Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara

Eu astept musafiri si tb sa e fac paste.

Selen ma bucur ca doarme Ebru toata noapte, si Andreea la fel. Vroiam sa te intreb cum iti este cu sanii ca mie mi se intaresc nasol pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!
Asa mai pe seara va invit la o felie de tort ca facem azi 2 lunite! La multe lunite tuturor bebeilor nascuti in 15!!!

Si pentru ca a fost urat si ploaie iar noi de la 2 la 4 ii musai sa ne plimbam am iesit la plimbare in mall...dar mi-a facut bine mie la psihic desi detest aglomeratia care e in mall de obicei. In schimb mamarutza mea a dormit fara probleme...sa se miste si sa fie zgomot!

Am avut niste zile plangacioase si de asta nu am mai intrat...sper sa ne reglam de acum incolo.

Andra si noi am avut aceeasi problema, i-am pus supozitor si in 10 minute mi-a umplut doua scutece..acum vad ca azi a facut benevol...dar tot o cantitate impresionanta...cred ca asa s-a reglat ea singura o data/zi sau o data/2 zile.

Le doresc sanatate puiutilor cu febra si problemute...si curaj mamicilor!

Monica ce tinuta deosebita ai avut! Ai luat-o de gata sau ai facut-o? Ai fost foarte eleganta si distinsa cu ea! Super poze...

Iulika...sarmale??? ioi ce pofta mi-ai facut! Pai chiar e cuminte Bruce de ai tip de chestii asa elaborate!

Andre, mai ai putin si iti ti puiutul in brate. Nu mai stiu, te duci pe cezariana sau normal? Apuci sa nasti pina la alegeri? Ca banuiesc ca Stami e in campanie electorala...

Va ! Seara faina!

de printesa mica [bb} Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Hello fetele,

AM reusit sa intru din nou deoarece piciulina mea baga iar somnul cel bun de dinainte de baita. Doarme tun pe burtica langa mine.
Cu temperatura stam tot asa. AM fost azi la urgente si nu i-a gasit nimic, nici macar rosu in gat. Deja ma gandeam ca poate ii ies dintii si am studiat-o si in gurita, dar nu vad nimic. Speram sa fie ok. Continuam cu antitermice si maine mergem la medicul pediatru sa o controleze si ea.

La multe lunite si multi ani Paul Daniel, Sonia Teodora, Miruna!

SI acum sa vedem ce am retinut:

Danagie, imi pare tare rau de greutatile tale cu 2 copii. Probabil ca o sa trec si eu prin ele. ca sa treaca. Cu timpul sigur va fi mai bine.

Anamaria, multumi de sfaturi. Mergem mai departe pe antitermice pana maie dimi cand o va vedea pediatra. Oricum si acestea tot pediatra ne-a spus sa le luam (din 6 in 6 ore alternativ ba paracetamol ba un alt antitermic). De asemenea, sanatate multa sa nu dai microbii la bebe.

Diana, da ce precoce copil ai. De acum trebui sa fi cu ochii in 4 si proabil si noi celelalte mamici la fel.

Nela si Iulika, bafta la vaccinul de maine.

Suede felicitari pentru somnic,

Scriu deja acest mesaj de 2 ore. Intre timp deja i-a curs nasucul la pitica mea, deci calr suntem racite. KDar macar i-a scazut temperatura.

Trimit si revin dac mai pot ca nu am reusit sa trec de pagina 8

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Bine ai revenit Camy. Ai un fecior tare frumos.

Suede nici noi nu am luat cadou la nasi. Nici nu stiam ca se obisnuieste.

Bine ai revenit Anomis. Situatia e la fel si la noi: san si apoi lapte praf (nu chiar asa de mult ca la voi, dar am crescut bine in greutate). Doar seara papam mai mult (chiar si 230 ml).

Ellenuta nu avem temperatura acum (cred ca ma repet ca o nebuna), multumim. Dar cu antitermice. Maine vedem tratamentul.
Imi pare rau ca si voi suferiti acolo. Of, of...... Sper sa fie bine si Eva si sa nu i-a Ana ceva de la ea

Mariana, mai bine mergi la medic sa vada, desi nu cred ca e nimic. ACUM AM citi ca e sutura, sa stii ca si la noie mai bombata ca cica s-au suprapus oscioarele la iesire. Si noua ne-a spus pediatra ca e oki si ca va trece in timp.

Andraiulia sa ii urmaresti temperatura ca daca e ceva sa nu creasca prea tare. referiot la kk baga-u un supozitor de glicerina ca e ok. SI noi asa am facut in primele 6 saptamani. Apoi de la sine a inceput sa faca aproape zilnic.

Monica frumoase poze.

Va las acum ca mergem sa ii facem asa zisa baita la fetita (doar o sterg si o masez ca ii place foarte tare) ca stiu ca nu e voie baita cand e temperatura, si mai avem si un kk in scutecel ca se simte aroma de la tats-u din brate pana la mine.

toate fetele si noapte buna

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Iulik, Vik-cj, Carinablanca, va multumesc mult. Intr-adevar, pana n-am pus supozitor, n-a mers. Apoi a facut si impreuna cu cah si cele 2 jumatati de supozitor. Iar apoi a facut singurica. Cu tusea mi s-a parut....

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna dimineata si de la noi, asa aproape de amiaza. Destul de grea perioada asta de acomodare si la ce citesc de la voi, pare sa fie destul de lunga... . La noi, contrar asteptarilor, dupa baie avem activitati de urlat si nesomn pana tarziu in noapte. Nu stiu daca are legatura cu baia neaparat, doar ca ma asteptam dupa imbaiere sa doarma lemn, ceea ce nu se intampla . Aseara dupa san la 11 a inceput chiraiala. Daca il pun pe mine, imi suge tricoul sau prosopelul de sub fata lui. Daca il iau pe brat, cauta sanul... asa ca inca nu stiu cum sa-l tin in brate . Oricum aseara parea f flamand, asa ca a mai primit o parte dintr-un san pe la miezul noptii, dupa plansete insistente, dupa care a regurgitat o parte din laptic intr-o singura repriza. Ma apucase jalea deja, ca nu am destul lapte de urla asa, ca etc etc, doar ca dupa episodul asta a dormit pana la 5.30, a urmat un supt scurt de 10 minute si apoi a dormit din nou pana la 9.30. Incerc sa-mi tot spun ca daca doarme destul si uda destule scutece, e bine si cu laptele... Trebuie sa ma mai dumiresc ce e cu urlatul de seara...

Cu scuze ca ieri nu am apucat sa intru prea mult, zic si eu sarbatoritilor -si de ieri si de azi -

Dana - ce faina e hainutza de cosmonauta si ce bine ca ai iesit cu Ana afara si la cumparaturi (pe noi nu ne-a lasat pediatrul sa iesim pe afara pana la o luna, adica ne-ar fi lasat daca stateam la curte... dar asa a zis ca e mai sigur, pana da frigul si poate mai mor dintre virusuri... asa ca momentan "plimb" cosmonautul prin camera lui cu geamul larg deschis )

Iulika - merci de linkuri , mai vazusem dintre poze pe masura ce ai mai postat in trecut... 3 luni deja... ce mare e Bruce si ce de-a scheme si fetze are el ... moooama ce trece timpul; nu degeaba spunea cine spunea ca vezi cat de repede se duce cand abia cand ai copii. Cat despre acomodare... ziceam mai sus. Sper sa fie din ce in ce mai bine si sa ma gandesc din ce in ce mai putin la prostioare .

Selen - mamamama, 10 ore de somn? super! nici eu nu reusesc sa dorm 10 ore legat (bine, nu reuseam inainte, ca acu nu se mai pune problema )

Ellenuta - imi pare tare rau ca sunteti asa necajite, sper sa fie totul bine cat mai curand.
Eu nu stiu cum as putea macar sa-mi imaginez cum e ziua cu 2 copilutzi mititei prin casa, dar ma tot imbarbatez si-mi spun ca asta au gandit toate mamicile la inceput. Si ma tot uit cu mare admiratie la Adimercedes si-mi spun: se poate.

Kemsy - am primit si noi un bouncer de ala, dar nu am idee de la cate luni poate fi folosit sa fie ok pentru coloana copilului... - ca doctorul zice pana la 2 luni nici in scoica de masina sa nu-l pui...

Danangie - sper tare sa treci peste perioada asta mai grea si sa va acomodati cumva... nu stiu ce sa zic mai mult, cand mie mi se scoala parul pe cap cand aud doar unul plangand...

Luto - ce fain ca ati mers printre oameni... vreau si euuuu. Acuma ma alint ca am fost si eu ieri afara (singura), dar ma gandesc ca daca atunci cand o sa ies cu piticutzul afara, or ssa fie mai usoare zilele cumva. Sau macar mai variate . (ieri m-am dus sa-mi iau pantaloni de trening ca ce am sunt cu burta desigur... mmm, grea treaba cand nu-ti mai vin masurile cunoscute ).

Nela - sa mai zic si eu ca va invidiez pentru super locul unde stati? . Mi-am amintit (uitandu-ma la pozele tale pe masura ce le-ai pus) de visul meu preferat... sa plec in Oceania in insule.

am inceput mesajul asta pe la pranz... il postez si revin maine, poate prind acum si eu putin

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Buna fetelor,

Azi s-a dovedit ca banuiala mea e adevarata. Din burtica am zis ca asta micu' e "trouble". Ii schimbasem diaper-ul pe masa de schimbat, timp in care am vazut ca impinge din picioruse si se deplaseaza usurel. M-am amuzat si m-am aplecat sa deschid sertarul (capul meu era la centimetri de el) sa-i iau un body cand am vazut cu coada ochiului ceva zburand in aer (piciorusele) si cu reflexe ascutite de 4 ani de stat cu ochii pe frate-su' l-am prins din zbor, el fiind deja la verticala cu capul in jos.
Mie sa-mi sara inima din piept, el radea.
Gata, de-acum sta numai pe jos pe paturica, iar la schimbat de diaperi tin intotdeauna o mana pe el. Asta de obicei se face mult mai tarziu, cand se intoarce singur.

Frate-su are la activ DOAR un prins de degetel in usa, dar si ala doar strans putin de s-a inrosit, pentru ca la fel am avut o banuiala si am prins usa din zbor. Era cu aratatorul de la mana stanga la cantul usii, iar cu dreapta i-a facut vant s-o inchida.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Vai vai,era sa mor de inimaam zis ca cine stie ce se intampla,ai povestit asa "horror".Pupam atomicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Servus, Iulika!

Mai, ca tot tin sa iti zic ca m-ai dat gata cu sarmalele. Eu sunt o mare amatoare de sarmale, m-am specializat si aici in China le fac din varza cruda oparita, ca nu gasesc varza intreaga murata. Ies o minunatie, pacat ca fac rar, de Craciun. De aibia astept sa fac si acum.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Eu de cand sunt aici m-am specializat in muratChiar ieri am cumparat vreo 12 verze sa le bag la murat.La voi cum este vremea in nov-dec,pana de Craciun?Poate ar merge sa murezi si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus, dragelor!

In asteptarea trezirii jumatatii si a Margelatei, va citesc de zor.

Anomis, ma bucur ca sunteti bine. Imi faceam griji despre greutatea lui Dinutu, dar e bine cat a luat in doua luni. Bine ca mananca iar un pic de san si ca va ajutati de suzeta. Noi inca nu am reusit performanta, dar perseveram.
Cu hernia am o banuiala ca si pe Ana tre' sa o pun la abdomene, ca parca are un pic buricul iesit si pediatrul ne-a zis de la 3 saptamani ca are o usoara forma. Sa vedem ce zice azi, de abia astept sa o purice pe toate partile.
Multumim de aprecierile la adresa Anei si te astept la cafea de dimineata!

Selen, ma omori cu zile... 10 ore?!!! Vorba ta, cred ca m-ar durea si capul de la atata somn (si la noi nu e chiar o problema, ca presteaza bine noaptea... si totusi...). Sper sa-zi fi facut program deja Ebru si sa te mai fericeasca cu 10 ore legate si de acum inainte, ca tare bine trebuie sa fie sa ai o seara linistita cu sotul, sa mai faceti si chestii impreuna, altele decat schimbat de scutece. Asta intre pauzele lui de invatat. Succes la examene. Pentru ce invata,apropo, ca nu am retinut?

Ioi Crocodana, chef de joaca pana la 3? Ia zi-i mataluta la Amalia ca noapte se doarme, ziua se joaca lumea... D-apai daca v-ati simtit bine amandoua, asta e ceea ce conteaza, ca somnul il mai recuperam noi si alta data.

Elle, imi pare rau ca si Anna a fost agitata. Sper sa isi revina la sentimente mai bune, totusi, ca asta iti mai lipseste. Tinem incontinuare pumnii sa se faca Eva bine.

Mariaana, nu cunoaste fata despre sutura de pe mijlocul capoului la bebei. Eu o pipai pe Ana cand o mangai, cand ne dragalim, si nu mi se pare ceva suspect. Daca ti se pare ceva, eu zic sa mergi sa consulti un pediatru, cel mai sanatos, decat sa dai cu presupusul. Sanatate multa si asteptam poze de la botez.

Monica, am vazut pozele de la nasit! Ai fost super in forma, mi-a placut si toaleta si zambetul tau de milioane, se vede treaba ca ti-a facut mare placere, de fapt la amandoi. Si nu m-am putut abtine sa nu imi clatesc ochii in decolteul adanc al miresicii

Diana_n, multa sanatate tie si familiei. Sper sa ii treaca sotului gripa, ca nu e totusi de gluma cu o gripa pe langa un bebe, indiferent ca-i aviara, porcina si de alte animalute.

Andraiulia, am vazut ca bebita ta a avut probleme cu kk. Bine ca s-a rezolvat. Doame fereste sa aiba si Ana asa ceva ca eu nici supozitoare nu am in casa...

Iulika, ma bucur ca iesiti asa de mult! Bravo. Si uite, ati fost si la pizzaaaa. Ce frumos. Vorba lui Selen, da' cu noi astea de pe-acasa ce-ai avut ?

Angelli, m-ai distrat cu iesitul afara cu wisky-ul in rucsac. Si eu sunt o friguroasa cat casa, asama infofolesc cand ies, de numa numa. Da' nu ma las, chit ca s-a mai racorit, tot o scot pe Ana banana la aer.

Monique, cu ce paste ti-ai tratat musafirii ieri? Carbonara de la Andre?

Monis, ce dragut mesajul. Cand am vazut: buna dimineata de la noi... si era vreo unu din noapte, mi-am zis: mda, asa e cu copilas in casa, incepi de dimineata ceva si termini, daca esti norocos, in miez de noapte. Inutil sa iti zic si eu ca o sa treaca si perioada de acomodare si o sa fie din ce in ce mai bine.
Cu baita, sa stii ca si pe Ana o agita un pic la inceput, acum e din ce in ce mai bine, dar aceeasi fata de Gopo o face la primul contact cu apa, inca se mai minuneaza de senzatie...

Devylla, neata! Ce-ti fac mogalnetele? Ce-aveti azi in program?

Gegea, mami, voi sunteti bine, ca nu te-am mai vazut de cateva zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Eu de cand sunt aici m-am specializat in muratChiar ieri am cumparat vreo 12 verze sa le bag la murat.La voi cum este vremea in nov-dec,pana de Craciun?Poate ar merge sa murezi si tu.

Am mai murat si eu varza tocata, dar nu prea mi-a placut cum a iesit si m-am lasat. La cat de des fac sarmale, nu stiu daca se preteaza sa pun la murat, ca imi trebe si recipient si toate cele. Poate mai bag una, doua, de samanta, sa se faca pana la Craciun.

La noi temperaturile sunt de toamna tarzie, intre 18 si 25 de grade, acum insa este un val de racoare, sunt cam 18 grade afara, dar e urat, umed, ploua si bate vantul.

Mergi la inceput