Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Ellenuta am citit ca treceti printr-o perioada tare urata..imi pare rau sper så treaca repede repede si så iti revii si tu cred ca esti terminatå..iti trimit o imbratisare caldå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Buna ziua dragele mele,
Uffffffff,pleaca omul o zi si deja gata ati dat gata iar un capitol.Eu mi-am luat inima in dinti ieri si am pus copilul in
si am plecat intr-un oras la vreo 45 minute de noi la cumparaturi.Iulia a ramas la mama,iar Isabella a fost un copil de nota 10,asa ca o sa mai repetam isprava.
Le spunem si noi 

si la cat mai multe lunite puiutilor:
Carina Maria
Bruce Nicholas
Bogdan Teodor Constantin
Carol Ioan
Vladimir Ioan
Dinu Andrei
Mihai Dragos
Selen, am vazut si eu poze cu micuta si frumoasa Ebru,ce finute trasathuri are
si a crescut...
Nela,
,multumim ,noi sunt fosrte bine ,doar ca hoinarim toata ziua.Pupam gingasa Ana, care contrar spuselor lui mami va arata super in rochita
...wow ce bine ati crescut;
Maria,
ce peripeti nu tocmai placute aveti
.pupam pe frumosul Aidan si sa va vina rezultatele foarte bune,si la mine sora mea va fi nasa lui Isabella,am vazut ca fratele tau este nas
;
Danangie, am pus siteul o sa-l mai pun odata dar preturile nu sunt afisate pe site, o sa incerc sa mai caut alt site unde sunt afisate si preturile;
Dana,
o mamica si o printesa mica, felicitari pentru iesirea afara, iar in poza Ana arata bestial, un mic puiut int-un pufulet alb
;
Luto,
pentru o mamica activa si tare relaxata si un cuceritor scump;
Adi...nu stiu daca sa-mi doresc sau nu sa fiu in pielea voastra , mi-e dor de caldurile infernale dar sincera sa fiu nu stiu daca le-as mai suporta,pupam strumfii frumosi si cuminti
;
Revenim mai tarziu, stiu ca mai aveam de scris ceva dar am uitat
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
4mykids spune:
Da,mi-am adus aminte,
Iulik , eu vin prima la sarmale
, sa-ti traiasca printisorul si sa va faca fericiti
;
Elle , tare rau imi pare ca treci pintr-o perioada urata, sper ca Eva sa nu aiba nimic grav
mamica si puiutii frumosi;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
FETELE MELE DRAGI!
4mykids spune:
Danangie,www.christeningwear.com/productdetails.php?category=2" target="_blank">aici este situl, am sa incerc sa caut si unul cu preturi afisate.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
Si aici este un alt www.twfashion.co.uk/products.aspx?s=011190550&rp=0&c=&p=0&d=0&m=0&q=" target="_blank">site,nu sunt toate produsele dar macar arata preturi.
FETELE MELE DRAGI!
Uite inca www.milkshakeclothing.co.uk/search.asp?brand=33" target="_blank">unul
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Da,mi-am adus aminte, Iulik , eu vin prima la sarmale Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |

..Chiar te rog..am facut o multimewww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Iulik , acu as veni ca e mancarea mea preferata, desi eu sunt antitalent la bucatarie si nici nu ma starduiesc ca si Luto
.
V-am mai pus cateva poze noi la semnatura Isabellei si a Iuliei nu prea multe da atat ca sa nu ne uitati.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
FETELE MELE DRAGI!
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui kemsy Apropo de mirosit, pai la cat gatesc simte si el toate mirosurile, nu e nevoie sa-i dau cu condimentul la nas, nu? |
Il tii langa tine cand gatesti?
Poate ti se pare deplasata intrebarea dar, pana acum nu l-am prea plimbat prin casa ba chiar l-am ferit de mirosuri
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui 4mykids [brV-am mai pus cateva poze noi la semnatura Isabellei si a Iuliei nu prea multe da atat ca sa nu ne uitati. Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
Claudia cum crezi tu ca vå poate uit cineva cand ai acolo 2 frumuseti..?!

..Iulia pare super incantatå de ISABELLA..si cred ca tie iti sare inima de bucurie cand le vezi tu acolo dragalindu-se
..så iti tråiasca printesele..Edit: eu ma uitasem la ''fetele mele dragi'' abia acum m-am prins cå ai pus la fiecare in parte poze..isabella e o superba cu o freza tare shic
si rochita nu iti mai spun..
..ce camera frumoaså are Iulia..
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
se pare ca eu bantui singurica pe aici

..ca doar na brucu m-a abandonat intr-un somn profund...tat-su nu stiu ce face la comp..si io .. io nebuna pe aici
..aici ploua cu bulbuci de nici måtza nu mai vrea afarå, ea care intr-una era pe afara prin boscheti..
Acu astept så se trezeasca una bucata bebe så il bag la spålat si masat si jucat si pupat 
..oricum så stiti ca bantui pe aici pana atunci..
Si cand ma gandesc la Monica, in seara asta va dansa si chiui

..distractie placuta!!
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Seara buna....
Iulika arunca mami si tu o sarma la prietena ta de suferinta 

Elle sa fie bine si sa ne spui ce a zis dr. Te imbratisam cu drag
Claudia sa stii ca Iulia este extrem de fotogenica poate va profita de asta cand va fi mai mare 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009