Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - uite linkul direct ca sa nu mai cauti
http://www.kiddy.de/gb/company-video

mai fetelor, nici eu nu ma omor dupa ideea de a plimba copilul prin supermaketuri dar nici nu cred in nebunia cu virushii. pana la urma daca mergeti voi si veniti acasa nu aduceti virushii???ca doar nu ne dezinfectam cand intram in casa. ne spalam pe maini si atat. si eu evit sa intram in mall sambata seara sa zicem dar ma mai duc cu el la cumparaturi in cursul saptamanii si la ore lejere. nu il las sa puna mana pe nimic si nici sa ii respire cineva in gura dar totushi virushii astia nu sunt antrax. eu zic ca mereu calea de mijloc e cea mai buna. nici balonul de sticla dar nici sa ii ducem la victor babesh la plimbare. parerea mea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
ayla - sa stii ca si al meu mananca f putin comparativ cu ce aud eu pe aici, dar eu nu il fortez absolut deloc, nu ii cant nu ii fac tiribombe. cand vrea sa deschida gura bine cand nu nu. eu nu am auzit de copil mort de foame cu mancarea in fatza asa ca il las in boii lui si vad ca ii merge f bine. al meu a fost mereu la limita inferioara cu greutatea si de cand cu diversificarea parca a luat mai bine in greutate. oricum nici o masa solida nu depasheshte 100gr si nici nu dureaza mai mult de 7min

25 martie 2009

si noi la fel; mutzu e super cumintel la masa, papam aproape fara sa ne murdarim, sigur ca daca-si baga labutele in castronele.... iese macel, dar eu il las; de obicei ii dau un castronel colorat si o lingurita lui, si papica sta la mine in mana... ca e mult mai sigur asa; si cand a inchis gurita ca nu mai vrea, il las pe loc in pace; nici gand cu "hai inca o lingurita de la mami" ca nu tine; si uite asa cooperam excelent; ce nu-i place nu mananca absolut deloc, dar eu am intotdeauna 2 feluri pregatite; cu legumele ne cam certam noi, nu vrem si pace..... mai papa la borcanel legume cu carnita, dar numai cand e proaspat desfacut; daca incerc a doua zi, nici nu se uita la ele.....

azinoapte nu prea am cooperat, adica de pe la 4 a inceput sa scanceasca, la 5 maraia zdravan, si pe la 6 fara ceva urla in chinuri; evident, nici urma de dinti.... deci nu inteleg; eu am clacat azidimineatza, i l-am pus lu' cristi in brate la 8 si m-am bagat in pat; la 9 mi l-a adus la ceva titi, a molfait putin, a atipit 10 minute si iar urlat; dar tot lu' tac'su' i l-am pasat si am dormit juma de ora pana s-a pus asta micu pe niste zbiereteeeeeee; care au disparut instant cand m-a vazut ca ies din dormitor; n-a mai vrut sa doarma deloc, la 11.30 ne-am imbracat sa mergem la ziua finutei, l-am pus putin la titi.... si a adormit rupt... deci cristi e la fini, eu la calculator, mutzu sforaie in pat; are deja o ora, probabil ca mai doarme ceva, ca are de recuperat zdravan de azinoapte

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dyana - nu are centuri, doar acea perna in fatza peste care se trece centura de la masina. intra pe situl lui kiddy si o sa vezi filmuletul, acolo te lamuresti ce si cum. este extraordinar mai laes daca schimbi mashinile, se mute instantaneu din una in alta. copilul e chiar mai liber decat cu centuri pt ca nu il tzine lipit cu spatele de scaun ca centurile peste umeri, masutza aia e f interesanta pt ca se poate juca pe ea, al meu bate toba de te doare capul, husele se spala ceea ce pt mine e extraordinat, sunt convinsa ca atunci cand o sa bea singur o sa verse diverse pe scaun inevitabil. pana acum nu am descoperit nici un minus decat poate faptul ca nu se lasa spatarul prea mult pe spate, deshi al meu doarme cu capul pe perna aia ca un copil in banca la scoala. nu isi poate deschide centurile ca la un scaun normal, pt ca sunt sigura ca al meu la maxim 2 ani s-ar fi prins cum scapa de hamurile alea.
poti sa dai o fuga pe la ei si sa il probezi, asa e cel mai sigur sa te convingi.

