Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Buna ziua fetele,

sa va arat ce baiat model am. cred ca i-am gasit meserie:

http://www.youtube.com/watch?v=2jJnHNYiR7Q

Acum cred ca ma duc sa ma bag langa el in pat ca tare frumos mai doarme.

va pup

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

2. Novus pe noi nu ne-ai trecut pe lista. IN weekendul 13-15 noi putem veni sigur, 18-20 NU cu siguranta, in plus e prea aproape de Craciun si e cam incomod, so...

Gata a venit Maztii vb mai pe seara.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Erati, dar pe lista din cap !!!
mi se parea mie ca e prea scurta lista !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

LISTA ACTUALIZATA INTALNEALA PALTINIS

1 Anca Nicolae
2 Novus
3 Olishka
4 Pisigri
5 Pisik
6 Cativ
7 Denisamada
8 Gaza doar in 11-13.12.09
9 Saby doar in 18-20.12.09
10 Chatonel doar in 18-20.12.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Saby,

cu hernia hiatala nu te speria, am un cunoscut, a facut in august, si max 1 sapta a stat mai convalescent acasa, apoi dupa 2 sapta cred ca a mers la serv, si nu am auzit sa manace ceva aparte, o sa vb cu el mai excat, dc vrei, il rog sa ityi scrie ceva explicatii, vrei?

Monvas,

tocmai asta e problema, chiar si "bubitzele" sunt atat de trase si intinse [eu zic chiar smulse] ca in pozele finale crezi ca esti anderson... pamela anderson

Oliska

facut vaccin? Ce face bosul?

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Sigur ca asi vrea cateva informati. Noi in mare stim despre ce este vorba, asi vrea sa stiu mai exact daca a avut dureri mari dupa operatie si cam cat a dat la doctor, anestezist, asta bineinteles daca poate sa-mi spuna, chiar ma intereseaza lucrul acesta pt. ca nu am nici cea mai mica idee.
Te si multumesc mult!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monnvas - nu despre vitamina era vorba ca asta al meu daca nu ii dau sa lichide bea apa din cada. in plus il am pe ta-su care la fiecare 5min imi zice: da-i apa baiatului nu vezi ca ii e sete? cand era mic avea obsesia scutecelor si imi dezbraca baiatul de o mie de ori pe zi acum il indoapa cu apa. eu intrebasem pt o prietena. bebele are doar 2 saptamani si nu a primit lacrima de san(mama nu are voie sa alapteze, este sub medicatie)

am mai vrut sa zic ceva si am uitat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
mai fetelor, nici eu nu ma omor dupa ideea de a plimba copilul prin supermaketuri dar nici nu cred in nebunia cu virushii. pana la urma daca mergeti voi si veniti acasa nu aduceti virushii???ca doar nu ne dezinfectam cand intram in casa. ne spalam pe maini si atat. si eu evit sa intram in mall sambata seara sa zicem dar ma mai duc cu el la cumparaturi in cursul saptamanii si la ore lejere. nu il las sa puna mana pe nimic si nici sa ii respire cineva in gura dar totushi virushii astia nu sunt antrax. eu zic ca mereu calea de mijloc e cea mai buna. nici balonul de sticla dar nici sa ii ducem la victor babesh la plimbare. parerea mea

Si eu merg cu Adelakele in supermarket. La Victor Babesh inca nu am luat-o.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Seara buna fetele!
Cu mancatul stam bine, mai prost cu tzitzi, a vazut ca e mai comod cu lingurita si e lenes la tzitzi asa ca am inventat mancarea pe sani, sa ma vedeti cu tot meniul pe mine iar Visinatu` tragand din tzitzi pacalit ... sper sa-si revina ca arat ridicol, sotul mi-a zis ca am innebunit de cand a plecat el
Cam atat despre noi, sper sa ma tin de voi, aveti un ritm infernal...
Noapte buna cu somn lin !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

asta da inventie !! cred ca le-ar placea si adultilor nu numai copiilor

pai io creca de-asta tati nu e de acord

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Abia asteapata sotul sa ajunga acasa sa haleasca mancare dar nu numai de pe sani , i-am dat si laptic cand "presiunea" era mare si uite asa hraneam 2 dintr-un foc , nu mai zic ca le-am dat imunitate...
Azi dimineata printul mic a servit sfecla rosie + mar + para, va puti imagina cum aratam amandoi, el la gura ca Dracula iar eu rosie ca fundul de gaina... la masa de paranz a vrut tzitzi nemanjita, o performanta , usor, usor scapam de prostul narav...
Mai am si alte inventii, mai vreti sa vi le scriu ??? Poate in capitolul urmator...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
La noi cu likidele e jale mare, ca nu vrea decat lapte, nu apa.. nu ceai... Tu ce suc ii dai de zici ca ii place?

si la noi e aceeasi poveste cu lichidele ...numai laptic ar papa dar de curand am descoperit ca-i place portocala asa ca ii fac suc de porto cu mar amestecat si papa 50-70ml...nu mare lucru dar macar papa ceva...

O sa incerc si eu dupa ce terminam cu regimul. Acum ca nu mai primeste lapticul meu si ne-am diversificat "complet", cred ca e cazul sa invete sa bea si altceva...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Deschid capitol nou

Am editat sa trec link-ul...caci initial anunt sa nu ne gasim mai multe odata

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

monnvas - nu despre vitamina era vorba ca asta al meu daca nu ii dau sa lichide bea apa din cada. in plus il am pe ta-su care la fiecare 5min imi zice: da-i apa baiatului nu vezi ca ii e sete? cand era mic avea obsesia scutecelor si imi dezbraca baiatul de o mie de ori pe zi acum il indoapa cu apa. eu intrebasem pt o prietena. bebele are doar 2 saptamani si nu a primit lacrima de san(mama nu are voie sa alapteze, este sub medicatie)

am mai vrut sa zic ceva si am uitat

25 martie 2009

aris, si eu stiam ca au nevoie de apa daca sunt alimentati cu formula, insa pediatra mea spunea ca si laptele praf e facut tot cu apa, deci oricum se hidrateaza..

Mergi la inceput