Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta.
S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Sa-ti ajute DD sa fie totul bine si sa depistati cauza. Va asteptam acasa cu bine

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna ziua fetele,

sa va arat ce baiat model am. cred ca i-am gasit meserie:

http://www.youtube.com/watch?v=2jJnHNYiR7Q

Acum cred ca ma duc sa ma bag langa el in pat ca tare frumos mai doarme.

va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

"batista pe fatza????? nu cred ca exista ceva mai oribil pe lumea asta. am mai auzit si eu in maternitate, dar nici nu imi inchipuiam ca se vorbeshte serios"

nu te mai mira nimik, eu mereu vad copii in brate sau carut si acum cu batiste cu gaurele pe fata.
deci e posibil...

Ariana-Maria -25.02.2009

da, da, da. batista pe fata. 3 caciuli iarna si una legata sub barbie vara. infasat fedelsh sa aiba picioarele drepte. sa nu fie scos din casa pana la 40 de zile. sa nu il strigi pe nume daca nu e botezat...etc etc etc.
pai daca le punem in practica pe toate fug copii de noi si cand invata sa vorbeasca ne injura direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bebe - cum sa iti iei rosii...pai daca nici dreptul sa ne spunem prerile pe aici nu-l mai avem atunci.....
eu oricum recunosc ca am un stil mai spartan, dar am si eu obsesiile mele(cum ar fi sigurantza in mashina- stiu clar ca la subiectul asta inebunesc toti prietenii de cap)asa ca eu cred ca fiecarea avem piticii noshtrii pe care nu-i scoate nimeni

bianca - ce or avea copii astia cu sacii de gunoi eu una nu stiucred ca s-au prins ca e meserie banoasa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bebe - cum sa iti iei rosii...pai daca nici dreptul sa ne spunem prerile pe aici nu-l mai avem atunci.....
eu oricum recunosc ca am un stil mai spartan, dar am si eu obsesiile mele(cum ar fi sigurantza in mashina- stiu clar ca la subiectul asta inebunesc toti prietenii de cap)asa ca eu cred ca fiecarea avem piticii noshtrii pe care nu-i scoate nimeni

bianca - ce or avea copii astia cu sacii de gunoi eu una nu stiucred ca s-au prins ca e meserie banoasa

25 martie 2009

mai, nu stiu. dar si aspiratorul e misto. ii linge furunul de nu se poate

cum ar fi sa sterilizez aspiratorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

"sigurantza in mashina"

si eu-s obsedata, please mamici fara bb-i in FATA!
Doamne e oribil in cate jeep-uri care mai de care vezi copii pe scaunul din fata.
nici nu ma poi uita...

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, o sa rideti (sau nu), eu am o vecina care a nascut acum, de curind, si tot timpul cit a fost gravida s-a tot plimbat cu mamicile de prin zona (eu nu prea servesc grupul, ca e cam pe stilul ala cu "ce culoare au izmenele lu sotu tau", care mie imi displace profund). Ei bine, nu da voie nimanui sa ii vada fata pina o boteaza, la fix 40 de zile, si cum pediatrul i-a zis sa o scoata din casa, o scoate infasata in patura si cu batista pe fata. Fazatare e ca a facut in maternitate furia laptelui, si a sunat-o pe una din mamele de la bloc sa se duca sa o ajute sa o mulga, si nici pe aia nu a lasat-o sa ii vada bebelusul, desi aia isi chemase mama la miezul noptii sa stea cu fata ei de 1 an, ca sa o poata ajuta pe proaspata lauza. Asa ca...nu te pui cu traditiile...

Iaurt cu fructe din comert m-am jurat ca NEVER. Probabil ca n-o sa ma tin de promisiune, dar ma astept sa o incalc mai incolo, cind o vedea pe la copii si o cere, nu acum. Iaurt simplu plus fructe pasate e foarte bun.

Apa sau ceai eu stiu din maternitate ca e obligatoriu la copiii hraniti exclusiv cu lapte praf. Nu stiu cum, asistentele mi-au zis ca laptele praf deshidrateaza si constipa, niciodata mese mai dese de o data la 3 ore cu lapte praf si neaparat daca i se face foame mai devreme intre mese, ceai. Si daca nu i se face foame, tot sa incerc sa ii dau ceai, mi-au zis ca e atit de important incit sa nu ezit la o adica sa sar o masa sa o inlocuiesc cu ceai, daca nu-l accepta altfel. Deci...

Noi papam cereale dimineata. De toate felurile, marcile cunoscute, nu ii dau no-name-uri.

Lichide nu bem nici noi, ma consolez ca suge des.

Si eu stiu ca mesele de dimineata si seara ramin lapte (eventual cu gris, faina de orez etc) pina la 2 ani. Si ca nu e deloc recomandat laptele de vaca in loc de sin/lapte praf inainte de 1 an. Si ca si intre 1 si 2 ani se prefera "lapte de continuare", nu lapte de vaca. Adica una e sa faci iaurt, brinza, masa de cereale cu lapte de vaca, si alta sa ii dai doar de-asta.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Mai dar mult mai scrieti, deabia am ajuns la pagina 15. Va scriu repede ca acu se intoarce Gaza de la plimbare.

1. Multumim de aprecierea pozelor, sunt doar cateva n-am apucat sa le descarc pe toate

2. Novus pe noi nu ne-ai trecut pe lista. IN weekendul 13-15 noi putem veni sigur, 18-20 NU cu siguranta, in plus e prea aproape de Craciun si e cam incomod, so...

Gata a venit Maztii vb mai pe seara.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
daca mai asteptati aduce pogo girafa, aici e in jur de 8 euro, cred ca vine juma de pret fata de la voi, nu?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai eu zic sa stabilim intalnirea pt 18-20 decembrie si sa veniti cu un transport de girafe

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

se poate si-asa, ca doar nu-s grele :)
Numa sa nu ma-ntrebe aia la vama daca fac contrabanda cu girafe

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - si la mine a picat mamografia. fac o eco luni. se pare ca la mamografie razele folosite sunt muuult mai puternice decat la orice radiografie normala. in plus procedura este absolut horror. eu habar nu avem. auzi iti prinde sanul intr-o menghina(vorba vine menghina...dar oricum)
no f...ing way

25 martie 2009

Da, e o menghina, da n-o stranfe a facut mama acum 3 luni si e neplacut, da' nu horror.

Is tare curioasa, la sanii mei tip bube, cum pana mea i-or prinde???

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

EDIT: vad ca cele cu experienta ziceti altceva. Hmmm, n-o fi vrut mama sa ma sperie, cu gandul la ce ma asteapta

Mergi la inceput