Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Seara buna.... Iulika arunca mami si tu o sarma la prietena ta de suferinta ![]() ![]() ![]() [Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
PÅi cum så nu..ti-am trimis pe mail vreo 2..s-ar putea så fie la Spam mail..ca miroase
Så vezi fazå..

citeam pe aici ce ai scris tu si incep så rad la care Bubu( sotzu) ma intreaba de ce rad ii spun de tine si de sarmale si el:'' påi de ce nu ii zici sa vina la noi?'' ii e frica de ploaie??'' la care io: ei.. nu, dar e in Anglia..A facut niste ochiane..Noi mereu spunem la prieteni så vina in vizite si am avut muulte vizite de genul asta..Ce mai faci..ei bine uite fac o salata boef..vaii vreau si io..vino si bagå!!!!..si paf erau la uså...si asa se incingeau niste petreceri..din astea spontane..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
kemsy spune:
Anco, ce bebei frumosi am vazut!
Au ochii albastri?
Chiar, oare cand se defineste culoarea la ochi? Ca si al meu inca ii are albastru inchis.
Moni, da, il tin si in bucatarie, de fapt il iau peste tot prin casa. I-am cumparat un fel de...fotoliu...
(nu stiu cum se cheama in romana...) si unde sunt eu, e si el. Nici eu nu vreau sa il las nesupravegheat.
Uite asa este a mea (scoate spatiile)
http://www. bimbomarket. it/sdraietta-acquario-luci-e-suoni-P10637.htm
Iulika, si stai tu la facut sarmalute??
Eu nu sunt fan si nici nu stiu sa invelesc![]()
Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Iulika, si stai tu la facut sarmalute Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)Asa s-a nascut Loris |
OO...nuuu..Il pun pe Bruce så le inveleasca..

Glumesc ..nu te superi da??
..da eu le invelesc..am invatat si eu pe parcurs ca nu le stiam eu pe toate..si mie imi plac muult dar numai cele cu varaza muratå..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Iulik,. multumim
,pentru mine fetitele mele sunt cele mai mari realizari,si ma fac fericita in fiecare zi cand le vad zambetul si le strang in brate;
Luto, multumesc,poate va profita si mami pe langa,
(glumesc),important este sa fie sanatoasa si suficient de inteligenta sa-si faca un drum fain in viata;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
kemsy spune:
Ce liniste...
Iulika
, eu "gospodin" il fac pe Loris..buna idee sa invete sa faca sarmalute...de la taica'su ![]()
Cred ca ma retrag si eu...Noapte buna!

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
carinablanca spune:
Ola fetelor,
In sfarsit am reusit si eu sa va recuperez.
La multi ani si la multe lunite sanatoase si fericite sarbatoritilor zilei de azi !
Evident ca nu mai stiu tare multe din ce am citit.
Elle sper sa fie bine fetita ta.
Claudia, am vizionat si eu pozele fetitei tale. E o superba. SI ce de rochite frumoase. Asa o tineti in casa sau era doar pentru iesiri?
Acum va scriu si eu. De cateva zile am constata ca Maria adoarme la mine in brate dupa masa de la 17 si daca o pun pe burtica langa mine doarme mult si bine
, ceea ce e super. CHiar a trebuit sa o trezim zilele trecute pe la 20 ca sa stea putin treaza apoi baita, papa si iar somn pana pe la 7 dimi.
Eu sunt insa suparata acum ca azi mi s-a parut ca e cam calda si i-am luat temperatura in fundic si ultima data (pe la 18) avea 37,8, ceea ce eu stiu ca e temperatura. Toata ziua a oscilat intre 37,5 si 37,9. In prospectul termometrului apare ca e temparatura in fundic ce e peste 37,6. Nu-mi dau seama cat de mare e temperatura care o are si ce sa fac?
Oricum am zis ca o urmaresc si eventual ii bag o juma de supozitor de paracetamol ( ca din ala mi-a zis medicul la primul control)
revin dupa 2 ore. deja i-am bagat supozitor ca avea 38,2.
Sper sa fie ok
pup toate fetele.
de scumpete de fetita (31.08.2009)
Ellenuta spune:
mda .. eva are o eruptie virotica .. nu e varicela si nici roseola. dam cu solutie mentolata la bube, peritol si daca mai e cazul de febra .. antitermice ..
acum sa speram ca anna o sa fie bine.
claudia ai doua papusele de fetite .. sunt tare frumoase!
iar vestimentatia isabellei .. jos palaria .. nu mai ma satur sa o admir.
carina off sunteti cu febra .. Doamne ajuta sa-i treaca si sa nu mai faca! daca mai creste, poti sa-i faci si impachetari ca sa i-o scazi .. uzi un scutec si o infasori de sub sanisori in jos .. sanatate multa!
luci un pupic dulce ptr gogo si mami a lui!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
carinablanca spune:
Elle sa sti ca I-a scazut temperatura

Cu supozitor dar e bine si asa.
maie o sunam pe doctorita sa vina sa o vada ca nush ce are. Nu ii curge nici nasucul, nu tuseste, deci nu stiu de la ce are temperatura.
pupici la toate fetele si noapte buna
de scumpete de fetita (31.08.2009)
danangie spune:
CARINA sanatate multa puiutului.
ELLE la fel si voua sanatate multa! Sa treaca bubitele.
KEMSY am cumparat in SETTALA. 
ANCO vazut poze cu bbi strumfi!Sa-ti traiasca.Frumosi foc!
CLAUDIA multumesc de site.
SELEN multumesc de urarile ptr apartament...cat despre noaptea usoara.....se pare ca m-a ocolit norocul asta...![]()
IULIKA stiu ca va trece perioda asta grea.....abia astept sa ma pot bucura de ei din plin.....dar cu toata rusinea iti spun ca abia astept sa dorm si eu o noapte neintrerupt...am vazut pozele cu Brucu. Sa fie sanatos si sa te bucuri de el.sunteti asa de frumosi si tu esti asa tandra.
DANA
multumim de urarile ptr apart.
DANA
lui ALESSIO si MATTIA
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
danangie spune:
Eu ma simt atat de obosita....va rog sa-mi permiteti sa ma plang. Nu cer osanda lui d-zeu.Am sa-i multumesc etern ca mi-a dat 2 copii.Dar sunt atat de epuizata ca nu stiu cum sa ies la liman.Nu prea stiu cum sa fac cu amandoi cand tre' sa-i culc.In fiecare zi, asta cand Alin e la munca, imi ia aproape 2 ore sa-i adorm. Ne invirtim in cerc. Cand da sa atipeasca Mattia...Alessio il trezeste ca face galagie........cand da sa atipeasca Alessio.....Mattia il trezeste ca incepe sa planga.....deci efectiv nu mai stiu cum sa fac. De cele mai multe ori...tre' sa-l las pe Mattia in sufragerie sa planga de zici ca-l taie cineva de viu si sa ma duc sa-l adorm pe Alessio.Dar problema e ca nu mai suport psihic sa-l aud pe Mattia in ce hal plange si asa nu ma lasa inima sa-l mai las si uite asa ma enervez si pe Alessio...of....sunt varza....
DANA
lui ALESSIO si MATTIA
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)