Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelacg spune:
AYLA CUM ADICA luana nu mai are ochii albastri? de cand?
adica sunt sanse sa se schimbe inca ochii la "varsta" asta? si-asa nu are cui semana a mea cu ochii albastri![]()
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg vreau sa-mi iau un ceas cu termometru si higrometru si nu mai au pe stoc anul asta. ![]() voi aveti asa ceva? de unde v-ati luat? din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
de la help net marca tigex
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
uite lista cu farmaciile help net unde se gaseste
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMPARTI78
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui alina.n si se pune pe plans si parca s-ar screme |
Io cred ca-i Zana Dintisor. Cand papa o dor gingiile. Ai cautat sa vezi cum sunt gingiile ei? Aveti dintisori?
_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Dar ce faceti tufetele cu girafe acum? Ca noi rodeam pe ea la 4 luni. |
pai voi ati trecut de faza orice e bun de ros ??!! noi, nu

Mami lui
Ilinca_M. spune:
Ayla, e o adevarata "teorie conspirationala" si pe tema vaccinurilor contra gripei sezoniere, nu retin exact ce se spunea (bla-bla-urile obisnuite, despre efecte secundare, ce contine vaccinul etc.) + am vazut un articol in ceva ziar englezesc online cu o tipa care nu stiu ce boala neurologica grava a dezvoltat in urma unui banal vaccin anti-gripal (cica-s f. f. rare cazurile de genul asta, dar e suficient ca pe ea a palit-o). Cred ca multe linkuri si pareri pe tema asta am gasit si pe aici, pe DC. Si parca si pe forumul AP.
Bianca, merci de incurajarile cu diversificarea, normal ca o sa continuu, abia astept sa vina scaunelul ala de masa s-o plasez in el si sa-i flutur pe la nas toate bunatatile
. Oricum nu ma stresez ca e asa manechina la mancare, mi-a intrat in cap ca pana la 1 an laptele-i baza si nu-mi fac probleme. Si daca trebuie sa mna sacrific cu iaurturile alea de fructe de la humana, ma sacrific!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Pisik06 spune:
Seara buna!
NOVUS, ti-o luam eu pe Sophie de la baby expo, dar vad ca ar primit o oferta mai tentanta. Daca nu o gasesc, mai incap si eu la bagajul de contrabanda?![]()
Apropos de asta, CHATO, cred ca bifam si noi intalneala din Bucuresti, din 26 sau 27
ADITAPOP si alte fete care au intrebat de papa-somn. Nu stiu daca are legatura, dar Ana doarme f bine de cand ii dau penultima masa (ultima e lapte obligatoriu), de pe la 18-18:30 mai consistenta, adica in loc de iaurt cu banana ii dau chestii gen branzica cu biscuit si banana, orez cu mar copt si branzica, mamaliga cu branzica si iaurt, etc.
GIGELICA,
, Bravo pt pitonas
ILINCA, bravo pt trezitul mai tarziu, sa o tineti tot asa
Ana nu bea lichide. Deloc
. Si are mult oxalat de Ca in urina din cauza asta
. Apa sau ceai nu vrea, i-am schimbat si cana sa fie mai usor de baut, ca din bine nici vorba, dar nimic. Doar se joaca cu tetina. I-am dat si cu lingurita si scuipa tot pe langa. Azi am incercat cu suc de porto si tot nimic
. Nu stiu ce sa mai fac
Ma duc in pat ca sunt tare tare obo.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
mababei spune:
Seara buna mamici!
Vin si eu la raportul ....lunar, din pacate!
Am avut o dupa amiaza maraton de recuperat macar cate putin din ce s-a mai intamplat pe aici!
Ayla, cuvinte prea putine
, doar te pup si te imbratisez
Am citit vesti triste despre Victoras, Florinela
sper sa fie bine, eu am stat o zi in spital si mi-era sufletul rupt. Multa putere, mamica draga 
Inapreda , sper ca ai fost deja la medic si ai primit vesti bune!
Multumesc Mihaelacg, Ayla, Monnvas, si celorlalte mamici pentru urarile de ziua onomastica 

Am vazut ca ati discutat despre soacre, incerc sa echilibrez putin balanta ( desi nu prea cred ca reusesc, ca sunt prea multe voturi negative
) si declar una bucata soacra ...minunata. Nu cred ca, la randul ei, nora mea va spune asta despre mine, ca prea am vocatie de ...soacra
.
Si daca tot ma chema sefa Novus la raport
, permiteti sa raportez:
Despre Calin, numa' de bine
. Astazi a facut 8 luni
, are 9,200 kg, 75 cm, inca il alaptez, mananca destul de bine, rar face moftuletze, sta fara probleme cu bunicile, pe rand, cat eu merg la servici, n-avem dinti inca, dar parca se intrezareste ceva pe sub gingiuta si e definitia zvarlugii
. DE vorbit o face "pe limba lui", fara mama, tata, papa, doar "ditz, ati, atea, hei, bei" si altele asemanatoare. In schimb daca il intreb unde-i mama, tata, Doamne Doamne, priza, butoanele, papuceii lui mami( mai ales
), le arata din priviri. Iubeste telecomenzile, le recunoaste sub orice forma s-ar "deghiza", telefoanele reale nu cele de jucarie, acum e in faza de "gigi duru'" si pocneste pe orice il intreaba de sanatate
Si-i mai place o tamburina care incepe sa cante/spuna alfabetul in engleza si franceza cand o lovesti, dar doar pentru ca merge tot pe baza de cafteala![]()
Nu ma bag, deocamdata, la excursie dar mai cantarim oferta cand se stabileste ceva sigur!
De Ina - fetita lui Carmenada,mai stiti ceva, stiu ca avea ceva probleme si urma sa faca o cistoscopie, s-o fi rezolvat?
Bun venit noilor mamici si ghioceilor lor frumosi
!
Gata, ma retrag, va pup si aveti grija de voi si de bebitzi!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Mihaelacg, eu cand intru pe linkul de la semnatura ta nu vad nimic!! Vreau sa vad si eu poze cu fetiscana ta!!
Si eu observasem ca ochii Luanei s-au schimbat spre caprui; dar tu, Ayla, din start erai convinsa ca se vor schimba, ca ai zis ca nu aveti in familie cazuri de care sa stiti, cum au novus sa pisik. Oricum e frumoasa Luana si vorba aia:"ochii caprui/ fura inima oricui"
E asa o "scufitza-rosie" bulinutza scumpa in pozele unde sta in picioare!
Dar un pic is pusa pe ganduri acum: s-ar putea ca girafa sa nu mai inspire interes la varste mai "inaintate"? Ca vad ca lui Alexandros ii place...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
ramona7575 spune:
HHHmmm, parca aveti motor la scris... nu stiu cand a-ti "batut" 6 pagini...
Citeam de fetele care au prbl.ca nu mananca bebeii, al meu daca i-as amesteca un kk cu o fructa ceva, bag mana in foc ca ar hali pe loc, nu am nici un stress cu el... a mancat si sfecla rosie cruda si are un gust, beah!
Gata, am vorbit pe net cu husband-ul meu, i-am trimis ceva poze cu Stefan vanjosu` si la somn ca maine ma duc la ghebe, cica au mai iesit o tura... poate fac zacusca de data asta, din lipsa lor am facut de vinete si fasole , yamy, yamy... sper sa gasesc ca ma trezeasc la 6:30, sa fiu prima in padure iar pe Stef il las pe la vecini...
Noapte buna !!!
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84