Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

aaa si intrebare: pt un nou-nascut alimentat doar cu lapte praf. este sau nu necesar sa bea apa/ceai si de la ce varsta???

Io ma gandeam (deci nu e parere avizata) ca de cand cu mancarea solida ar trebui sa compensez cu apa. Da' la cat suc bea Vitamina - pai de unde credeti ca are atata energie? - nu cred ca tre' sa-ti faci griji, e bine hidratat.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Neata, fete!
Sunt dupa o noapte grea, cu treziri la 3, la 4 si la 5...motivul? cred ca foamea?!! ce ziceti, sa-i dau seara cereale? poate il tin mai mult?
Novus, uite un site unde e si girafa sophie, l-am ochit eu mai demult, ca au hainute organice
http://www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-cadouri-jucarii-copii-c12/set-sophie-p350.html

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

nu stiu ce sa zic insa eu ii dau cereale si se trezeste la 1-3-5-7

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Abia v-am prins din urma, ufff

Aris hai ca mai ai un pic si schimbi stelele. Mi le dai mie p-alea vechi?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Chato si io's amatoare de intalneala, dar in Buc. Fac si cinste, ca e ziua mea pe 26

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Am descoperit ca fiu-meu e mort dupa marar. Azi i-l bag in branza. Chiar, pt bbeii care nu vor legume, ati incercat sa puneti si putina verdeata, pt gust?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Saby,

cu hernia hiatala nu te speria, am un cunoscut, a facut in august, si max 1 sapta a stat mai convalescent acasa, apoi dupa 2 sapta cred ca a mers la serv, si nu am auzit sa manace ceva aparte, o sa vb cu el mai excat, dc vrei, il rog sa ityi scrie ceva explicatii, vrei?

Monvas,

tocmai asta e problema, chiar si "bubitzele" sunt atat de trase si intinse [eu zic chiar smulse] ca in pozele finale crezi ca esti anderson... pamela anderson

Oliska

facut vaccin? Ce face bosul?

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Fetelor, in Romania exista BIMBY? ROBOTUL MINUNE?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonelo , tu cand ai vrea sa vii la Romanica mai exact ?? nu putem lega de Paltinis ?? ar fi super de super !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

daaaaaaaaaaaa, noi sintem doritoare, ramine sa vedem daca se poate
Noi ajungem pe 17 la prinz in Bucuresti.
Stam in ro pina pe 28, cind plecam la 7 dimi spre Toulouse.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai s-ar lega de minune atunci, sa vedem daca se voteaza !!

Deci fetele excursioniste e ok 18-20 dec 2009 ??
atunci vine si Chatonel !!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - vezi ca fetele stiuau si ne-au lasat sa ne batem cu pumnii in piept ca noi face mamografi. zi si tu?! frumos din partea lor. daca vrei sa comanzi girafa poti sa o faci cu incredere, sunt f serioshi nu o sa ai surprize

25 martie 2009

da, chiar asa !! eu credeam ca e o procedura ca si ecografia, nici nu mi- dat prin cap sa caut despre procedura in sine, eu citeam despre acuratete, etc !! bine ca ne-am desteptat

cu girafa ma gandeam sa mi-o cumpere si mie una din fete care merge la targ, sa nu mai platesc taxe postale , m-a apucat economia ,ha ha ha !!!

daca mai asteptati aduce pogo girafa, aici e in jur de 8 euro, cred ca vine juma de pret fata de la voi, nu?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

eu o astept pe Pogo cu sophie in dinti !! mersi mult !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Novus am vorbit cu adi acum si zicea ca daca e in 18-20 e posibil sa venim si noi, mai ales ca atunci cred ca o sa fim la Valcea deci si mai aproape. Eu sincer zau ca am mari emotii cu operatia asta, chiar daca e laparoscopic, totusi e o interventie la nivelul stomacului, iar doctorul a spus ca nu v-a pute sa manance normal cam 3 luni, asa ca nu stiu zau ce sa zic in legatura cu intalnirea. oricum pune-ne si pe noi pe lista cu semnul intrebarii.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput