Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Ia sa va arat eu ce copil studios am, si cum incap 3 frati intr-un tarc Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
are mami trei iezi cucuieti!
Si studiosi :)
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
novus spune:
Fetele care ati deschis aparatele mai tarziu
, sper ca ati aflat ca se pune de-o intalneala unde va asteptam cu drag !!!
Coordonatele intanirii sunt: PALTINIS 11-13 dec sau 18-20 dec
Petrean ,acum e mai aproape, sper ca ne vedem, nu ??! 

Dyanna & nasica, va trec pe lista !! Dyanna, chiar cred ca v-ar prinde bine o iesire, nu crezi?
Ayla, ce zici ? veniti si voi ?? hai ca la Paltinis nu o fi ajuns gripa

PetraTudor hai scoate cerbul la aer sa-si revina !!
Nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva si chiar nu as vrea
dar sper sa ne strangem cat mai multe !!!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Floric Neatza si o vodca sa taie greata! Pe rand...Chato, te-am recunoscut din prima dintre toti actorii la film. ![]() ![]() ..... Pana la urma eu zic ca o fi vreo nervozitate de la dinti, desi vb uneia dintre voi (nu mai retin) m-am cam saturat de replica asta :"II dau dintii, L-o fi durand gingiile, etc" ca el pana acum nu isi sugea degetul dar acum nu pot sa il scot din gura il roade ce il roade apoi il suge de-a dreptul. De ros mai rodea ce prindea in mana dar NICIODATA degetul. Mai studiem problema. Hai ca umblu o pagina. Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
Floric :)
si noi!Cred ca e de la dintosi, si pogo se mai trezeste plingind... ce sa fie? Ori cosmar ori o dor dintosii, nu? Ca din senin nu s-or apuca de urlat!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
petrean spune:
Nu..Monica..nu venim...in 15 dec e ziua lui Andrei...si stam aksa..sa primim musafirii+...ca am destule cheltuieli![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
provista spune:
`neata fetele. mult mai am de recuperat ... 
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
citat din mesajul lui petrean Ia sa va arat eu ce copil studios am, si cum incap 3 frati intr-un tarc |
adorabili. sanatete

Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui Floric Pentru Mihaela, nu numai fata e superba dar si mama e adorabila. |

asa este .
fete frumoase
provista spune:
| citat din mesajul lui Floric http://video.rol.ro/hkollWa01R-let_me_sleep_un_bebe_scu.htm Cred ca asta urmeaza sa ii fac eu lu Raru daca mai maraie seara cand il scot din apa. |
super tare faza

provista spune:
Cum sa se mai schimbela toti dupa 6 luni? |
La noi s-au schimbat dupa 9 luni.![]() Dar nu-i mare drama, nu tineam neaparat la vreo culoare, dar sincer, ma bucuram, imi placeau, la fel cum imi plac si acum. ![]() Luana |
aoleu nu ma speria

provista spune:

ne apare a-3-lea dintzishor la 2 luni de la primul

Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea