Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mai fetelor, daca e cineva cu adevarat in pericol de gripa porcina, eu sunt aia. Stim ca sunt multe cazuri in oras, cea mai apropiata persoana de noi care a avut-o e seful sotului. A stat omul acasa 4 zile, a luat tratament clasic de gripa si a limitat contactul pe timpul asta cu fetita de 2 ani si baiatul de 7 ani. N-a luat-o nimeni.
La vreo 2 zile se simte rau sotul, merge la dr. care ii spune ca e probabil gripa porcina, sa poarte masca si sa limiteze contctul cu familia. N-avea febra, asa ca am zis ca dr. n-are dreptate. I-a dat o lista cu ce sa faca sa previna gripa, printre care : gargara cu apa sarata de 2 ori pe zi si nasul curatat des.
Peter merge zilnic la scoala, eu il duc cu masina. Pentru ca nu avem pe nimeni sa ne ajute, programul zilnic e ca pana la 8:30am 2 copii sunt mancati si imbracati, eu mi-am baut cafeaua. Il las pe Peter la scoala apoi plec cu Nicholas oriunde am nevoie, la supermarket, la mall, la dr., vizite la alte mamici. La amiaza mergem sa-l luam de la scoala. Ies cu Nicholas pe orice vreme, il duc peste tot, de nevoie.
Am mers la 3 petreceri de Halloween, una cu 35 copiii si 50 adulti, una cu vreo 10 copiii si 6 mame, una la scoala lui Peter cu copiii fara numar . Deocamdata suntem ok.

Ca mine sunt multe mamici de pe forum. Asta e, mergem inainte cu credinta in D-zeu ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Mai fetelor, eu nus ce sa-i fac bebitzei ca e a 3-a zi de cand nu facu cah!... Si parca si incepe sa tuseasca un pic. Cristi a racit, dar nu pare gripa, doar raceala. O lua de la el?

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

gata ajunsei si io..faina plimbarea..nua m rezistat si am mers si am papat si o pizza

Fetelor multumesc de urari si aprecieri..

Ralucapaun multumim

Mama si pisa multumim..e cea mai cuminte pisica pe care am vazut-o..e foarte dragastoasa ne iubeste si o iubim mult..nu se urca pe maså nu o intereseaza mancarea noastra sau altele..ea e in patutul ei si pe afara umbla cand cere( miorlåie)..in camera la bebe nu calcå..stie ca e incuiat pt ea..

marianna am uitat så te felicut pt botez..

andraiulia tocmai asta vb mai devreme cu sora, ca Robertelu nu a mai facut cacutza de 3 zile..si e si el alaptat exclusiv( din cate stiu si Frumoasa Sophie )..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

monica ai strålucit tare la nuntå..ce rochie superbå ..ce frumosi... si tu si injineru..ash ce as rupe si io o sårbå..ihaaaa

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mariaana chiar ca a fost ca o printesa la botez Ana Maria! e o frumusica!

IUlika sa-ti fie de bine, dar cu noi astea de stam acasa ce-ai avut?? acum ai terminat cu gratarele si ai dat-o pe pizze?

Andraiulia daca e a treia zi deja, cred ca poti sa incerci un supozitor cu glicerina...daca il folosesti o data nu inseamna ca se va obisnui asa....iar cu raceala nu stiu ce sa zic...i-ai luat temperatura?

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Da, Iulik, este exclusiv la san. Si sora cum procedeaza?

Andrushca, new mummy

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Mariaana chiar ca a fost ca o printesa la botez Ana Maria! e o frumusica!

IUlika sa-ti fie de bine, dar cu noi astea de stam acasa ce-ai avut?? acum ai terminat cu gratarele si ai dat-o pe pizze?

Andraiulia daca e a treia zi deja, cred ca poti sa incerci un supozitor cu glicerina...daca il folosesti o data nu inseamna ca se va obisnui asa....iar cu raceala nu stiu ce sa zic...i-ai luat temperatura?

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Multumesc, draga mea. Cred ca supozitorul urmeaza. Sper sa functioneze. Nu are temperatura..poate nu tusea din cauza asta. Mai asteptam.

Andrushca, new mummy

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Da, Iulik, este exclusiv la san. Si sora cum procedeaza?

Andrushca, new mummy

Povestea gogoshicii

a zis ca daca nu face pana diseara apeleaza la supozitor ..a spus ca a mai påtit asa acum vreo 2 såpt si la fel a procedat si afost oki..apoi a facut normal singurel in fiecare zi.

Selene

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Eu am primit slingul comandat si este ok,mai usor de instalat decat wrapul(pt mine) dar nu il pot folosi decat cand isi tine bine capul, inca mi-e frica pt coloana lui.
Voiam sa o intreb pe mamica cu ergobaby daca vara nu este prea cald?
Tare imi doresc de la Mos Craciun unul...daca sunt cuminte...

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Iulika esti o mamica super cu Bruce singing in the rain...Te admir ca iesi asa pe orice vreme, alta mentalitate!
Diana_n si pe tine te admir cat esti de activa, cum il duci pe Nicholas?in carut?
Mie pediatra mi-a spus cu gripa noua, singura problema ar fi ca este mai contagioasa decat cea obisnuita...simptomele sunt la fel, si se trateaza usor.
Eu nu ies din casa pe frig din motive de tremurici.Ma ia frigul numai cand ma gandesc ca trebuie sa plec.Anul trecut am avut 6 luni sinuzita.Abia scot capul pe geam dar e musai sa ies cu copii din casa asa ca imi voi cauta un costum de ski si un ceai de whisky in rucsac.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz?vhost=community

Mergi la inceput