Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetele. Am intrat si noi la raportarea saptamanala:
bestiocul castiga pe zi ce trece noi skill-uri la condusul masinutei (premergator). Mai nou a invatat sa dea in marsarier si sa faca parcare lateralaLa noi e o treaba ca a reusit asa ceva pt ca masinuta are rotitele din spate fixe (tocmai ca sa-i obisnuiasca sa mearga normal in fata nu sa se arunce in toate directiile)
Azi i-am gasit si ham albastru (pana acum nu gaseam decat roz) si probabil ca incercam primele miscari de mers sustinut doar de ham.
Ne dezvoltam un pic si abilitatile de comunicare...dar nu extraordinar. Singurele progrese mai deosebite sunt la executarea comenzilor sus/jos. Daca sta in fund si-l tii de manute si-i zici sus se ridica instant. Daca ii spui jos deobicei se oftica si incepe sa se miorlaie ca nu shtie cum sa se aseze...
E din ce in ce mai priceput la dat jos din pat insaDesi recunosc ca a executat si un salt prin intoarcere de pe marginea patului: s-a arunca in cap si a aterizat in fund
Cam atat pe saptamana asta...
Voi ce le mai dati la bebiti de mancare?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Noi asta vara cand erau caldurile alea sufocante afara, ziceam mereu sa iesim la o pimbare cu bebe in supermarket ca acolo era aer mai respirabil...Cand ne suna cineva la telefon: Unde sunteti?La plimbare cu Nicho! In ce parc sa venim si noi o fuga! In Carefour !

Acum insa cred ca va trebui sa scot din cutie cosmonautul si sa il scot la plimbare ca i-a trecut marea raceala, mititelul l-am tinut in casa aproape o saptamana jumate.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

mie pediatra mi-a zis de cand am nascut: "e urat afara?, nu poti sa iesi?, atunci deschide geamul si imbraca copilul gros."
asa k acum cand o sa iesi si trage aer rece? nu e cam nashpa, ma intreb?
bebe care a scapat de raceala, sanatate multa.

si fara fular , ca transpira si e mai rau pt ei, atunci chiar racesc.
eu nici in primavara cand avea cateva luni mn-am scos-o pe Ariana cu batista pe fata.
la ce-o mai scoteam?sa miroase detergentul de rufe ?

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ma duc sa ma imbrac si eu ca daca se trezeshte nu mai apuc si trebuie sa mergem la farmacie ca nu mai are saracul copil sucuri si ce ne facem

am priceput si cu ceaiurile. o sa-i spun ca mi-e frica ca il face de 50kg la 3 luni in ritmul asta

normal ca e mai bine la aer curat dar nci sa nu ieshim cu ei cand chiar nu avem incotro. eu de exmplu nu am azi alt varianta decat sa il iau cu mine la farmacie si ce sa fac? fara lapte nu rezista pana luni cand vine mama si nici fara sucuri din cate v-am povestit. sotzul e la intalniri cu nishte clienti...asa ca, bebe merge la farmacie si cred ca il bag si in dm ca nu prea mai sunt scutece. dar totushi comparatie intre supermarket si gradinita mi se pare exagerata, nu e chiar asa. acolo se joaca toti copii bot in bot toata ziua. oricum fiecare face cum simte ca e ok, tocamail de aceea am incheiat mesajul cu "parerea mea"

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Eu 3 saptamani nu am cui sa io plasez pe bubu dar in saptamana cand e tati acasa dorm si eu pana la ora 9 ,cand ma trezesc fata e schimbata,mancata si cafeluta gata

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

batista pe fatza????? nu cred ca exista ceva mai oribil pe lumea asta. am mai auzit si eu in maternitate, dar nici nu imi inchipuiam ca se vorbeshte serios

aoleooo ma speriati cand va aud ca una doua fac poc copii. eu cred ca m-ash isteriza complet.

lysbeth -asa deci ati trecut la ham. cred ca ma duc si eu azi pe la un magazin...sa speram ca au si alta culoare decat roz

25 martie 2009

Mergi la inceput

dap, poate am exagerat cu "parerea mea", insa sa ne gandim ca n-a inceput iarna,si s-o luam cu siropele si tot felul de spray-uri...? din motiv de protectie, tot am insistat, ca n-are ce sa ia bun de la supermarket.
cand n-ai incotro asta este, insa putem alege, si atunci prefer sa evit aglomerarile.
chiar nu se compara cu gradi, insa e mai nasol, oameni mari plini de cate si mai cate...
gradi e inofensiv pe langa aglomeratiile, autobuz si marketuri.

iarasi depinde de copil..unul mai bolnavicios, sensibil, altul mai rezistent.
cunosc copii dusi l cresa de la 1 an, n-au racit niciodata in colectivitate.
of course..."parerea mea".
gata inchei ca primesc niste rosii, drept rasplata ca am mai intrat olekuta.
bb-ei sanatosi si fara urma de mucisori!

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

"batista pe fatza????? nu cred ca exista ceva mai oribil pe lumea asta. am mai auzit si eu in maternitate, dar nici nu imi inchipuiam ca se vorbeshte serios"

nu te mai mira nimik, eu mereu vad copii in brate sau carut si acum cu batiste cu gaurele pe fata.
deci e posibil...

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
La noi cu likidele e jale mare, ca nu vrea decat lapte, nu apa.. nu ceai... Tu ce suc ii dai de zici ca ii place?

si la noi e aceeasi poveste cu lichidele ...numai laptic ar papa dar de curand am descoperit ca-i place portocala asa ca ii fac suc de porto cu mar amestecat si papa 50-70ml...nu mare lucru dar macar papa ceva...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
daca mai asteptati aduce pogo girafa, aici e in jur de 8 euro, cred ca vine juma de pret fata de la voi, nu?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai eu zic sa stabilim intalnirea pt 18-20 decembrie si sa veniti cu un transport de girafe

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Intru repede sa va sun ca Avem un zimtisor !. A venit asa neanuntat, l-am simtit cand a inceout sa-mi roada degetul dimineata. Suntem ff fericite si dam de baut.

Daca am timp recuperez si revin.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Superr bravooo!!!!!!!
Acum sa fugi din calea ei

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput