Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Dragi mamici,

Mi-e dor de voi. Suntem in recuperari continue.
Am vazut de pe tusa trecerea la scutece si am plans in barba citind mesajele voastre.
Suntem si acum aproape dar, pentru ca vreau sa fim la zi inainte de a scrie ceva, nu reusesc sa scriu deloc. Azi mi-am dat seama ca e aproape imposibil (suntem cu recup la cap 4).

Felicitari mamici pentru puiutii scumpi, am vazut aproape toate pozele postate.
Nela imi place tare mult de Ana, e asa finuta si delicata. Nu mai comentez peisajele de poveste din pozele voastre (vin si eu cu voi la cafea dimineata)

Monica Dicut , rad cu lacrimi la posturile tale, ma bucur ca va e bine si ca nu esti stresata.

Noi suntem mai bine. Am facut si vaccinul peste care am trecut fara febra. Am crescut in lungime iar cu greutatea suntem ok. Avem 4,600g la 2 luni. Bebe a refuzat sanul o perioada, acum ii place iar dar la fiecare masa incepem cu san si terminam cu formula 150ml.
Baita facem sin noi zilnic si am reusit (slava Domnului) sa ii facem un ritual de seara lui bebe. Intai facem baita (daca ii e foarte foame primeste 60ml de formula inainte) dupa care facem masaj, papam san si formula si apoi siguri in patut adormim pe aceeasi melodie in fiecare seara.

Suzeta Avent (este darul lui Dzeu pentru noi) a fost scaparea noastra in clipele grele. Dinutzu a acceptat-o imediat (pe cea de la Nuk a refuzat-o).

A inceput sa ii placa sa stea in leagan, in baby gym nu prea sta si ii place foarte mult in masina atunci cand masina merge (la stop nu ii place ) si seara iesim in wrap.

Cu kakutzul avea aceeasi problema ca a Dacianei, odata la 3 zile, am luat si debridat si vad ca nu se regleaza. Ne scremem si noi mult si uneori avem crampe asa de mari ca urla dar trec.

Stresul prezent zilele aste este de hernie ombilicala.
nu avem, Slava Domnului, dar..... trebuie sa stam pe burta sa ii dezvolte muschiuletii de pe burtica, altfel facem aceasta hernie.

Va cu mult drag pe toate.
Ma duc sa mai recuperez si sper sa mai scriu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza! ce mai ploua si aici, iar suntem consemnati in casa

Camy_pus bine ati revenit acasa! Flavius e un frumusel, cum adoarme el satisfacut dupa papica

Anamaria multa sanatate iti doresc...dar eu ma gandesc ca daca esti tu racita, inseamna ca ai si anticorpi in momentul asta, care trec la bebe prin laptic...asa ca nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi...

wow Diana, mi te si inchipui ca-n filmele cu Bruce Lee, cum l-ai prins de picioruse, din zbor...uf, bine ca ai reusit, ce sperietura as fi tras!

Danagie imi pare rau ca ai mai avut o noapte grea, poate reusesti sa te odihnesti azi, cand e si sotzul tau acasa....si vad ca fetele ti-au dat si niste sfaturi bune, poate le incerci...

la noi e a doua noapte dormita intreaga, de la 23 la 9.30, oare deja si-a facut programul asta??! ca o noapte mai inteleg sa fie o intamplare, dera deja doua nopti la rand?! Doamne Ajuta, ca m-am si trezit cu o durere de cap, cred ca nu mai e organismul meu obisnuit cu un somn asa lung si neintrerupt

o duminica frumoasa tuturor

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata pe la pranz fetele!
bineinteles ca sunt in recuperari
dovlecelul meu a adormit aseara la 3..nu ca ar fi avut o problema...doar chef de joaca...s-a trezit la 10, lihnita de foame...iar dupa 20 de min de tzitzi..a picat iar greuceanu!
si mami acum care e fresh si in forma....gateste si citeste !

revin

ps...ramasesem datoare la suede ..iertare :-)...aveti un baietel tare tare simaptic...mi-a atras tare atentia privirea...scriu in graba, dupa multe recuperari si cam incurc borcanele

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

anna iara mi-a facut figura .. s-a culcat la 3. o puneam in patut si in 10 minute maxim urla .. si uite asa am tinut-o. i-am facut chiar si lapte praf si tot nu s-a culcat .. in cele din urma a adormit cu mine in pat. asta este, ce sa fac ..

eva nu a mai facut febra in schimb petele rosii s-au facut ca o spuzeala .. desi dr spune ca e eruptie virotica, am cautat pe net poze cu pojar si parca seamana .. sunt la pamant cu psihicul .

dana te inteleg perfect .. curaj mami ca or sa vina si vremuri mai bune. azi-noapte am fost singura cu fetele pana la 3 .. si se urla stereo .. anna din patut, eva de la ea din camera .. am abandaonat-o pe anna si am fugit la eva .. noroc ca a adormit rapid la loc ..

adi pupici!

carina cum e printesa? a mai facut febra? tin pumnii sa fie bine.

mihaela, anamaria multumesc de urari!

diana Doamne ce nazdravan .. bine ca l-ai prins la timp.

suede nasoala faza cu mamica .. stii de ce nu mai lasa copiii in salon cu mamele la elias? ptr ca au avut 2 mamici carora le-a venit rau si au scapat copiii pe jos .. Doamne fereste. cat despre cadou la nasi .. si noi o sa le luam insa nu stiu exact ce ..

camy bine ati revenit! e un scump flavius!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iulika daca nu alaptezi,e alta ,,mancare de peste" ca sa zic asa.
Mi-e frica sa mai probez,ca am probat cu mancare indicata(nb manacre de fasole verde) si am dat-o in bara.
Kemsy inseamna ca puiul tau rezista mai bine decat al meu.Noi cu tot cu Sab Simplex dat inainte de ecograf si tot aveam burtica plina de gaze.
Anomisbine ai revenit!
Selenma intreb si eu cum o fi sa dormi o noapte intreaga?Esti norocoasa.
Crocodana multumesc frumos.Stai linistita

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Elle,cred si eu ca nu-i mai lasa.
Nu-ti imaginezi ce alergatura era acolo..cui sa-i acorzi primul ajutor mai intai:mamicii sau copilului?

Poze noi:

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

S-a trezit puiul,gata distractia!
Daca nu mai intru mai tarziu,va doresc o duminica frumoasa.
Si puiuti fara colici.

Poze noi:

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna fetelor!Am lipsit cateva zile de aici...Ocupata cu multe treburi si fara ajutor, ma lupt si eu sa supravietuiesc.
Dupa botez(am sa va arata si poze) fetita e la fel ca inainte.Se spune ca se schimba dupa botez, dar e la fel.Si cuminte si plangacioasa.
V-am zis ca s-a nascut cu fontanela anterioara mica.N-am mai fost la dr de 2 saptamani, dar ....ori sunt eu paranoica, ori e ceva in neregula.
La pipait, dinspre fontanela inapoi,sutura de pe mijloc pare usor bombata.La bebeii vostri cum e???Sa ma linistesc si eu.
Va rog sa imi raspundeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata p ela pranz si de la noi. Sunt rupta-n freza rau de tot
Bebe a fost baiat de comitet ieri si a stat cuminte cu bunicii, excepti facand un episod de vreo 10 minute in care s-a invinetit de planns in care bunica din dotare (Omi cum ii spunem noi) s-a panicat grupa mare si l-a chemat pe tataie care l-a linistit instantaneu

Nunta a fost frumoasa, cam pe fuga totul. Frumoase lumanarile si buchetele, emotionanta slujba... e un sentiment tare placut sa fi nas, eu mi-am dorit foarte mult lucrul asta.

Camy, E un dulce foc Flavius. Iuli a zis ca, citez "Iete ce fata simpatica areee, sa le traiasca, sa fie sanatos" . Noi ajungem vineri la Moeciu pt partea a doua a nuntii, poate cine stie. M-as bucura sa va revad in formatie completa acum

anomis, uelcome back

dana, imi pare rau ca-i asa greu cu baietii tai cei frumosi. EU iti doresc sa te repui pe picioare. Nu poti sa chemi pe nimeni in ajutor, mama, tata, sora, frate, cumnata ceva? Macar o zi, sa te odihnesti sa reincarci bateriile. Mie tare bine imi face cate o zi cand i se face mamaei mila de mine sa imi faca o vizita.

Elle, sanatate multa Evei. Sper sa nu fie pojar

Vazut printesele Claudiei, tare frumoase blondele don'soare

Stiu ca am mai vazut niste poze da cat sunt de rupta-n freza nu mai imi amintesc in momentul asta nici sa ma pici cu ceara...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariaanna, sa va fie de bine Botezul. Pupam micuta crestina.
Fontanela la noi este adancita. Nu vreau sa te sperii, dar din cate am citit eu pe net nu e bine sa fie bombata. Ma bine suni pediatrul si ii spui. POate sa nu fie nimic, sa ti se para doar tie asa cum mi-a zis si mie pediatra ca mi se pare mie ca e adancita. Eu o pipaiam mereu si chiar mi se parea ca se schimbase, ei in schimb nu... adancita e semn de deshidratare, bombata e semn de ceva boala dar nu neaparat. Trebuie vazut. Nu te panica please

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput