Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 16
provista spune:
| Citat: |
Nu stiu ce se intampla cu trezirile astea dese peste noapte, acum cateva zile era totul ok! azi noapte a fost de groaza - 1-1,30-4-4,20 Febra nu are, racit nu e, dinti zero, deci??? |
asa s-a intamplat si la noi cam pe la 4 luni, o sapt a tinut eram terminata... dar acum ne trezim pe la 5-5.30 pt un bibe si apoi la ora 7 trezirea generala
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui ayla Sper ca nu e absurd ca am trecut-o pe bebelina mea ingeras acolo, desi, fata de Alma, care a fost botezata, a avut certificat de nastere si de deces, deci este un copil care a existat...Maria-Alexandra a fost doar un "miscarriage". Am simtit nevoie sa-i vad numele, si asa sa stiu ca ii este pronuntat numele. Este absurd? |
mi se pare f normal e copilul vostru
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:

mihaelacg
ptr ziua aniversara a casatoriei voastre. multi ani frumosi inainte alaturi de maria 

Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
mihaelacg spune:
neata fetelor.
DACA tot nu avem azi sarbatoriti, dau eu 
pt ca azi aniversam 11 ani de casicie.nu stiu cand au trecut atatia ani.
aceiasi vreme era si acum 11 ani![]()
floric, o sa ne vedem sigur. noi deja ne-am mai intalnit. eu, prvista si magdy care a venit din belgia.maria se simte tare bine intre doi flacai frumosi. de fapt o frumoasa pereche de ochi albastri si una caprui spre negru.
ne anunti tu.
azi noapte a fost cosmar.
maria a plans prin somn(asa, un plans mocnit) si a fost ff agitata. de fapt parca gemea, si facea asa urat, incat dimineata am trezit-o noi. de la ce-o fi? avem incisivii centrali de jos iesiti, si mie mi se pare ca-i da un canin sus.
georgyiuly
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
dyana27 spune:
of novus cred ca de data asta o ratez; nu-mi vine deloc sa plec iarna la drum asa lung cu matizul ala obosit; nu de alta, da' ne face super figuri; anu' trecut ne-a lasat in miezu' iernii de 3 ori

; ne-a salvat odata nashu in brasov, plus alte 2 "bube"; nu stiu cum face de le trosneste doar iarna; asa ca nu ma incumet sa plec cu el

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
IliesClara spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
![]() e practic antemergatorul asta ?? ma batea gandul si pe mine sa-i iau !Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
salut
pupam plimbareata
antemergator sau premergator asemanator... sau poate chiar identic, nu am stat sa studiez, am vazut ieri in Real, la ceva 99 lei, cred.
Mi se pare muuuult mai ok decat premergatorul.
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE
SAPTE LUNI SI NICI UN DINTE
Ilinca_M. spune:
Mihaelacg, aniversati casatoria? Hmmmm, sper sa stie "tati" s-o aniverseze cum trebuie; serios, nu te supara pe mine, da' mie-mi vine sa-l bat! Are noroc ca stau departe!![]()
Doamne, Petrean, eu numai acum vad ce asemanare frapanta intre cei trei iezi cucuietzi. Da' ce ma distreaza cand vad pasiunea pentru suzetoaia aia, ma umfla rasul
. Chiar, Chatonel, Dragoana o mai iubeste pe suzi? Ca-n filmuletz o parasise:))). Cat despre raceala, cica e foarte bine c-o alaptezi ca primeste anticorpi. Dar probabil va trebui sa te abtii de la pupacit.
Provista, stai calma, ochii aia nu se mai schimba!
Ai Luanei aveau o nuanta mai interesanta de la inceput, parca un bleumarin si Ayla a zis din start ca se asteapta la schimbare, ei neavand "antecedente" in familie. Si tot Ayla spunea ca varsta prematurilor se "corecteaza" (sau nu mai stiu ce termen a folosit) la un an; desi sincer mie nu mie se pare ca Luana nu ar avea absolut tot ce trebuie pentru un copil de 10 luni, zau asa, mi s-ar parea culmea sa fie considerata varsta ei "reala" 8 luni doar fiindca s-a nascut mai repede. E un copiloi de 10 luni in toata regula!!
Shasa, ai pm!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mihaelacg, aniversati casatoria? Hmmmm, sper sa stie "tati" s-o aniverseze cum trebuie; serios, nu te supara pe mine, da' mie-mi vine sa-l bat! Are noroc ca stau departe! |
dc?
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Provista, stai calma, ochii aia nu se mai schimba! |

sa te auda DDSimona mamica dragastoasa de
mihaelacg spune:
citat din mesajul lui provista![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mihaelacgptr ziua aniversara a casatoriei voastre. multi ani frumosi inainte alaturi de maria![]() ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Si cu