Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza si o vodca sa taie greata!

Pe rand...Chato, te-am recunoscut din prima dintre toti actorii la film.

Ilincuto, cum le spui tu bine si frumos pe nume la toate. Zau, da' ce cauta omu cela in cusca de copil? Alt scaun nu era prin casa? Ma rog, fiecare cu apucaturile natiei.

Luana, plimba DEJA premergatorul?????????? Uauuuuuuuu Nu mai e copil mic, cocuta nici atat. O, Doamne ce a trecut timpul.

Pentru Mihaela, nu numai fata e superba dar si mama e adorabila. Poate o da Domnul Dumnezeu sa ne intalnim pana s-or insura/marita copchii nostri. Ca doar nu stam peste mari si tari...NU ne=am intalni noi cu Ilincuta ca sta in cui (al hartii) dar noi colea. Stiu ca eu am fost de vina vineri dar poate recuperez marti. Apropo, omu a inceput sa stea acasa in acel concediu neplatit de la stat. (luni si marti) si mai sta si sapt viitoare si luna viitoare si uite asa bani de sarbatori nexam.

Raru, pana la urma a dormit aseara pana pe la 3 cand s-a gandit elca i-a mairamas ceva vorba si chiot pe tzeava si a inceput in visul lui bla-maaaa-aaaaa-na-taaaa-iii si uite asa cand s-a auzit cred ca s-a speriat ca s-a trezit si a inceput sa planga fara sens. L-am luat in brate mai tare plangea. Of, l-am asezat in pat gemea si se ineca de plans. Ce o fi avut nu stiu. Si ce remediu credeti ca am gasit...UIMITOR...i-am dat o caciulita si cand a vazut el atele celea si unde nu a inceput sa le explice sistemul si sa le suga ai iar le scotea din gura si iar le zicea cum le-a mai spus si uite asa s-a potolit copchilu si a adormit.

De acum, nu mai il laud cum adoarme el singurel ca uite ce patesc.
Acum, de dimineata dupa masa de tzatzi i-am dat iar caciulita si ...nu va mai spun cum a adormit ca iar o sa mai probleme dar intelegeti voi ca acum sunt la calc.
Pana la urma eu zic ca o fi vreo nervozitate de la dinti, desi vb uneia dintre voi (nu mai retin) m-am cam saturat de replica asta :"II dau dintii, L-o fi durand gingiile, etc" ca el pana acum nu isi sugea degetul dar acum nu pot sa il scot din gura il roade ce il roade apoi il suge de-a dreptul. De ros mai rodea ce prindea in mana dar NICIODATA degetul. Mai studiem problema.
Hai ca umblu o pagina.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ia sa va arat eu ce copil studios am, si cum incap 3 frati intr-un tarc

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

http://video.rol.ro/hkollWa01R-let_me_sleep_un_bebe_scu.htm

Cred ca asta urmeaza sa ii fac eu lu Raru daca mai maraie seara cand il scot din apa.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cum sa se mai schimbela toti dupa 6 luni?

La noi s-au schimbat dupa 9 luni.
Dar nu-i mare drama, nu tineam neaparat la vreo culoare, dar sincer, ma bucuram, imi placeau, la fel cum imi plac si acum.
Luana la plimbat antepremergatorul. Si cu bluza plina de bale.

e practic antemergatorul asta ?? ma batea gandul si pe mine sa-i iau !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Fetelor eu nu am somn, nu stiu ce sa ma fac ca maine dimin ma ia Gaziii de proaspata.

Sunt cam necajita daca intalnirea se va muta pe 18 pt ca noi atunci chiar nu putem veni, si facusem planuri mari, mi-am pus prietenii de la Sb in alerta sa verifice ofertele pe care ni le va da Novus si sa caute si ei, ma gandisem deja la un itinerariu asa ca in excursia asta sa va bucurati de tot ce e mai frumos la Sb, chiar ma gandeam la o plimbare in centru, in orasul vechi, si poate un pranz la venire sau la plecare intr-un restaurant bestial unde ti se bat turcii la gura, sau poate o cafea cu rom pe Podul Mincinosilor iar in Palti o vizita la schit (asta daca nu stam acolo) pt ca e Dumnezeiesc de frumos si un vin fiert la teleferic sau la Gasthaus. Deja ma visam plimbandu-ma cu grupul de mamici si facand pe ghidul. Dar asta e daca se va muta excursia o sa va dau sfaturi pe net. Important e ca stiu sigur ca va veti simti bine la mine acasa.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

eu deja doar gandindu-ma

stai sa vedem exact ce si cum zic mamicile, pt ca deocamdata balanta inclina inspre 11-13 cand la drept vorbind imi convine mai mult si mie cu toate ca tare as vrea sa vina si Chatonel, Saby

maine o sa mai sun la cateva pensiuni si apoi iti trimit numele pt validare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ia sa va arat eu ce copil studios am, si cum incap 3 frati intr-un tarc

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

SUPER !!Ai niste baieti de nota 10 +

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

of ai luat si tu macar vitamina c? nu uita sa te hidratezi la greu. si de ce nu rogi pe cineva sa iti cumpere o masca de la farmacie si gata, stai cu masca....asata daca nu se sperie pogo[quote]

25 martie 2009

beau ceai cu miere la greu... am sa pun si lamiie, uitasem de ea!
Si-am luat doliprane, ca asta stiu ca e permis cu alaptatul.
Chiar, iti ramasesem datoare cu un raspuns: io inca alaptez cit cuprinde, adica de 4 ori/zi: dimineata, la 5 cind vin de la servici, inainte de culcare si o data noaptea.
POate si de-asta e pogo grasana, ca are 3 mese diversificate si 4 de lapte... maninca cam dublu
Cit despre masca, nu stiu ... am putea incerca in joaca, ca sigur io n-o suport si pogo o sa zica ca-s sperietoare

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

ILINCA, eu zic ca o jucarie e buna de ros pana in jur de 1 an jumate. prietenele mele cu copii un pic mai mari imi spun ca abia dupa varsta asta au inceput pustii sa caute si sa si gaseasca adevarat utilitate a jucariei (alea asa zise educative, de construit sau de invatat nu's ce limba, cifre, alfabet, etc.), pana atunci totul ajungea instant in gurita.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

notat

asa e cu jucariile !! m-am lamurit si eu ca orice ii cumpar e bun daca se poate roade, daca nu ,nu
si chiar m-am uitat prin real la diverse jucarii educative, ca aveam obsesia sa ii iau fetei si eu jucarii destepte si cand colo pe majoritatea scria varsta recomandata 18+ , luni desigur, deci pas !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

http://video.rol.ro/hkollWa01R-let_me_sleep_un_bebe_scu.htm

Cred ca asta urmeaza sa ii fac eu lu Raru daca mai maraie seara cand il scot din apa.

super tare !!!

Mergi la inceput