Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Simo e cam nasol cu Ilinca..dc pana acum avea o tuse seaca dimineata si uneori noaptea acum (dupa ce am inceput tratamentul si aeroslii)tuseste nasol de tot, se ineaca si are si ceva muci albi care ii curg singuri Aerosoli facem la pranz cu ser si acc si seara cu ser si flixotide...diseara merem iar la dr (la control)

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Simo e cam nasol cu Ilinca..dc pana acum avea o tuse seaca dimineata si uneori noaptea acum (dupa ce am inceput tratamentul si aeroslii)tuseste nasol de tot, se ineaca si are si ceva muci albi care ii curg singuri Aerosoli facem la pranz cu ser si acc si seara cu ser si flixotide...diseara merem iar la dr (la control)

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Eu am cumparat preventiv Acc sa am in casa si mi-a zis farmacista sa am grija ca-i va produce multe secretii si sa nu-i fac seara ca sa nu se inece.
Poate stiu fetele care-au mai folosit.

Multa sanatate Ilincai, Elenucai, lui Matei, lui Patrick si cine mai e bolnavior.

De vreo 3 nopti Julia se trezeste noaptea urland si trebuie sa stau langa ea cateva minute pana se linisteste si adoarme.Astazi am vazut ca i-a spart gingia si caninul de jos, deci cred ca asta e un motiv pt urlete si inca un motiv pt lipsa poftei de mancare.
In rest e bine toata ziua, a descoperit ca poate vorbi mai tare, aproape tipat si poarta monologuri intregi(eu ma gandesc la ceva dopuri de urechi ).Astazi pe strada a luat-o o tanti la rost cu cine se cearta si brusc s-a oprit

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am venit, mi-am culcat odorul si m-am pus pe facut papica: ciulama de ciupercute, supa crema de legume cu ciuperci si o mamaligutza. Sper sa le placa la motani si la motanul/ motanitza din burtik

Piggy, pai e de bine daca a inceput sa fie productiva tusea, ca ies mizeriile de acolo. LA fel si cu mucii. Eu zic ca sunteti spre bine.

Lorich, ma bucur mult, scumpa ca v-a palcut dr. Sper sa aveti si rezultate bune

Lilly, eu stiu sigur daca plange noaptea prin somn ca ii sparge vreo gingie: acum un canin de jos

Lasa, asa, toate odata, vb Lauritei, sa ma lecuiesc de job: raceala Vlad nasoala, m-am molipsit si eu si ta-su, greva la metrou, ne ies dinti in disperare, acum pleaca si Stef in delegatie , grav e ca tot imi place sa ma duc (inca)

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multa sanatate bolnaviorilor! Pupici sa se recupereze repede

ALYSH – asa si eu aici, imi placea in metrou mai mult decat in autobuz, acuma imi place in tren mai mult decat in metrou, astept cu nerabdare urmatorul mijloc de transport in comun. Oricum cu trenul e parfum si floare rara, aer conditionat, spatiu suficient, locuri suficiente, oameni mult mai ingrijiti si mai curati, sunt in general oameni care louciesc in afara Montrealului, la case, care platesc o ipoteca…. Nu ca as fi snoaba, insa in metrouri mai vezi si homelessi care stranuta de trebuie sa-ti iei umbrela daca stai in jurul lor, si cate un smecheras care arunca mizerie pe jos, vreun nebun care se ia de tine (ca aici nebunii sunt lasati cat de cat liberi, atata timp cat nu sunt chiar periculosi) etc. Eu in autobuz odata am nimerit intre doi pustani care se bateau si m-au lovit tare de tot, ca m-a durut mana o saptamana. Noroc de omuletii din autobuz care s-au bagat sa-i desparta, in Romania cred ca nu se baga nimeni. Toti barbatii au sarit si i-au dat jos. Insa intre timp, m-au inghesuit din greseala si pe mine. Apoi odata in metrou un omulet beat mort tot venea la mine, se baga asa in sufletul meu si facea : Bonjour madame, ca va bien? Si tot repeta incontinuu! Tare m-am mai speriat. Dar in tren nu am avut parte de nici un incident. Acusi scap insa de toate, ca o sa lucrez de-acasa. Nu pot zice ca astept cu nerabdare, insa nici nu-mi displace la ce friguri am indurat in ultimele zile.

SIMONA pun si pozici, numai sa am timp, sa ma lase teroristul mic. La noi il primeste la gradi oricum si oricand. Adica pana la 38 de grade febra si sa fie vesel si in verva. Aici nu prea ai cum sa-ti iei concediu asa cand vrei, eu am numai 5 zile pe an de urgente personale gen copil bolnav. Si daca iti iei mai mult, adios evaluare buna, adios bonus si marire de salar. Asa ca trebuie sa gasesti o solutie. Se sta cu randul, cand tatal, cand mama, se cauta un baby-sitter, etc. Eu multumesc lui Dumnezeu, Patrick s-a comportat tare bine pana acum. Toti copii au avut gripe urate, inclusiv educatoarea, al meu n-a avut nimic. E cu nasul infundat mai mereu dar am inteles ca asa e iarna aici. Eu nu-i pun nimic in nas, ca face ca toti nebunii. Sunt zile cand respira mai bine, zile cand e mai rau, insa vad ca asta nu-l impiedica sa fie in verva, deci nu ma stressez prea tare. Educatoarea ii mai pune cateodata picaturi, apa cu sare si atata tot.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Voiam sa-mi mai laud puiul, ca numai de rau il vorbesc cateodata, hihihihihi
Dintre efectele benefice ale gradinitei : face la olita. Asta nu o consider asa o realizare importanta, deocamdata acasa nu vrea sa faca, numai la gradinita si eu nu-l oblig. Oricum el kk face numai dimineata, deci numai in week-end ar fi sa-l pun si eu. Am incercat, nu a vrut, asta este, nu l-am stressat. Cred ca trebuie sa-i iau o olita ca la gradinita.
Alt efect benefic, stranuta in cot. Aici se pune mare accent, sa nu stranuti si sa nu tusesti si sa pui mana cu palma la gura pentru ca apoi palma o pui peste tot si imprastii microbii, asa ca trebuie sa pui gura in cot. Ei mie inca nu mi-a intrat chestia asta in refelx, insa pe Patrick il vad ca tuseste si pune cotul la gurita. Mare istet are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzzz spune:

Buna fetelor,

Scuze pentru off topic.
Aveti idee unde gasesc acid citric de cumparat? Am nevoie sa imi curat sterilizatorul de calcar. Am auzit ca e posibil si cu zeama de lamaie dar habar nu am cum se procedeaza.
Voi cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata, am terminat si mancaruri...am facut si ceva cumparaturi, mai am sa ma spal pe cap dar n-am apa calda si mie- sila rau sa-mi incalzesc.

Mi-a venit in gand Danicris in seara asta. Ar fi trebuit sa aiba rezultatele. HAi Dani, scrie-ne si spune-ne ca e totul bine.

Doloress, ce istetel ai tu acolo, moa, Vlad nici gand cu olitza.....dar recunosc, nici nu prea am incercat.

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Doloress, foarte haios Patrick al tau cu tusitul in cot. E bine ca-i prieste la gradi si ca s-a acomodat repede.
E frumos printre copii.

Vad si la Annika, creste altfel avand un copil in preajma (adica pe Lara)

Alsyh, mai da ce harnicuta.
Da cum de nu aveti apa? E in tot cartierul oprita?

Chiar, Dani, e totul bine cu tine/voi?

Chinabulina, cum mai esti?

MsBb, mai lasa "studentii" aia si engleza si mai vino si pe la noi

sanatate tuturor!

Adriana

Mergi la inceput

Alysh pai nici eu nu am incercat deloc cu olita, nu stiu cum l-a convins doamna. Cica sta frumos acolo si se joaca. Acasa nu ti-ar sta nici 5 secunde intr-un loc. O fi vazand pe altii stand, cine stie. Uf, apa calda lipsa, nu vreau sa-mi amintesc. La Tecuci de unde sunt bunicii lui barabte-meu nu au mai avut apa calda de pe vremea lui Ceausescu. Iar apa rece e cu program. vreo 2 ore dimineata, 2 ore dupa-amiaza.

Adriana asa e, copii si colectivitatea au efect magic uneori. Eu din ce in ce vreau mai repede bb2 sa aiba Patrick tovaras de joaca si acasa.

Si eu m-am gandit azi la Danicris! Ne e dor de tine, si iti suntem alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Piggy, imi pare rau s-aud de Ilincutza...Sa ne spui ce a spus dr. Lily are dreptate cu astea de fluidizare a secretiilor, pot fi periculoase in sensul ca se poate umple de secretii. asa ii dadeam eu lui matei la un moment dat Sinupret si s-au fluidizat secretiile asa rau de-am ajuns sa-l aspir la Grigore Alexandrescu..Ooof greu..Doamne AJuta sa va reveniti repede!
Elenuca, sunt tare bucuroasa sa aud d ebine despre voi. Pup fetele cucuietele
Doloress, hai ca-mi place de Patrik cu tusitul in cot. La Mati inca nu-i streseaza cu olitele, au spus ca e timp si ca nu e cazul acum sa-i dezvete ca e frig, blabla..Desi la ei la gradi e o caldura de nu poti sta (mi se pare chiar nesanatoasa caldura asta)
Alysh, buna papa. Si la voi opresc apa calda? La noi la fel, cind ti-e lumea mai draga..nici macar nu anunta inainte sa stie omul..
Dani, si eu ma gindesc la tine. Sunt insa sigura ca totul e bine.

azi am fost la electrostimulare. A fost ok, exceptie faptul ca imediat ce m-am dat jos de pe masa aia m-a luat durerea de cap.
Cleo tu ai facut electrostimulare..te-a durut capul cumva? Oricum pachetul pe care mi l-a facut tipa asta prevede doar 2 sedinte de electro, restul impachetari, ultrasunete, masaj...eu daca nu ma pricep, m-am lasat pe mina ei..
Pe MAtei nu l-am dus azi ca a cam tusit, i-am facut aerosoli, sa vad miine cum e. L-as duce totusi ca vreau sa merg la control la ginecolog sa vedem daca tratamentul cu ovule a dat rezultate...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput