Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
tufete, am adus un filmulet, facut miercuri, cind venira socrii pe la noi, iaca.
Cit despre Sophie, Pogo se joaca si acum cu ea, cu placere, insa nu o roade inca
De fapt, ea inca nu duce mai nimic la gura, nu are tendinte rozatoare.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
mihaelacg spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
de la help net marca tigex Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
novus , dar eu vreau si cu ceas sa vad la ce interval de timp se trezeste maria, sa nu mai tin telefonul prin preajma.din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
mihaelacg spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! NOVUS, ti-o luam eu pe Sophie de la baby expo, dar vad ca ar primit o oferta mai tentanta. Daca nu o gasesc, mai incap si eu la bagajul de contrabanda? Apropos de asta, CHATO, cred ca bifam si noi intalneala din Bucuresti, din 26 sau 27 ![]() ADITAPOP si alte fete care au intrebat de papa-somn. Nu stiu daca are legatura, dar Ana doarme f bine de cand ii dau penultima masa (ultima e lapte obligatoriu), de pe la 18-18:30 mai consistenta, adica in loc de iaurt cu banana ii dau chestii gen branzica cu biscuit si banana, orez cu mar copt si branzica, mamaliga cu branzica si iaurt, etc. GIGELICA, , Bravo pt pitonasILINCA, bravo pt trezitul mai tarziu, sa o tineti tot asa ![]() Ana nu bea lichide. Deloc . Si are mult oxalat de Ca in urina din cauza asta . Apa sau ceai nu vrea, i-am schimbat si cana sa fie mai usor de baut, ca din bine nici vorba, dar nimic. Doar se joaca cu tetina. I-am dat si cu lingurita si scuipa tot pe langa. Azi am incercat cu suc de porto si tot nimic . Nu stiu ce sa mai fac![]() Ma duc in pat ca sunt tare tare obo. Pupici ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
nici maria mea nu bea deloc lichide, insa de 2 zile, ii bag cu seringa de nurofen(logic cu japca) vreo 20 ml de "bomba de vitamine"(suc de sfecla+mar+portocala+lamaie+morcov)
din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
chatonel spune:
pupam si noi pe gigelica si pe pitonas si speram sa ii vedem live!
Ilinca si celelalte fete, cred ca am sa reusesc sa iau girafe pt toata lumea, dar... este conditionata toata treaba de cum ne organizam sa le dau, ca nu ma duc la posta sa le distribui... ideal ar fi sa le "marit" la paltinis-alunis.
V-am zis ca am racit? Daca nu, iata zic acum 
POgo a mea spune "pa-pa" cu o voce de ne topeste. Oare a zis tata pt ca el se ocupa mai mult de ea si ea recunoaste asta? 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Io cred ca-i Zana Dintisor. Cand papa o dor gingiile. Ai cautat sa vezi cum sunt gingiile ei? Aveti dintisori? _ Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
inca nu avem nici un dintisor...si gingiile par lafel hmm..sau cine stie...
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg AYLA CUM ADICA luana nu mai are ochii albastri? de cand? adica sunt sanse sa se schimbe inca ochii la "varsta" asta? si-asa nu are cui semana a mea cu ochii albastri |
Pai nu s-a intamplat brusc.
Da, mai sunt sanse. Claudiu avea ochii albastru-turcoaz, o sa caut o poza la Alex sa-ti arat cat de albastri erau, eu nu am mai vazut pana atunci ochii atat de albastri. Iar acum sunt verde-kaki.
Cred ca e importanta si gena, eu am ochii caprui, Alex verzi. Cum sa ii ramana albastri? Nu e logic, nu? Ca sigur nu am facut-o cu vecinu. (nici vecinii nu am cu ochi albastri) Acum Luana ii are un fel de albastru marin cu pete maro, presupun ca in timp i se vor face caprui, pt ca citisem ca daca un parinte are ochii caprui, indiferent care dintre parinti, fiind culoare predominanta, copilul va avea ochi caprui.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
mihaelacg spune:
mababei
si pe calin.
ilinca habar n-am ce tb sa fac sa le poti vedea. si carla zicea ca nu le vede.
stie cineva ce tb sa fac? eu le vad
ilinca, eram datoare cu un raspuns. inca mai detin recordul.![]()

si pt monvas mai aveam un raspuns de dat de demult... l-am "mufat" odata pe tati, cand avea bubu o luna si mi se infundase un canal, aveam sanul tapan, si cu ditamai guguloiul, nu iesea nici cum fir de lapte. o fi avand relevanta?![]()
POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
am pus vreo doua poze cu mama si copilul.![]()
POZE cu 2 ochi albastri
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui novus
pai voi ati trecut de faza orice e bun de ros ??!! noi, nu ![]() ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Noi balim...cum zice Bogdana
...la iarna o sa ne inghete balele la gura si pe piept.
Asa copil balos ca al meu eu nu am vazut, baleste bluza, jucariile, patul, pe tac-su.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ilinca_M. spune:
Tulai, chatonel, ce bolund e socru'to cum se baga el in tzarc! Si ce 'telectual e motanul cu ochelari
. Tu esti arati foarte bine, slabanoago, ce bulane si kur de modeala ai!
Bine, cireasa de pe tort e pogonicea, ce mutre serioase face ea acolo si ce dolofana e...Chiar nu e inca la faza de ros? Eu mereu trebuie sa am grija sa fiu super-spalata pe maini fiindca pur si simplu se repede cu dintii in mana mea, ca un catzel...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

, Bravo pt pitonas