Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Lilyscumpica Julia, vad ca e prima care a inceput sa ceara bani!
Doloress asteptam pozicicu tine, Patrick si finutza!
Piggy, Sis, Elenuca sanatate la puiuti!
Aoleu, la odiseea de sept oct e povestea lui Cleo?? si eu am mai urmarit-o ca prietena mea din facultate e acolo... cred ca o sa bag totusi nasul. sper sa nu ma apuce plansul

Va pupic

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

reallaura, e povestea sus langa vanzari. Dar nu e de tine, lasa ne pe noi,astea ajunse la job sa bocim acolo.

Gata, mi-am hranit animalele,muls oile si testoasele si ma duc la culcare. Noapte buna copii!!
sanatate la toti miorlaitii.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura povestea e pe prima pagina a forumului sau la Nasterea unei stele. Mamica e de la Odiseea de sept-oct.

Simona multa sanatate lui Mateias! Al meu e fornait de vreo saptamana insa e OK, vesel, nu face febra. Numai ieri i-a dat doamna tylenol, a facut un 37 cu 5 asa. Nu am zis nimic, eu nu i-as da tylenol pentru atata febra... dar daca se mai repeta, am sa-i zic. De doua zile sunt si eu acasa cand pleaca la gardinita. In mod normal cand pleca in parc de exemplu numai cu tac-su sau cu bunica-sa si eu ramaneam acasa, urla de se cutremura cartierul. Acum insa cand ii zicem ca merge la gradi nu stie cum sa iasa mai repede pe usa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

prea tarziu, mai Cleo am citit-o dar o mai citisem odata, prima jumatate, asa ca nu am plans din toti rarunchii.
ce ma si testoasele se mulg?? sau asa ai fost tu haioasa? hihi
Noapte buna, cred ca fug si eu la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hai buna dimineata . Tuica taie greata! . Luati de-aici o ! Si veniti la o sueta!

Am niste nervi pe astia de la metrou de nu va spun. Ba, cum i-a apucat chiar acum cand vin eu la job? Nu vreau sa fac discriminari dar nu se compara populatia din metrou cu aia din tramvaie. In afara de faptul ca ai senzatioa ca mergi cu carutza nu cu un mijloc de transport, se mai urca si toate ciurucurile care se injura, se balacaresc, mai apare si un acordeon, iti mai stranuta si tuseste in ochi de nu-ti mai trebuie dush toata ziua...ieri am ajuns acasa un pachet de nervi.
Si am inteles ca au si niste salarii de toata frumusetea baietii de la metrou...fi-le-ar rusine!

Doloress, ma bucur ca-ti plac numele! Sa va fie de bine nasitul, hai arata-ne poze! Pupici lui Patrick

Piggy, super ideea cu compartimentatul legumelor. Ce independenta e Ilincutza, bravo, ia sa fac si eu la fel cu Vlady.

Laurita, daaaaaaaaa si eu abia astept sa ne revedem!

Simo, sanatate lui Mateiutz!

Cleo, esti haioasa cu mulsul animalutelor

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata

DOloress ms draga mea, am gasit si cititi!
Alysh nasol nasol cu greva asta. pe mine, stind acasa ma streseaza asta asa ca sa te lecuiesti de serviciu :) ca oricum nu ai incotro, tre sa stai acasa inca cel putin un an jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Piggy, cum mai e tusea? CU ce i-ai facut aerosolii??
Doloress, poti sa-mi pui si mie pozica cu rochita de catifea? Ce dragutza e sora ta!!! EU anul trecut fiind cu Mati mic nu am facut cine stie c epregatiri...dar anul asta...mai ales ca avem si noi o fata in familie...Voua vi-i primeste cu febra la cresa? La noi ii verifica sa n-aiba nimic cind intra, desi acum iarna, cind toti mai trag d enas si mai tusesc..e imposibil sa fii perfect tot tiompul. Bine ca stau acasa insa si pot sa-i tin cind e ceva...Matei azi s-a suparat cind l-am aduc in casa dupa ce l-am dus pe David la gradi. Cred ca voia sa mearga si el la cresa...Desi mai plinge nitel dimineata(mai ales ca-i aude si pe altii plingind)
Alysh, nici mie nu mi se pare ok greva asta acum. Macar o lasau pe anul viitor, cine ar putea crede ca au astia bani acum de vreo majorare? E absurd!Sau au mizat pe alegerile iminente..
Sis, Mircica si Ilincutza

