Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Yaia felicitari pentru rezultatele bune la morfologica si pentru strumfita/delfinasa (nu vad eu sa se insele un ecografist bun la varsta asta de sarcina!)

Ei, se mai inseala ei, ca sunt oameni!
Multumesc mult!
Si sa stii ca aici gasesc branza facuta din lapte pasteurizat, gouda, chiar si branza topita si feta. Daca mananaci branza suficient de multa, ar trebui sa fii ok cu calciul. Si poti adauga la salata aia de care ai zis branza feta cuburi sau telemea cuburi, daca e din branza pasteurizata (de obicei cea in vid, in Ro...ma gandesc).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Chiar am sa ma uit daca scrie pe eticheta/ambalaj daca e din lapte pasteurizat si voi manca fara sentimentul de vina/teama. Inainte de sarcina adaugam si cuburi de branza la salata dar in sarcina m-am abtinut.
Vio te inteleg in legatura cu apetitul. Eu am, inca, zile in care nu-mi da pace greata sau voma si-atunci nu prea mananc; iar cand o fac nu ma mai gandesc cat de sanatos e, ma bucur sa bag ceva in stomac.
Ca si fructe eu am in meniu zilnic: mere, banane, kiwi (nu zilnic dar des) si mandarine. Zilele trecute am cumparat struguri din aceia rosii si cu bobul mai mic (deliciosi!!) dar nu mi-au cazut chiar bine, asa ca si din astia mananc mai rarutz.

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

rebiana, nici eu nu pot sa mananc struguri. ma baloneaza ingrozitor si am crampe de la ei, de ma sperii ca ma doare burta. cred ca nu-i plac lui bebe. eu mananc portocale si mandarine zilnic, pt a preveni raceala, imi fac limonada in casa, kiwi sunt fff bune pt vitamina c, si mai iau uneori mere sau pere. ananas uneori, dar ma enerveaza ca e greu de curatat de toti solzii. il face sotu' de partea aia grea, dar mai raman. a... ieri mi-am luat nuga, din aia ca atunci cand eram mici, cu nuci.

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary

Yaia felicitari pentru . Si mie la prima sarcina mi-a spus la eco 75% fetita si fetita a fost. Acum mi s-a spus 100% baiat am vazut si putza

Mersi mult...inca nu imi vine sa cred, daca nu a fost sigura...desi poate ar trebui sa o cred. Si eu simt ca e o fetita nazdravana, ca se misca asa de muuult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nici strugurii cei mici fara samburi nu mancati?
As manca tone, sunt asa de dulci si buni

Mi-ati dat idei, o sa mai iau si eu niste Kiwi, stiam ca au chiar mai multa Vitamina C decat citricele.
Desi si niste mandarine - ce bune sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Rebiana daca iti spun ce mananc eu…te impusti. Eu nu mananc mult dar nu pot renunta la ce imi place adica branza de tarani, carne afumata, etc…adica numai ce e interzis…stiu ca e rau da taman la astea poftesc… am renuntat la cafea in schimb si incerc sa nu abuzez de dulciuri…aaaa si crispy de la KFC bag cam la 2 sapt. Tot mancare sanatoasa nu? Cred ca o sa-l nasc pe bebe in fast food. Insa incerc sa bag zilnic si fructe si verdeturi ca sa compensez…
Samaria la Sebastian ma gandeam si eu mi se pare ca suna bine si am si nume de alint sebi …sa vedem ce zice sotul…in privinta stresului pe langa faptul ca sunt Capricorn mai sunt si pesimista de fel, sau poate tocmai deaia si mereu vad probleme. Sa speram ca pana la urma va fi bine sin e vedem in aprilie toate la scutece intrebandu-ne de ce urla bebe si nu mai tace…
Sa inteleg ca scrisese kay la noi? Eu ii cunosc povestea…acum ce o fi o fi in ceea ce ma priveste nu cred ca mai am cand face TT iar amnio degeaba iar nu as face…
andira eu bag struguri mai ales din cei fara samburi si din aia mari si dulci si zemosi, si mai nou pomelo cat cuprinde ca s-a ieftinit destul de mult si mandarine pt vit c.

21 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

ce discutii am pierdut.
Deci imi ploua in gura de la tot ce ati scris pe aici . Imi iau si eu bilet pt Constanta imediat, dar de avion sa ajung inainte Andirei si a Rebianei.
Eu incerc sa mananc sanatos, nu imi iese mereu, dar 80% din mancaruri sunt cele enumerate de voi. Si eu mananc fructe multe, lapte cam jumatate de kg pe zi, in rest alte lactate nu, pentru ca de iaurt mi s-a aplecat.
Dar pentru ca de o saptamana poftesc mult si am mai auzit-o si pe Rebiana, azi bag 2 aripioare la KFC.
Si sa nu dati cu pietre, dar nu mai rezist si nu imi trebe din alea facute de mine.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Aaa, si imi place sa rontai si rodiile, sunt foarte bogate in vitamine.
Numai ca le pot manca doar acasa, ca ma fac pe haine numai stropi rosii cand le curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Uite-o si pe madam Irina cu KFC la 2 saptamani.
Deci, fara pietre ca sunteti de vina pentru pofte.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Yaia te felicit dar doar 75 la suta roz si 25% bleu .Felicitari pt sanatatea bebelului.Aia e cea mai importanta.

La mine e 85 cu 15!
Multumesc!

Mergi la inceput

Ok, deci daca stie toata lumea , ma refeream la faptul ca la ecografii nu a vazut nimeni ca inimioara Soniei e pe partea dreapta si vasele nu sunt legate cum trebuie.

Ma duc repede sa vad la ce ora aterizeaza avionul Oanei, poate prindem noi mazarea cu carnati afumati!!

Mergi la inceput