Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana sa te gandesti si la mine cand savurezi aripioarele ca eu sunt lesinata pe tastatura . Ma duc sa caut pe net imagini sa plang langa ele
Irina uite ca uitasem sa cumpar pomelo. Eram fanul no 1 dar la un moment dat mi-a dat niste crampe la stomac de l-am scos din peisaj (nu eram insarcinata).
Am editat ca uitasem (daaa, stiu, mi se intampla frecvent!! ) are cineva Bim-Bam (cantece pt copii) ca sa puna pe gmail-ul nostru?? Am avut eu insa nu stiu unde-am ratacit CD-ul iar ceea ce era pe laptop-ul vechi s-a pierdut odata cu defectarea hard-disk-ului. Multam' Oana pentru ce ai pus acolo!!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ahhh, dupa toate discutiile astea serios ca m-as fi infipt in niste aripioare de la KFC, de care n-am mai mancat de nu mai stiu cand (in sarcina asa sigur nu!).
Norocul meu si al lui bb ca trebuie sa iau copiii cand ies, ca altfel direct in Mall ma opream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

yaia felicitari pt morfo cu rezultate bune! cred ca esti superfericita ca vei avea pereche!

Mersi mult! Cea mai fericita o sa fiu cand o sa vad cu ochii mei lipsa surubului... Imi doresc o fetita, am vazut niste rochite tare dragute pentru craciun.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andira serviciul meu e langa mallul cel nou asa ca de pranz acolo mananc vreau nu vreau deci cea mai sanatoasa mancare e kfc, pizza, cartofi cu frigarui thailandeze (dalea cu creveti), crenwusthi cu cartofi prajiti de la nemti, si apoi o iau de la capat . si ete mai nou asa imi veni pofta de clatite cu ciocolata....
Rebiana mi se pare ca am eu acasa bim bam aminteste-mi ca memoria ma lasa dupa care ma invatati unde sa pun si cum
21 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

andira serviciul meu e langa mallul cel nou asa ca de pranz acolo mananc vreau nu vreau deci cea mai sanatoasa mancare e kfc, pizza, cartofi cu frigarui thailandeze (dalea cu creveti), crenwusthi cu cartofi prajiti de la nemti, si apoi o iau de la capat . si ete mai nou asa imi veni pofta de clatite cu ciocolata....

21 Rares

Pe mine ma aveti pe constiinta!!!
Imi amintesc ca prima mancare servita in ziua de dupa ce l-am nascut pe Luca a fost o shaorma la farfurie la care pofteam cu jind din timpul sarcinii. Am devorat-o mai cu teama mai fara (de teama constipatiei ca scapasem de stresul "NU E VOIE!")!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

rebiana, si pomelo e f bun pt vit c, daca nu iti face rau. si nu e asa amar la gust ca gref. mie imi place, dar nu prea vrea sotul sa luam, ca eu nu pot sa mananc nici jumate singura, si nu prea am luat. uite, rontai o mandarina acum, cam acrisoara. la aripoiare fugeam si eu acu la kfc, daca nu as fi papat ieri. stiu un local unde le fac super bune si n-au deloc ulei, am luat ieri cu cartofi prajiti, sos de usturoi si castraveti murati. au fost mortale.scuze... dar, fetele au inceput cu kfc.

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Cum am putut sa uit de creveti si scoici si fructe de mare, pasiunile mele...
Irina, prin ce "chinuri" treci la pranz.. stomacul meu s-a apucat de tropait cand am citit...

