Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Ce mesaj ai sters? Adica cine e Kay? Mai panica decat imi provoc singura nu-mi face nimeni, dar oricum, daca zici tu, cred ca ai facut bine. ![]() Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Kay este mamica Soniei, fetita nascuta cu grave probleme la inimioara. Acum de curand am citit ca are in sfarsit artera pulmonara! N-am mai intrat vreun an pe forum inainte sa ma inscriu la odiseea de ian-febr (initial) si cam pierdusem legatura cu ce s-a mai discutat pe marginea subiectului. Stiu ca de cate ori citeam il strangeam pe Luca la piept si-I multumeam lui Dumnezeu ca mi l-a dat sanatos!

Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Apropo de mancat ne-sanatos - cu ce m-as da in barci non-stop: cartofi prajiti!!!
Cred ca as manca in fiecare zi, noroc ca eu singura nu ma apuc sa fac (mi-am facut odata o mare farfurie, cand eram gravida, si mi s-a facut rau, si m-am lecuit de atunci), asa ca ma mai rog de cine apuc, cand apuc ![]()
miria_cristina spune:
Bravo, ca este bine fetita ei!
Sa fie fiecare copilasi ca asta doare cel mai tare ca parinte!
Cristina +15
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andira spune:
Rebiana - ce bine ca sunt vesti bune, bietul pitic, prin cate a trecut!
Am toata admiratia pentru taria lui Kay, si ma bucur din suflet ca sunt bine.
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui andira Apropo de mancat ne-sanatos - cu ce m-as da in barci non-stop: cartofi prajiti!!! Cred ca as manca in fiecare zi, noroc ca eu singura nu ma apuc sa fac (mi-am facut odata o mare farfurie, cand eram gravida, si mi s-a facut rau, si m-am lecuit de atunci), asa ca ma mai rog de cine apuc, cand apuc |
o-ho, ho! Ca tot vorbim despre ASA NU

Mami de Luca si
cu 
ellanik spune:
Rebiana, asta cu hranitul sanatos e relativa.Eu am incercat sa imi fac un meniu pe zile.O data pe saptamana mananc doua oua fierta tari amestecate cu putin iaurt/smanatana si painica prajita.Dimineata.Tot dimineata mai trag un sandvis cu jambon,dar nu in fiecare zi,iaurtul nu imi lipseste,branza si smanatana din lapte pasteurizat,am scapat si la icre(din magazin),sardele(ca au Ca),ton,unt,miere,ceai,din cand in cand omleta.La pranz gratar cu piure,sote de ciuperci cu usturoi,carne de vita inabusita cu garnitura de spaghetti,pilaf de pui,gratar de pui,o data pe luna gratar din muschi de porc,o data pe luna ficatei de pasare,o data pe luna cartofi prajiti(incerc sa tin cont de treaba asta cu "o data pe luna"),supe creme de legume(telina,linte,brocolli,conopida),supe de galusti,teitei,ciorbe de vacuta,pui...toate facute in casa.Mananc doar paine integrala si seara evit mancarea.Prefer fructe(ananas,mere,banane) iaurt,din cand in cand mai scap la o felie de paine cu pate de gasca (ca mananaca al meu sot cu 7 guri si imi face pofta),orez cu lapte,paste cu lapte,gris cu lapte.Dulciuri,mai rar dar pt simplul fapt ca fiului meu drag nu ii plac.Ajung la o prajitura/saptamana sau rar mai bag o eugenie,o prajitura facauta de mine cu biscuiti(daca vreti va dau reteta ca e fff simpla).Incerc sa nu devin paranoica dar nici nu vreau sa bag toate tampeniile in mine.Ce am observat rau e ca de ceva vreme am un apetit ridicat pt branza topita,ceea ce inainte...nu as fi mancat decat daca nu as fi avut altceva la indemana.Si,ca regula zilnica,un pahar de 400 ml suc de citrice facut de tati.Dupa ce beau zici ca fac plinul cu cel mai bun carburant si al meu bebelin se da peste cap spre deliciul nostru.
Merg sa verific plita ca am pus sa fac o mazare(sunt innebunita dupa felul asta) cu carnati afumati de bunica din Ardeal pe care o voi asorta cu muraturi.Deja lesin de pofta.Revin!Pupici la toate fetele!
cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui andira Rebiana - ce bine ca sunt vesti bune, bietul pitic, prin cate a trecut! Am toata admiratia pentru taria lui Kay, si ma bucur din suflet ca sunt bine. |
Uite www.libertatea.ro/stire/fetita-lui-alex-conovaru-de-la-b1tv-s-a-operat-228982.html" target="_blank">aici un articol si o pozica cu Sonia si tatal ei...
Mami de Luca si
cu 
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
o-ho, ho! Ca tot vorbim despre ASA NU ![]() |
Hi hi, si niste sushi de la japonezi, sau niste mancare chinezeasca...
Si niste branza cu mucegai buna, cu mere, sau niste pate de gasca...
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Uite www.libertatea.ro/stire/fetita-lui-alex-conovaru-de-la-b1tv-s-a-operat-228982.html" target="_blank">aici un articol si o pozica cu Sonia si tatal ei... |
Mi-au dat lacrimile... ce ma bucur ca e ok... Un pitic atat de luptator!
Rebiana27 spune:
Ella nu ma mai joc!!!! Ai expus aici o diversitate! Ce de bunatati, sanatoase, mananci. ANDIRA ne facem bagajele si ne mutam la Ella?? Si prin bagaje se intelege: impachetam copii si soti si ne proptim in usa Ellei... ca ea are un meniu delicios.. de sanatos! 
Mami de Luca si
cu