Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Hola chicas!

bey mult e de recuperat, asa-mi treb dc am lipsit.

acum sa vad ce naiba ii fac la semnatura ca ma facut o bazaconie...nu ma pricep, zau, sigestii?
ca ma chinui sa-mi apara si mie Ariana-Maria subliniat si sa fie click direct pe site-ul ei cu pozici, insa imi da rua cu radical.

uite iubita, copiaza de-aci

Ariana-Maria -25.02.2009

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pt cei intereati asta e scaunul meu

25 martie 2009

Aris ,foarte fain scaunul la fel si ocupantul.Si noua ne trebuie unul,acum depinde si cat costa ma gandesc ca si pretul e bun

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua la cucuiete! In sfarsit si eu acasa in weekend si nu la munca.Nicho doarme asa ca profit sa va salut cu drag.
Azi dimineata m-am gandit sa ii dau lui Nicho 30 ml de lapte artificial sa vad ce reactie are...i-am pus jumate de biscuit in el si stiti care a fost reactia , nu? Bleaaaahhh...dupa care a aruncat biberonul jos.Asadar, cred ca am dat banii degeaba pe lapte, l-am gustat si eu si e bunut la gust dar..probabil ii place mai ult tzatzuca.Cred ca o sa-l folosesc la dulciuri cand imi mai vine cate o toana.

Vad ca organizati o noua intalnire...ce frumos, daca o sa aveti zapada o sa fie extraordinar.Ce mult mi-ar placea sa vin si eu cu Nicho!

Vroiam sa va intreb daca voi ati introdus si cina ghioceilor...pt ca aici in jurul a 7 luni,se poate da cina si ma gandesc si eu sa ii introduc lui Nicho branzica la masa de seara...dar nu cred ca va renunta asa de usor la tzatzuca. Si in plus, voi ati introdus ardeiul gras? Eu as vrea sa incerc, dar nu sunt informata in aceasta directie, nu stiu daca e digeribil, daca e alergic, daca se poate introduce in prima etapa a diversificarii.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

chato mama, s-a facut euro 4,3 lei ...asa ca si aici e vreo 10 euro. pregatteshte-te sa te umpli de lei la casa de schimb valutar

25 martie 2009

aaaa, n-a mai fost demult la nivelul asta! Merci de info. Deci o sa plec cu sacu de bani, zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bebe-shtumf - eu nu te pot ajuta. iaurturi ii dau doar humana si sincer cred ca nici peste un an nu o sa-i dau din comert ca nu am incredere deloc in ele. ma bucur ca exista special pt ei si asta e. iar cereale nu ii dau deloc, oricum nu se omoara dupa ele, nu cred ca are nevoie de kg in plus asa ca sa faca bine sa isi ia fibrele din legume.

vad ca asta al meu este singurul juice addicted

aaa

ayla - sa stii ca si al meu mananca f putin comparativ cu ce aud eu pe aici, dar eu nu il fortez absolut deloc, nu ii cant nu ii fac tiribombe. cand vrea sa deschida gura bine cand nu nu. eu nu am auzit de copil mort de foame cu mancarea in fatza asa ca il las in boii lui si vad ca ii merge f bine. al meu a fost mereu la limita inferioara cu greutatea si de cand cu diversificarea parca a luat mai bine in greutate. oricum nici o masa solida nu depasheshte 100gr si nici nu dureaza mai mult de 7min

25 martie 2009

Mergi la inceput

nu e ieftin dar nici scump daca te gandeshti ca ai incheiat definitiv problema scaunului auto. costa 1000ron si merge de la 9 la 35 de kg. dupa 35 sta bine-merci ca orice adult

Citat:
citat din mesajul lui millie

Citat:

pt cei intereati asta e scaunul meu

25 martie 2009

Aris ,foarte fain scaunul la fel si ocupantul.Si noua ne trebuie unul,acum depinde si cat costa ma gandesc ca si pretul e bun

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

bebe-shtumf - eu nu te pot ajuta. iaurturi ii dau doar humana si sincer cred ca nici peste un an nu o sa-i dau din comert ca nu am incredere deloc in ele. ma bucur ca exista special pt ei si asta e. iar cereale nu ii dau deloc, oricum nu se omoara dupa ele, nu cred ca are nevoie de kg in plus asa ca sa faca bine sa isi ia fibrele din legume.

vad ca asta al meu este singurul juice addicted

aaa

ayla - sa stii ca si al meu mananca f putin comparativ cu ce aud eu pe aici, dar eu nu il fortez absolut deloc, nu ii cant nu ii fac tiribombe. cand vrea sa deschida gura bine cand nu nu. eu nu am auzit de copil mort de foame cu mancarea in fatza asa ca il las in boii lui si vad ca ii merge f bine. al meu a fost mereu la limita inferioara cu greutatea si de cand cu diversificarea parca a luat mai bine in greutate. oricum nici o masa solida nu depasheshte 100gr si nici nu dureaza mai mult de 7min

25 martie 2009

deci tu zici ca cerealele ingrasa?
vad ca au alta aprere astialalti.cika au nevoie si de ele.
in fine acum merge consuma mai multa energie, de greutate nu mi-am facut niciodata probleme, Ariana fiind peste, din burtika mamei ei...deci..it's ok.
de la humana iaurturi, nu cred ca am eu pe aici, incerc in kaufland sau sensiblue...
o sa o dau pe lapte de vaca cred odata cu 9 luni, e inebunita dupa lapte...
Arianei la fel cand ii place o mancare bine, deschide gurita fara probleme, cand nu..nu.Ata ete!
nu o fortez, si

http://entertainment.webshots.com/photo/2135141850105240956mjqmAo

Ariana-Maria

Mergi la inceput

niky - eu am ramas la lapte pt masa de seara si o sa incerc sa raman mult si bine, e mult mai comod. mai ales ca al meu de obicei adoarme mancand, deci nu imi convine sa se mozoleasca tot dupa baie si sa il trezesc spalandu-l dupa masa. eu parca stiam ca pana pe la 2 ani seara si dimineata lapte.
voi cum stiti?

aaa si intrebare: pt un nou-nascut alimentat doar cu lapte praf. este sau nu necesar sa bea apa/ceai si de la ce varsta???

25 martie 2009

Mergi la inceput

bebe-shtrumf - eu parca asa stiam. ca se recomanda chiar sa incepi cu cereale diversificarea daca copilul e la limita de jos cu greutatea. acum eu stiu si ca sunt bune pt ca ajuta la digestie. dar la noi nu a fost asa. ii dau dureri de burta si de constipat tot constipat e. doar cu sucurille de fructe rezolvam problema.
iaurtuile hum le gasesti sigur in farmacii. asta al meu mananca doar cu piersici, dar oricum piersica e in topul preferintelor indiferent de forma de prezentare

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

uite iubita, copiaza de-aci

Ariana-Maria -25.02.2009

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

sarut-mana mamiko!

http://entertainment.webshots.com/album/575189823uhjwli

Mergi la inceput