Si eu sunt fan clatite, eu le mananc cum le scot din tigaie, imi plac fierbinti, de nu mai pot. Numai ca mie imi ies cam fade, nu stiu cum altora le ies bune si aromate, sa le poti manca si goale.
Ca veni vorba, o reteta de aluat bun de clatite n-aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gata!Am terminat mazarica,am si mancat.aVem niste burti acum!!!Deci sunteti 7?Aha!Va astept cu mare drag ca mie imi place sa gatesc.In alta ordine de idei s-ar putea sa strambati nitelus din nas deoarece noi mancam cu fff putina sare ,nu folosesc ceapa la mancare din cauza ca nu imi place, nu folosesc condimente gen vegeta,knorr,maggie.Cand l-am cunoscut pe sotul meu el era obisnuit cu stilul mamei lui de gatit.Eu faceam mutre in sensul ca eu nu folosesc ulei in mancare decat de masline si ala la final o lingura.In 2 luni i-am taiat carnea de porc,carnea prajita,cartofii prajiti,ketchup-ul,dulciurile din magazin.Nu eram la cura niciodata nu am tinut dieta dar am incercat sa am un stil de hranire cat de cat sanatos.Dinn pacate am descoperit in timp la sotul meu un colesterol marit,trigliceride idem,ficat marit,etc.La mine analizele impecabile si el s-a ambitionat.Fara sucuri,doar apa plata,nu trece zi fara fructe si salate,evitat mancat la fast-food desi mai scapam de 2 ori intr-un an(si avem dureri de stomac crunte dupa).El nu mananca friptura cu condimente din cauza ca prefera carnea simpla doar cu sare.E greu de inteles cum dai gust mancarurilor insa parintii mei care ma considera o exagerata in acest domeniu,s-au convins ca exista si gust la mancare fara vegeta sau supa instant.
Si acum reteta de mazare.
1 morcov dat pe razatoarea mica,
2 cartofi potriviti
mazare la borcan sau congelata
carne de pui/carnati afumati,carnita de porc
2 linguri pasta tomate
1 lingura ulei masline
sare,piper boabe
marar

Morcovul se rade pe razatoarea mica,cartofii se taie cuburi mici iar carnatii afumati se taie feliute sau carnea bucati mai mici.Se pun toate intr-o cratita, se calesc cu putina apa si o lingura ulei masline.Se adauga apa cat sa fie toate acoperite si mazarea(eu folosesc congelata ).Se lasa sa fiarba la foc mic.Cand sunt gata fierte, se scot cativa cartofi si se paseaza si se amesteca cu o lingura ulei masline ca sa se omogenizeze(piureul acesta -in jur de 2/3 linguri) si sa se ingroase mancarea.Se mai lasa un clocot .Se opreste focul ,se adauga putina sare (eu nu am pus deoarece carnatii facuti de bunica erau sarati) si marar .Se serveste cu muraturi.Reteta mea e dietetica v-am scris considerentele mai sus.

Si va mai scriu reteta de prajitura.
Aveti nevoie de un platou sau o tava dreptunghiulara sau patrata.
Ingrediente:

2 pachete duble biscuiti petit beurre(depinde de cat de mare e tava)
2 plicuri Pudding Dr.Oetker (doua arome diferite eu iau de cioco si de vanilie)
1 litru lapte
un zahar vanilat.

Se aseaza in platou/tava un strat de biscuiti unul langa altul.
Se pregatesc budincile si se pune un strat biscuiti, un strat budinca (se alterneaza aromele).Puneti cate straturi vreti si deasupra trebuie sa fie un strat budinca.Se lasa la racit apoi la frigider si se taie bucati.Este super buna (nu dati cu rosii ca e cu praf de budinca dar macar stiu ca e facuta in casa si....e proaspata).sa aveti pofta.

revin!!!

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio
la aripoiare fugeam si eu acu la kfc, daca nu as fi papat ieri. stiu un local unde le fac super bune si n-au deloc ulei, am luat ieri cu cartofi prajiti, sos de usturoi si castraveti murati. au fost mortale.scuze... dar, fetele au inceput cu kfc.

Io dau divort de voi, deja am inundat tastatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

fetele, am si eu o dilema. de un timp simt de cateva ori pe zi un fel de furnicaturi scurte, in burtica, jos, cam la linia de la bikini, care mi se par ca ar fi miscarile lui bebe. sunt slabe, abia sesizabile, si cand incerc sa le simt mai bine, sau pun mana, nu mai revine. doar odata, asa, scurt. asta sa fie? sau mi se nazare mie??

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput