Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cititi si aici: http://www.ms.ro/pagina.php?id=387
Intrebari frecvente despre gripa porcina.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Se pare ca iar incepem dezbaterile despre gripa asta.
eu sustin in continuare ca e mai mult marketing decat gripa...parerea mea. asta nu inseamna ca nu ma feresc de gripa in general, dar...dupa vaca nebuna, aviara gripa, piggy gripa (sau cine stie cum o boteza-o Boc) mai urmeaza si alte boli "controlate" de licurici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Helou evribadiii!
Sa va dau intai o veste minunata despre clipe pe care nu credeam ca voi ajunge sa le traiesc prea curand: azi-noapte scumpa mea Sophiphi a avut prima trezire la 4.22! In conditiile in care a adormit la 22. E ceva, esteeee? Eu m-am culcat tarziu, dar tot am prins 5 ore legate de somn, uitasem cum e!! Si urmatoarea trezire a avuto la 8 fara 15, rezonabil, ay? Ma tem numa sa nu ma obisnuiasca asa, cu binele, si apoi sa revina la ritmul infernal de dinainte...
Partea mai putin minunata e ca eu perseverez in diversificare si ea spune "pas". Azi i-am luat iaurturi cu fructe de la Humana, mere+caise, m-am gandit ca vai, ce-o sa-i mai placa. A luat o linguritza, s-a strambat bine si aleluia, n-a mai vrut sa deschida gura. De suparare am ras eu toata cutiutza, mare fraiera fata mea, ca super bun a fost!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Ilinca, ma bag in seama la treaba asta cu diversificarea pentru ca si eu am crezut la inceput (noi am inceput de pe la 5 luni) ca o sa ii dau tzatza lui Vladimir pana la facultate. Usor, usor s-a invatat cu gusturile. Fructele nu le lua sub nicio forma. Se stramba de ziceai ca ii dau lamaie, combinate cu branzica insa chair ii plac (branzica+banana+mar=love). Cu legumele aceeasi poveste...dar aici am inceput cu borcanele (vreo 2 in total), iar pana la ele cred ca 2 saptamani am aruncat legume fierte la gunoi. Acum cand ii fierb legumele ii pun putin ulei de porumb si sunt ok.
Ideea este sa ai rabdare, sa nu fortezi dar sa incerci in fiecare zi, ca pana la urma o sa manance.

nici e nu fortez, dar nu vrea mancarea de pranz si pace, abia ia vreo 2-3 varfuri de lingurita. azi am facut spanac. dar am gatit si supite si ciorbite si piureuase, si carnita si ....degeaba.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZICI cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

vladimir e bestial.harnic baiat ai, ajutor de baza in casa.l-am aratat si la puturosica de fii`mea, ea abia-si urneste fundu cativa pasi in premergator.recunosc, e si mai greu ca in sufra am mocheta si-si ia greu demaraj.

Mergi la inceput

de florinela mai stie cineva ceva?
sa fie totul bine cu victoras, sa se linisteasca si sa se poata bucura pe deplin si ei de micut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu, desi panicarda din fire cand vine vorba de copilachele meu, nu inteleg isteria asta cu porcina. Adica la inceput si eu m-am speriat dar am citit mult pe tema asta si eu zic ca e cam mult zgomot pentru nimic, cam cum a fost si cu aviara...Mor oameni, da; cica statisticile arata ca mult mai multi oameni mor de gripa obisnuita decat de porcina. Plus nici nu se spune ce oameni au murit, daca erau cu boli cronice, cu imunitate la pamant etc. Plus cine mai stie cate cazuri au fost exact din moment ce sigur unele au trecut neobservate, in sensul ca multi oameni s-au tratat ca de-o gripa obisnuita, le-a trecut, habar n-au nici ei nici cei din preajma ca au avut porcina. Ce, parca toti fug la analize cand le curge nasu'? Eu nu mi-as face vaccinul ala controversat, Doamne feri. Pana cand am ramas insarcinata eu imi faceam anti-gripal anual, dar de cand am citit unele cheste pe tema asta, m-a apucat paranoia si nu-l mai fac. Cert e ca sunt exagerari si nebunii de ambele tabere: si in randul celor care urla c-om muri toti de la cumplita porcina, care vine, vine, calca totul in picioare (!!!) si in randul celor care urla ca e "un virus fabricat in laborator, ca sa-si vanda unii vaccinurile, care ne vor extermina ca suntem prea multi"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

de florinela mai stie cineva ceva?
sa fie totul bine cu victoras, sa se linisteasca si sa se poata bucura pe deplin si ei de micut.

Doamne ajuta!
Nici de Simina si Maya nu mai stim nimic. Sper ca Maya este bine.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
eu imi faceam anti-gripal anual, dar de cand am citit unele cheste pe tema asta, m-a apucat paranoia si nu-l mai fac.

Ce "chestii" Ilinca? Am mai auzit persoane socate ca am decis sa-mi vaccinez copiii, mai ales pe Luana, care nu are inca 1 an.
Vorbind de vaccinul gripei sezoniere, da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
nu stiu ce sa zic insa eu ii dau cereale si se trezeste la 1-3-5-7

Alina, am luat Humana lapte praf de noapte, i-am dat de azi. Vedem daca mai se trezeste la 1 (ca tu stii povestea ), dar experimentul poate fi neconcludent, pt ca e rupta de oboseala acum.

_

da da astept detalii ...si eu sunt in cautare de solutii

aaa nu stiu ce e cu ea azi mi-a facut de 2 ori figura(la masa de pranz si la cea de seara) ia 2-3 lingurite de papa si se pune pe plans si parca s-ar screme (da nu e constipata)???????? ce sa fie???????
mancarea nu am schimbat-o ,nimic nou...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

"fitzoase " rau fetele astea ale noastre.

gigelica, unde ai plecat?

Mergi la inceput

vreau sa-mi iau un ceas cu termometru si higrometru si nu mai au pe stoc anul asta.
voi aveti asa ceva? de unde v-ati luat?

Mergi la inceput