Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Ella nu ma mai joc!!!! Ai expus aici o diversitate! Ce de bunatati, sanatoase, mananci. ANDIRA ne facem bagajele si ne mutam la Ella?? Si prin bagaje se intelege: impachetam copii si soti si ne proptim in usa Ellei... ca ea are un meniu delicios.. de sanatos! ![]() |
Unde sta, unde sta???
Constanta, here we come!!
Auzi, nu mananca dulciuri! Pai in conditiile astea, si slabesc, ceea ce imi doresc cu disperare
Putem cere sejur complet, pana de Revelion?
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui andira Ellanik - posteaza reteta cu mazare si carnati, vreau si eu!!! ![]() |
Me too!!

Hai sa zic cum fac eu... fara carnati:
Pun la calit o ceapa taiata cubulete; adaug morcovii (jumatate de morcov taiat cubulete, jumatate taiat rondele ~ mai mult pentru aspect) si, uneori strecor si un ardei gras taiat tot cubulete. Cand se rumenesc binisor adaug mazarea (scoasa in prealabil din apa din conserva) si amestec putin. Deasupra torn o "compozitie" proprie: rantas de faina si o lingura de pasta de tomate (pentru culoare dar si pt gust) in amestec cu apa. Las la fiert. Mai pun foi de dafin (musai! dau un gust nemaipomenit), putin tarhon sau cimbru (eu-s fan cimbru!!), sare si f putine boabe de piper. Nu se fierbe f mult!
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
Unde sta, unde sta??? Constanta, here we come!! Auzi, nu mananca dulciuri! Pai in conditiile astea, si slabesc, ceea ce imi doresc cu disperare Putem cere sejur complet, pana de Revelion? |
Ia zi Ella, te bagi??
Mami de Luca si
cu 
Rebiana27 spune:
Scuzeeee ca acaparez pagina dar am uitat ceva, in zapaceala mea! Felicitari Lindal pentru rezultatul bun de la eco (faptul ca e colul inchis este extraordinar) si ma bucur ca porti in burtica o fetita sanatoasa!! 
Mami de Luca si
cu 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia felicitari pt rezultatele de la eco si pt carucior! sa vina sanatos bebe urmatoarea eco , cand o ai ? poate atunci afli mai multe |
Multumesc!
Urmatoarea eco nu o mai am! Aici te trimit la 2 eco si daca totul e ok, il mai vezi pe bebe la nastere. Tudor nu s-a intors si cu el am tot avut ecografii, dupa saptamana 36 chiar saptamanal mergeam. Daca acum bebe se intoarce, ne mai vedem amandoi la sfarsitul lui martie. Poate o sa cer inca o eco prin saptamana 28-30, daca nu ma trimite moasa, atunci poate merg la particular, sa vedem...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andira spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rebiana27
Ia zi Ella, te bagi?? |
Ce sa se mai bage, am luat deja biletele de tren!!
Rebiana27 spune:
Andira!! Constanta here we come!! 
Mami de Luca si
cu 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Yaia felicitari pentru rezultatele bune la morfologica si pentru strumfita/delfinasa (nu vad eu sa se insele un ecografist bun la varsta asta de sarcina!) |
Ei, se mai inseala ei, ca sunt oameni!
Multumesc mult!
Si sa stii ca aici gasesc branza facuta din lapte pasteurizat, gouda, chiar si branza topita si feta. Daca mananaci branza suficient de multa, ar trebui sa fii ok cu calciul. Si poti adauga la salata aia de care ai zis branza feta cuburi sau telemea cuburi, daca e din branza pasteurizata (de obicei cea in vid, in Ro...ma gandesc).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
bordeancavio spune:
rebiana, imi pare bine ca ti-au placut bancurile. si mie tot cel cu desenul. e mortal.
cu mancatul, eu nu cred ca mananc prea sanatos. adica... mananc cam ce am chef, nu ce ar fi musai sanatos. eu stau rau cu pofta de mancare, n-am chef de nimic, si atunci cand am pofta cat de cat de ceva, mananc. de obicei mancare gatita in casa, care e destul de sanatoasa. apropape zilnic supa sau ciorba, pt lichid si e buna pt stomac. si pe langa mancare cu pui, legume, piure sau ce e prin casa. acu mai mult muraturi, ca nu mai sunt legume asa ca vara, sau salata de varza. dulciuri din cand in cand, dar nu mult.
sanatos incerc in fiec zi macar o fructa. din cand in cand lactate-lapte batut sau branza de la magazin. altceva nu imi place la lactate.
si cam 1-2 ori pe sapt scap cartofi prajiti cu aripioare, prefereatele mele, o pizza, sau ceva de genu'. asa, sa ne mai rasfatam si noi, nu??
acu, ca ziceati si voi, ar trebui cred mai multe fructe - vitamine si lactate pt calciu. sper sa incep sa le mai cresc in meniu.
vio asteptand pe bebe
16+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

(nu vad eu sa se insele un ecografist bun la varsta asta de sarcina!)