sa ma loghez!
Eu zic ca ochii pot sa ramana albastri, depinde daca aveti sau nu in familie gene si cica trebuie sa fie din partea amandurora, asa a zis pisigri. Este o dulceatza fata ta, in orice caz. Si am uitat sa zic si de Gazii mica, e una din "febletzurile" mele, nu ca nu mi-ar fi dragi totzi bebelusii nostri, dar ea are o mutrica asa de interesanta!!
Vezi ca bulanele chatoneliene sunt in linkul pus de ea, e filmare, nu poze.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni