Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aris sa inteleg ca scaunelul de masina nu are centuri????? se prinde cu aparatoarea aia in fata doar????? te rog mult da-mi detalii, ca l-am tot studiat si l-am gasit la oferta pe dinobebe cu 819 ron.... adica 200 in minus; si tare ma tenteaza, ca am vazut ca e trecut toate testele de siguranta cu brio; si oricum, daca tine pana la 12 ani... cu asta ramane. nu e cam "prins" in chestia aia???? vitamina ce zice?? e de acord cu el????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Eu vin acum cu sacul plin de intrebari, rusine sa imi fie, am lipsit mult si acum vin sa cersesc raspunsuri. Daca functioneaza bine Soghie girafa, informati-ma si pe mine sa ii cumpar si eu fluturasului meu, ca am o multime de jucarii gumate si cauciucate si zimtate si parfumate, in toate formele si nu roade nimic, nu il intereseaza, decat niste etichete in continuare sau chestii plusate moi cum ar fi urechi de ursuleti, coada de maimuta, nasucuri de orice fel de jucarie de plus si mult foarte mult furtunasul de la aspiratorul nazal sau firul plasticat de la o cheie usb.De jucarii speciale sa nu auda.

Pe urma:de trei zile tot ma urmareste la baie cand ma duc, eu las usa deschisa si in baie am o treapta...el o urca fetelor, am ramas masca cand l-am vazut, prima oara mi-a fost teama sa nu dea cu fruntea in muchie, dar nu, apoi a continuat sa urce...ii pun sosete care nu aluneca si urca cu usurinta.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

nu mi-a iesit.

http://entertainment.webshots.com/album/575189823uhjwli

Mergi la inceput

acu sa vad

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Novus am vorbit cu adi acum si zicea ca daca e in 18-20 e posibil sa venim si noi, mai ales ca atunci cred ca o sa fim la Valcea deci si mai aproape. Eu sincer zau ca am mari emotii cu operatia asta, chiar daca e laparoscopic, totusi e o interventie la nivelul stomacului, iar doctorul a spus ca nu v-a pute sa manance normal cam 3 luni, asa ca nu stiu zau ce sa zic in legatura cu intalnirea. oricum pune-ne si pe noi pe lista cu semnul intrebarii.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

acu sa vad

Ariana-Maria -25.02.2009

Bravo

Mergi la inceput

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

asa e omul cand e dus, in sfarsit!
vai de mine si de mine...

ah voiam sa zic s anu incetam sa scoatem bb-ii afara, chiar dc e rece, macar un sfert de ora, cu cat ii tinem in casa cu atat sunt mai sensibili,
adika am zis afara la aer, nu supermarketuri, cum zicea Ayla ca e obsedata, eu zic ca procedeaza corect, in market am iesit de 3 ori cu ariana de cand s-a anscut, stiam ca nu e un mediu bun..mai ales acum cu virozele si virusii astia!

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

acu sa vad

Ariana-Maria -25.02.2009

Bravo

vai de noi...

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - nu are centuri, doar acea perna in fatza peste care se trece centura de la masina. intra pe situl lui kiddy si o sa vezi filmuletul, acolo te lamuresti ce si cum. este extraordinar mai laes daca schimbi mashinile, se mute instantaneu din una in alta. copilul e chiar mai liber decat cu centuri pt ca nu il tzine lipit cu spatele de scaun ca centurile peste umeri, masutza aia e f interesanta pt ca se poate juca pe ea, al meu bate toba de te doare capul, husele se spala ceea ce pt mine e extraordinat, sunt convinsa ca atunci cand o sa bea singur o sa verse diverse pe scaun inevitabil. pana acum nu am descoperit nici un minus decat poate faptul ca nu se lasa spatarul prea mult pe spate, deshi al meu doarme cu capul pe perna aia ca un copil in banca la scoala. nu isi poate deschide centurile ca la un scaun normal, pt ca sunt sigura ca al meu la maxim 2 ani s-ar fi prins cum scapa de hamurile alea.
poti sa dai o fuga pe la ei si sa il probezi, asa e cel mai sigur sa te convingi.

niky - eu m-am legat la cap cu girafa aia. pana acum urla in mashina pt ca era cu spatele si se simtea la inchisoare, acum e cu fatza si f incantat de girafa. buba e ca o scapa si atunci sa vezi urlete. la primul semafor tre sa ma intorc sa o cautam pe sophie ca altfel e jale. cum i-o dau cum se calmeaza. tre sa gasesc o metoda sa o prind, poate direct cu un scoch peste gura

25 martie 2009

Mergi la inceput

hai sa mai si radem...
ma duc eu aseara intr-un suflet sa ma tund, o sun pe coafeza stai k vin, dupa o juma de ora de la programare, nu pleka, alea alea, ca asa e cu bebelina si toate cele, in fine m-a primit, intre un pensat si o plaka...m-a strecurat.
vin acasa, cumpar fructe, chetsii trestii pt bebe, entuziasmata si sotul meu scump si drag se uita si tace, ca b..l, adika il durea la basketi.
pey f... mama ma-sii, de treaba, si socra-miu ca e prea scurt, pei asta e tunsoarea nene, Bob, adika, si asa am vrut, ca nu pot sa mi-l prind in coada emreu mi se luase plus ca nu se mai aranja, si cu copil de cozi stateam eu, cand uit sa imi iau si sosete cand iesim afara, sa iesim repede ca nu suporta caciuli si toate cele...
deci, i-am dat cu flit, c.. in c.. si noapte buna!
dimineata radea fasolea, si nu era ziua recoltei.
multi nervi, plus ca se misca ca melcul, nu vedea suzeta in patut si Ariana piercaia sa se trezeasca.

dar mi-am facut o cafea tare, m-a mangaiat fi-mea pe fata cu drag asa, nu mi-a polishat nasul,(nu mai am piele pe nas, decat un strat foarte subtire) ca de obicie, a fost dragastoasa azi!
deci tot copilul iti ridica moralul, sotul vine pleaka,insa bubulika lu' mama e alaturi de mine, asta imi da curaj!

Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput