Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Dragi mamici,

Mi-e dor de voi. Suntem in recuperari continue.
Am vazut de pe tusa trecerea la scutece si am plans in barba citind mesajele voastre.

lui Dinu Andrei (14.09)

...si noua ne e dor de tine, acum cred ca ai terminat cu smiorcaiala si ti-ai revenit, nu ?
Ce face Dinutu ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va las si POze de la nunta

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit dragelor!

Ce bine e in we ca nu mai sunt singura! Mai apuc sa fac si eu ceva pt mine!

Apropo de sarmale, am mancat zilele trecute si 2 zile a plans Natalia de durere de burtica de n-am reusit nicium s-o linistim. Nush dc de la ele a fost, dar nu mai mananc.

De 2-3 nopti doarme f bine, se culca pe la 10-11 (dupa un plans serios) si se mai trezeste pe la 10. Mai suge in timpul noptii, pe la 4-5 si cam atat.

Eu dorm cu ea in pat, mi-e mult mai usor sa o alaptez si nici pe ea n-o deranjez prea tare. Asta e, cand va renunta la mancat noaptea o pun in patutul ei.

Noi iesim cu ea prin aglomeratii, la supermarket sau malluri, n-o protejam excesiv. Nici prea gros n-o imbrac pt ca incepe sa transpire, se agita, plange etc.

Iulika, esti atat de draguta! Am vazut pozele tale, pari asa relaxata si fericita!

Va pup!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica ce nasica frumoasa ai fost! mi-a placut rochia ta, simpla, eleganta si de efect iar Atomix, un bestial, cu niste obrajiori numai buni de papat

Mariaana felicitari pt micul crestin!

Elle pupam bolnavioara sa treaca imi inchipui ca e tare aiurea sa nu stii exact ce are printesa ta...si doctorii astia, asa ma enerveaza ca nu poti sa ai incredere in ei niciodata

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor nu mai pot så stau in caså..desi ploua de rupe eu ies..ne luam pelerinele de ploaie si ''pelerina de ploaie'' pt carut si dusi am fost..va pup..r

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DE iesit cu zgatia si noi iesim peste tot. Ma enerveaza astia cu gripa lor de cacao. Eu un anu prea cred in ea... sper sa nu ma insel Doamne fereste...
Eu in schimb cu ombracatl am o problema, niciodata nu stiu cum sa-l imbrac. Voi ce le puneti pe ei de ex la iesit in parc. Eu cand vad mamici cu bebeii de-o seama cu Atomix infofoliti in fasuri groase si cu paturici din acelea fluffy puse pana in gat, fular si manusi ma apuca batzu...

Acum fii-miu e in leagan si da din maini si picioare de parca innoata sau isi ia zborul

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica noi in parc inca n-am fost, dar cand o scot in curte ii mai pun peste hainele cu care e in casa (de obicei un body tip maieu si un costumas intreg deasupra) o gecuta care nu e chiar de iarna, si o caciulita subtirica...si ii mai invelesc picioarele cu o paturica nu f groasa...
mie nu mi-e neaparat de gripa porcina, ci de orice fel de viroza pe care ar putea-o lua in aglomeratii....bine, oricum noi n-am prea avut cum sa iesim, chiar daca vroiam....eu nu conduc si nu pot ajunge in oras decat cu sotz, iar sotzul s-a apucat de niste cursuri si in putinul timp liber pe care il are sta si invata...cand o termina cu astea sper sa ne punem si noi pe plimbari "en famille", si pana atunci mai creste si Ebru si n-o sa-mi mai fie asa frica de virusi...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Salutare!
Citeam asa, agale, fara intentia de a ma grabi sa ajung la ultimul mesaj, dar eu am o mare slabiciune la Iulika, careia abia astazi i-am admirat pe îndelete pisica... Ultima fotografie, cu coada atarnanda... Iulika, sa-ti priasca plimbarea (cred ca ai cel mai aerisit copil de pe-aici), sarmalele si clima voastra speciala!

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, la fel ma uit si eu la alte mamici cum imbraca bebeii si mereu zic ca Natalia e prea subtire. De cele mai multe ori ies cu ea in sling si atunci iau in calcul si caldura mea si slingul si ii pun strampi, pantalonasi mai grosuti, body cu maneca lunga si o jaketica pe care o cam dau jos. In cap ii pun o caciulica subtirica.

Am vazut pozele, ce ochi frumosi ai!

Imi pare asa rau ca nu sta in carucior! Si ma gandesc ce dileme aveam, cum sa fie, ce culoare, ce greutate etc si nu cred ca l-am folosit de 2 ori. De fapt, a dormit in el cateva nopti

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Monica, nu e fontanela, ci sutura usor bombata...sau mi se pare.De asta intre cum e alti bebei.
Merg la pediatra saptamana asta.
Va pup pe toate.

Eu nu prea ies pe afara cu bebita.Mi-e frica.

Am mai scris un mesaj, dar nu stiu unde s-a dus...ca nu-i.
http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=169157907&albumId=371857595.POZE CU PRINTESA LA BOTEZ

Mergi la inceput