niky - eu m-am legat la cap cu girafa aia. pana acum urla in mashina pt ca era cu spatele si se simtea la inchisoare, acum e cu fatza si f incantat de girafa. buba e ca o scapa si atunci sa vezi urlete. la primul semafor tre sa ma intorc sa o cautam pe sophie ca altfel e jale. cum i-o dau cum se calmeaza. tre sa gasesc o metoda sa o prind, poate direct cu un scoch peste gura

25 martie 2009

Hi hi hi....simpatica! saracutul, cred ca va innebuneste de cap cand sunteti in masina. Incearca sa ii distragi atentia cu altceva, muzica mai tare sau mai stiu eu ce...decat sa intorci masina sa o opresti etc etc.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Aris, al meu e alimentat cu lapte praf cam de la inceput, ceai i-am dat dupa 2 saptamani, apa la 6 luni

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Noi asta vara cand erau caldurile alea sufocante afara, ziceam mereu sa iesim la o pimbare cu bebe in supermarket ca acolo era aer mai respirabil...Cand ne suna cineva la telefon: Unde sunteti?La plimbare cu Nicho! In ce parc sa venim si noi o fuga! In Carefour !

Acum insa cred ca va trebui sa scot din cutie cosmonautul si sa il scot la plimbare ca i-a trecut marea raceala, mititelul l-am tinut in casa aproape o saptamana jumate.

Mergi la inceput

niky - in mod normal e cumintel in mashina, la inceput se uita pe geam, dupa aia cand vede ca nu avem de gand sa ne oprim prea curand trage pe dreapta. problema incepe cand exagerez cu drumurile. adica daca condul o ora, sau o ora jumate si ajungem la destinatie unde nu stam mult, il trezesc. ne facem treaba si apoi iar in mashina atunci se cam plictiseshte si protesteaza. de obicei este suficient sa dau muzica mai tare, dar nu mereu. pt girafa asta a facut ieri o adevarata pasiune. a plecat cu ea in dinti de la magazin si o tot scapa. dar daca e mancat, schimbat si nu depashim 2 ore nici nu stiu ca am copil in mashina. adevarul e ca nici nu ma ashtept de la un copil de 7 luni sa stea mai mult de 2 ore in fund pe scaun.....totushi

25 martie 2009

Mergi la inceput

merci mult. pediatrul prietenei mele i-a spus sa nu ii dea apa si nici ceai dar e deshidratat si sa ii dea lapte la 2 ore maxim 2,5 ore. saraca are un copil super cuminte(apropos acum am vazut si eu ce inseamna copil fara colici este absolut incredibil)dar il trezeshte mereu sa il indoape cu lapte. mie mi s-a parut aiurea. stiu ca regula asta cu nu e voie apa/ceai e la bebelushi alaptati

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Aris, al meu e alimentat cu lapte praf cam de la inceput, ceai i-am dat dupa 2 saptamani, apa la 6 luni

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

corect. o masa de ceai chiar, sa evite constipatia, asa am fost crescuti si noi, ceaiul e nemaipomenit, mai ales pana apar colicii, sau cu colicii in fapt.

nu sunt de acord ca e tot aia in supermarketuri dc luam si copiii.
acelasi aer inchis amestecat mereu, fiecare tuseste, buseste, una e afara, alta e in spatiu inchis.
diferenta o spun fetele cu gradi,cand e acasa cuprogrlui, iesit afara tot, si cand ajungela gradi vine cu "cativa mucisori", de ce oare?

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Iau o pauza ca am obosit rau de tot..
Ma duc sa pregatesc un pranz de weekend:orez cu branza,peste, pastai si o tarta cu mere.
si pofta buna si voua

Mergi la inceput

dyana - vezi ca incep sa te invidiezpai al meu sotz nu se trezeste niciodata inaintea noastra, ba nici macar nu deschide ochii fara sa-i ducem cafeaua la patasa ca nu am nici o shansa sa ii plasez copilul si sa ma culc la loc nici macar 5min

25 martie 2009

Mergi la inceput