Next... guvernul Negoita la rand
Raspunsuri - Pagina 10
sirimie spune:
Eu am vazut putin din dezbatere (deh, cochilu' mic) dar cit am vazut nu mi-a placut deloc. Acuma vad ca e si mai mare mizeria decit banuiam eu.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olympia spune:
Pai cred ca de-aia a si mentionat Crin titlul acestui film si nu al altuia, a fost o nada si Base a muscat... Antonescu n-a spus nici ce carte a citit (titlul, autorul) ci doar ca era despre marirea si decaderea imperiului britanic. Poate aici era o alta nada.
Daca Basescu a parut mai ezitant, e pentru ca nu a iesit sa se bata cu Antonescu pe bune ci sa-si asigure ceva voturi din partea electoratului liberal pentru turul doi.
Pene colorate... cate putin din toate!
iileana spune:
S-a tot spus, cu justificata mindrie, ca Base face agenda campaniei asteia. El hotareste ce se discuta si ce nu.
Coooorect!!!!!
Antonescu a ales sa treaca sub tacere, cu discretie, in aceasta campanie electorala, drama familiei sale. Desi i s-a explicat cit ar avea de cistigat daca ar expune-o. Sau, tocmai de aceea!
Numa' ca a scos-o pe tapet Basescu!
Cinismul asta o sa-l coste.
Triunghiul portocaliu *
olympia spune:
Xeno, nu cred ca lumea s-a uitat la linkul pus de tine, dupa cum decurge discutia in continuare.
Pene colorate... cate putin din toate!
xenocid spune:
Absolut devastatoare temele noi avansate de antonescu in discutie: flota, mihaileanu, antwerp si udrea. Fiecare dintre ele o adevarata revelatie in campania asta.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Xeno, nu cred ca lumea s-a uitat la linkul pus de tine, dupa cum decurge discutia in continuare. |
Olympia, lumea cunoaste foarte bine acel link, care a mai fost discutat aici, ce-i drept nu in prezenta ta.
Ne scuzi ca nu mai reluam argumentele pro/contra special pentru tine. Le poti citi in arhiva.
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
Am auzit si eu portiunea incriminata aici
Basescu e disperat, probabil, si oricum de o calitate umana absolut indoielnica
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
xenocid spune:
Capcaune ai avut dreptare cu n.r..
Se specifica acum la RTV, o spune doamna de la Gandu' ca Basescu a remis Mediafax o lamurire clarificand ca s'a referit la momentele cand era plecat cu lunile pe mare si si'a lasat sotia gravida singura acasa.
Oricum ar fi Antonescu nu s'a simtit nici o secunda tulburat.
mianna spune:
"modelele feminine razbat greu. si prin anumite mijloace, din pacate, doar"
model de eleganta si bun simt...
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Se specifica acum la RTV, o spune doamna de la Gandu' ca Basescu a remis Mediafax o lamurire clarificand ca s'a referit la momentele cand era plecat cu lunile pe mare si si'a lasat sotia gravida singura acasa. |
Iti dai seama cam cum pici acum tu, care te-ai repezit sa-i cauti justificari? Mai mult, i-ai si gasit.
Da, si mai zicea doamna de la Gindu' ca Basescu a declarat ca el nu stia de drama lui Antonescu.
Si asta ne crede timpiti.
P.S. pe Mediafax in acest moment nu exista lamurirea respectiva.
Desi staff-ul lui Basescu ar fi trebuit sa inceapa sa inventeze o dare pe dupa piersic si s-o redacteze din secunda in care sefu' a emis mizeria.
Triunghiul portocaliu *