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

neata si de la noi !
Suntem mai bine, mai facem febra dar nu am mai ajuns la 39. Suntem pe antibiotic Augmentin, se pare ca are o infectie virala suprapusa cu una bacteriala- conform analizelor de sange facute ieri. De trei zile nu a papat decat lapte si asta doar la culcare, azi dimineata a papat nitel, sper sa ne revenim. De aseara am inceput si cu Peritol, sper sa-i dea pofta de mancare, dar daca are rosu in gat, poate asa se explica inapetenta si jena de a inghiti. Uf... trecem noi si peste asta!
Va pupam fara exceptie pentru ca v-ati gandit la noi. Pup si cuscra draga, asta e... sezonul virozelor, n-ai ce face... vorba ta va trebui sa ne obisnuim.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Va pup si eu

A fost mama pe la mine, deci timp de forum si mai mic, a fost super, in we am lasat-o cu bebe cam tot timpul, am plecat si noi la o dixtractie, un bowling, sa-mi dau si mie ocazia sa-mi fie dor de Robert. Aseara a dat cu nasul de parchet si i-a aparut o liniuta nu stiu cum s-o descriu, dar mi-e cam teama sa nu cumva sa-si fi deviat septul sau sa fi facut vreo alta porcarie pe acolo, pe la nasuc.

Bine ai venit Oana, mamica cel mai nou membru al M%M! Sa mai scrii!

Elenuca sanatate!

Alysh aseara am ajuns la 10 inapoi acasa (avusesem programarea la 7,30, a durat muult, Robert era cu ta-su afara, apoi kkt, nemancat am cautat o farmacie pe la Obor..nebunie mare) asa ca nu ti-am mai dat de veste. Iti povestesc aici, ca mi-e tare lene sa tastez sms: dr. e super, e o draguta, calda, deschisa, mi-a placut enorm de ea I-a dat ceva remedii de luat, ne vom intalni peste o luna, mai evaluam si reevaluam. Inca o data mersi!

Am cititi si eu povestea de care vorbiti- impresionant..nu stiu cum iti revii din asa ceva; oricum m-am bucuratca exista un happy-end!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci pupam toti copiii bolnaviori. Elenuca, dupa ce se retrage un pic rosul in gat, o sa pape de o sa rupa!! mara face scandal si cere mancare acu de nu o poti opri. Mananca cat mine....

Am fo cu fata la orl-ista. Recomandata de Belleane. Inca o data sarutmana pt recomandare, mi-a placut cum s-0a purtat cu urlatoarea, singurul copil care urla acolo va dati seama cine a fo, da? De fapt problema e ca nu ii place imobilizata. In concluzie, mara are polipii mai pronuntati, cica specific rasei blonde, si asta ii va face probleme. Mi-a dat Colargol, inca neshte chestii - la nevoie, si sa abuzez de aerosoli cu ser fiziologic.

despre animalele mele, mi-a facut cont pe facebook si joc un joc online. AM ferma, vecini, le fac cadouri vecinilor, cultiv floarea soarelui, am vaci, am testoase, pisici, iepuri, oi albe si negre etc. Periodic acestea trebuiesc recoltate (de la pisici recoltez YAM-uri ) si de la oi sunt suparata ca numai lana pot recolta. Si de la tzestoase -oua, dar fac mishto cu Victor: stai 5 min sa imi mulg animalele ca nu am apucat la serviciu. (va rog, contatati ca am timp la serviciu de forum, neglijandu-mi animalele).

Va pupez.
O zi minunata. HUOOOO metrorexu.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Simo e cam nasol cu Ilinca..dc pana acum avea o tuse seaca dimineata si uneori noaptea acum (dupa ce am inceput tratamentul si aeroslii)tuseste nasol de tot, se ineaca si are si ceva muci albi care ii curg singuri Aerosoli facem la pranz cu ser si acc si seara cu ser si flixotide...diseara merem iar la dr (la control)

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput