Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am fost la intalnire si a fost super, chiar daca nu a venit decat jumate de clasa...Anul viitor ne intalnim iar!

Fetele astia de la laboratoarele astea sunt nebuni...Dani eu nu stiu daca tu vhiar ai ceva, insa mie mi-au dat o hemoleucograma varza...Azi am repetat analizele la alt laborator si mi-a iesit ok...Ca sa nu mai vorbesc...era o tipa gravida si venise la triplu test fara nimic de la ginecolog...ii tot explicau alea ca nu ii pot face fara masuratori...Ea la 15 sapt de sarcina nu facuse nicio analiza...Spuneau ca dublu test e mai concludent decat triplu...Eu stiu ca ambele sunt de rahat ca dau alarme false.

Va pup!

PS Sunt suparata ca Eli mi-a mazgalit pe perete cu carioca si nu se ia...trebuie sa dau cu var!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata!

Sa va fie de bine intalnirea, Mihaser. Si eu ar tb sa ma intalnesc cu niste colege de liceu in seara asta...sa vedem daca ajung.....

O zi frumoasa , iubitele!

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata!
buzz folosesti otet pentru sterilizator
Doloress felicitari pentru baietel receptiv...ai noroc ca il invata la cresa la olita...la noi nu e chip sa-l asez, nici 1 sec nu sta, orice i-as da sa se joace. Vezi, puterea exemplului...
MIhaser Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnirea de 10 ani! hai te asteptam cu poze...parca ai si nasit??? hai cu poze!
Alysh distractie frumoasa si tie la intalnire
Sis succes cu electrostimularea, eu am pus 3 kg, bine, am intrat in 5 luni, dar sunt nemultumita. Le-am pus aiurea, nu din mancare sanatoasa, asta ma seaca...
in fine
Sanatate lui Mati si David!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ah, si eu ma gandesc de ceva zile la Danicris
Hai, intra si spune-ne ce mai faci!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata fetelor!
Danicris, hai da-ne de veste ca esti bine!
Simonacip, Sinupret i-am dat si eu Deliei cand a avut muci....dar n-am avut probleme....chiar a fost foarte bine. Deja te gandesti la botezul finutei?
Alysh, mai ce bunatati ai facut tu....eu acum am facut spanac cu orez pentru noi....Delia a ramas tot pe ciorbita, nu vrea altceva...Si lapte.....de cateva seri bea chiar 600ml de lapte Dorna, dimineata cam 300ml......sunt multumita, daca nu vrea altceva..
Fug sa fac curat prin bucatarie. O zi splendida va doresc!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Laurita nu eu am nasit...desi mi-as dori...dar takes 2 to tango...si sotul asta al meu e un ciudat...asa nu-l inteleg...antisocialul!
Se cunoaste ca am visat urat azi noapte, nu?!
Ma lasase prin Viena si cautam disperata bilet de intoarcere la Timisoara la kinderini.
Asa nervoasa m-am trezit! Azi ii pun pe toti la punct.

AAA m-a mai enervat niste fufe aseara la rahatul ala de Auchan...Unii sunt nesimtiti de n-am cuvinte...Am vrut sa iau masline si nu m-am lipit de geamul alei ca sa atarn jumate peste maslinele alea sa-mi curga si fire de par prin ele (cum se procedeaza!) - eram cu Eli cu carutul- si vine o baba si da carutul la o parte si se baga in fata mea...Ii fac semn sotului sa vada si el cat e de nesimtita si astept ca sa ma serveasca si pe mine tanti aia de la raion...S-a facut ca nu ma vede si i-a servit pe aia mai din spate...M-am enervat si am plecat...nici ca mai nmerg veci pururi la ei la cumparaturi!

Si tot asa sunt un pachet de nervi de ieri incoace! Bine ca mi-au iesit analizele alea bine...macar atat! Ma si vedeam cu leucemie la cat de ipohondra sunt!

Va pup si sper ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Neata fetelor,

multumesc pt urarile de sanatate si sfaturi
Ilinca e mai bine acum...aseara dr ne-a zis ca are laringo-faringita...si ca deocamdata nu s-a dus la plamani...ne-a dat o caruta de pastile - antibiotic, prednison, aerius, aeroslo de 2 ori pe zi cu flixotide (acc l-a scos) ...mi-am facut grafic si l-am pus pe frigider sa nu ma incurc la cate are micutza...

a zis ca treaba e contagioasa...deja stiam ca am luat si eu si bona

naspa...

Asa ca sa aveti grija si voi cu micutzii dc tusesc sa o luati din pripa, nu ca mama denaturata de mine

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, of, nu-mi spune ca in afara de sucurile alea naturale cu fructe si legume pe care mi le fac in casa, numai tampenii mananc....presimt ca iar ma fac cat un munte....la job sandwichuri, acasa...nu-mi mai place deloc mancarea gatita asa ca bag rosii cu branza dar si cu paine. Mi-e frica de cantar

Mi bebelina, bunutz si ce-ai gatit tu....faci din spanac congelat presupun....are acelasi gust?

Mihaser, asa sunt si eu, ma revolta asa tare nesimtirea oamenilor..pb e ca noi ne enervam si ei dorm asa bine noaptea. Ce vrei, mai avem mana sa ne civilizam , noi romanasii.
Culmea coincidentei si eu am visat aseara legat de VIena, plecam acolo, eram in pregatiri mari.

Piggy, sunt si mai denaturata, am asteptat 3 zile sa-i scada febra si abia apoi am chemat dr cand deja se agravase...cred ca ne dorim sa scape copilasii fara medicamente. Ma bucur ca-i mai bine Ilincuta.

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Alysh, nu spanac congelat ci proaspat.....am gasit ieri in piata. M-am cam muncit un pic la el ca era plin de pamant....dar in final a iesit o mancare gustoasa.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aoleu Piggy si-i dai prednison?? Ce antibiotic v-a prescris?Sanatate multa!Azi merg si eu cu ei la dr pt ca Matei a inceput sa tuseasca mai mult, cu toti aerosolii...
Mi_bebelina...deja am inceput pregatirile, la nivel de idei deocamdata. Am vazut si rochita roz, am inteles ce vrea sis, ceva simplu asa, dar eu vreau ceva mai voalat (cu voaluri)...Sondam...
Mihaser, ma bucur ca te-ai simtit bine si c aanalizele au iesit bune. Si eu-s ipohondra..
Alysh..de ce nu-ti iei mincarica la tine?? In loc de sandvis? Eu cind eram gravi eram cu traistuta dupa mine...Mincarica si si fructe.
Noh, va pup, mi-e sila d evreme...si tb s amerg cu ei la dr...macar sa se ridice ceata asta.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput