Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Alysh servici usor :) si lasa ca dai tu jos surplusul de kg...cand vei avea 2 juniori pe cap

Simo augmentin ne-a dat ...si biotics pentru contracarare...cu prednisonul ne-a pus in tema dr dar a zis ca in cazul ei e bine sa ii dam sa nu se sufoce insomn de la tuse si de la laringele suprainflamat..acum tre s merg pe mana ei ca dc imi pun prea multe intrebari ajung la nebuni

De multe ori imi doresc sa fiu un pic mai indiferenta, mai putin curioasa nu stiu cum sa zic, sa nu mai pun la indoiala totul, cum fac de obicei

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

mi-bebelina bine ca iti papa ai tai spanacel cu orez. As face si eu, dar tare mi-e ca ma chinuiesc degeaba...
oricum, am mancare pana sambata, frigiderul plin de oale.
Alysheu m-am apucat de tobleronele alb. Mor dupa el si nici nu mi se pare ca mananc...culmea...
Piggy sanatate Ilincai. Mai fetele, cum sa fiti denaturate, sa nu va mai aud!!
Mihaser adevarat, tu spusesei ca ai vrea sa botezi..
CU nesimtirea la ce te ajuta ca nu mai iei masline de la aia?? pe ea oricum n-o afecteaza...trebuia sa-i spui vreo 2!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza si de la noi

Am lipsit un pic din peisaj, deh, aglomereala cu casa, stres, zugravit etc etc. Am zis ca e ultima oara cand ma mut (yeah right...) Mai avem o saptamana si un pic si ne mutam de tot, am deja nostalgii, mi se face dor deja de casutza in care am stat, de strazi, de parc of

In rest suntem bine, Robert si-a revenit, nu mai face febra, e o veselie pe capul lui... de marti merge si la cresa - fetelor, sa vedeti in ce hal a facut Cum a ajuns acolo a dat iama in copii si in jucarii, a inceput sa chiuie, la ta-su nici nu s-a mai uitat Dimineata ne trage sa iesim cu el din casa, este super incantat cand plecam. Cred ca se saturase de stat cu bunica, desi au tot iesit afara, au facut diverse chestii. Se vede ca i-a lipsit compania celorlalti bebei, mai ales cea a prietenului sau mic, Ilies. De cand merge la cresa nu mai e agresiv, nu mai e plictisit.

Tot astept si eu vesti de la Dani
Dolores - ti-am mai zis ca ai nostri bebi seamana ? Asa am impresia. Si pe noi tot la cresa or sa ne invete cu olitza. Dar am hotarat ca dupa doi ani - o sa il invete doamna odata cu baiatul ei si o sa ii fie mai usor. Pentru ca da, ai dreptate, e mai usor cu mai multi copii, se imita. Robert docamdata e la faza cu spus CACA dupa ce face sau fix inainte Mi se pare super ca imi semnaleaza, deci actionam imediat hihi

Mie mi se pare ca devine din ce in ce mai usor cu ingrijitul de copil. De exemplu, cu mancarea - este super sa iti spuna copilul cand ii e foame - daca deja are un program, simte/i se face foame fix la ora respectiva si ma trage de mana in bucatarie unde ma une sa ii incalzesc mancarea. Si spune PAPAPA :) Pemparsul si-l duce sigur la gunoi Servetelele de nas de asemenea. Si mi se pare ca asa de natural au venit toate - efectiv ne-a imitat pe noi, observa tot ce facem si el face ca noi. Cu nasucul de exemplu: cand are mucishori care il deranjeaza, ii curg, mai intai ne atrage atentia ducandu-si mana la nas. Daca nu reactionam incepe sa sufle, sa traga din nas acolo Sa fornaie. Daca nici atunci nu reactionam tzipa la noi si ne arata cutia de servetele. Ii dam servetel si se mozoleste pe la nas hehe. Apoi isi duce servvetelul la gunoi. Si apoi tre sa il setrgem noi ca lumea Copiii vostru sufla nasul ? ca al nostru face ca nu om mare - sufla.

Mda, cam astea facem noi...nimic interesant; Vad ca pe aici sunt bebici bolnaviori - sanatate multa multa Nu va mai suparati ca nu ati reactionat ca la carte, este normal cred sa fim asa la primele raceli mai serioase. Noi ne-am facut botezul in primavara si pe atunci eram la fel de pierduta in spatiu. Acum imi vine sa zambesc. In general insa imi zic ca este normal sa raceasca, sa faca si unele mici complicatii - nu traim in jungla sau in desert si cu siguranta ca se vor face bine

De asemenea, vad ca gatitzi de zor - io stau si ma intreb daca o sa ajung si eu vreodata sa fac o mancare - oricare Am dat o gramada de bani pe bucataria noua si ma gandesc daca merita

Gravidutzele noastre - sunteti frumoase chiar daca sunteti burtoase De fapt va invidiez daaaaa ?

Mihaser - bine ca ti-au iesit OK analizele, ce stres ! Si al meu sotz e cam anti-social, of ... mi se urca la cap uneori (io sunt fix pe dos) ma chinui sa il dau afara din casa si nu se da dus

Gata, fug la cafea si apoi la munci

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Neata fetelor,

multumesc pt urarile de sanatate si sfaturi
Ilinca e mai bine acum...aseara dr ne-a zis ca are laringo-faringita...si ca deocamdata nu s-a dus la plamani...ne-a dat o caruta de pastile - antibiotic, prednison, aerius, aeroslo de 2 ori pe zi cu flixotide (acc l-a scos) ...mi-am facut grafic si l-am pus pe frigider sa nu ma incurc la cate are micutza...

Si ti-a explicat si de ce iti da aerius? Aerius e antialergenic si in afara de alergii se da in caz de mucoase inflamate pe "perioada lunga". Are Ilinca asa ceva?

In Romania pentru aerosoli, in afara de ser fiziologic, nu exista decat solutii care au in componenta cortizon, steroizi sau adrenalina? Intreb sincer, sa vad daca imi aduc au ba cu mine din Belgia solutiile pentru aerosoli, in caz de ceva, in vizita noastra din decembrie...Defapt pana una alta sunt convinsa ca sunt mai ok cu solutiile de aici decat cu cele din ro, ca am zburlesc numa' cand aud de adrenalina sau cortizon in aerosol. Mai vad...

SANATATE MAXIMA!!!!!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor

Pupam copilasii bolnaviori. SA va faceti bine repede

Noi suntem bine, dar suntem foarte neastamparati. Noaptea tot nu dormim decat in pat la mami si tati. In consecinta ma doare spatele ca dorm prost. Urla fetelor de trezeste toti vecinii. Nu stiu ce are zau.
Adoarme cu capul pe mine, tb luat in brate di sfert in sfert de ora si pupat ziua, noaptea tb sa aiba un picior sau o mana pe mine. E de groaza. As zice ca e anxietate de separare dar nu ne separam niciodata. Zau daca inteleg. Poate va dati voi seama ce e ca eu am cedat. .
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Neata fetelor

Pupam copilasii bolnaviori. SA va faceti bine repede

Noi suntem bine, dar suntem foarte neastamparati. Noaptea tot nu dormim decat in pat la mami si tati. In consecinta ma doare spatele ca dorm prost. Urla fetelor de trezeste toti vecinii. Nu stiu ce are zau.
Adoarme cu capul pe mine, tb luat in brate di sfert in sfert de ora si pupat ziua, noaptea tb sa aiba un picior sau o mana pe mine. E de groaza. As zice ca e anxietate de separare dar nu ne separam niciodata. Zau daca inteleg. Poate va dati voi seama ce e ca eu am cedat. .
pupici

mami de Edvin Sebastian

pupam si va uram iesit de dinti mai repede si sa aveti nopti senine si pline.

Simonacip, intrebai de electrostimulare, io ti-ash recomanda mai mult decat impachetarile, pt ca iti folosesate mushii. Impachetarile fac transpiratie, si elimini apa si toxine, scazi repede in volum dar musculatura tot flasca e...
Cat despre durerile de cap- bea apa! transpiri, elimini, tre sa o completezi. Mult mai multa decat de obicei.

despre aerosoli, acand ajung acasa si cumpar reteta de la orl-ist, va zic ce substantze mi-a dat
-ca sa decongestioneze nasul
-si la nevoie - cand incep mucii

oricum ser fiziologic fara nuumar.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Socrate..si al meu e calare pe mine toata ziua...si noaptea ma cautasi-mi trage capul cu mina linga capul luiSi vreau nu vreau tb sa dorm asa sau sa ma uit intr-un puct fix pe tavan Cred ca e o perioada care va trece. EU as vrea sa-i culc pe amindoi ca deja sunt baieti mari de-acum..Sa vad si cind iau initiativa..
Esme, pai mai bine iti iei substantele tale cu tine. La noi de regula cam astea se prescriu. Antialergice (aerius, zyrtec) le-am mai dat si eu alor mei cind au avut bronsiolite, respiratie suieratoare...Ai mei sunt alergici ca-l mostenesc pe taica-su amindoi La visrta lor(pina la 3 ani) testele pentru alergii sunt irelevante si cred ca multi dr se ghideaza dupa un istoric al bolilor parintilor si copiilor, etc
Simo, Mati s esterge cu servetelul la nas, dar nus tie sa sufle. SI el e fan gunoiDuce totul acolo.Noroc ca am sistem de blocare la usa de la gunoi ca altfel...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Esme ma intrebai de aeriusul asta..ilinca duce o tuse seaca din sept...abia acum s-a declansat laringita si probabil ca mucoasele or fi fost inflamate de pe atunci...habar n-am... eu am 2 pediatre la ilinca si amandoua imi tot dau antialergice cand zyrtec (una) cand aerius (cealalta)...adevarul e ca ma si pierd cand e bolnavioara fata si as face orice sa isi revina...
Mai am si o experienta neplacuta cu sora-mea...canmd avea 3 ani mama a tot tinut-o fara tratament la o raceala si a dat in astm...si acum cand raceste un pic imediat se duce raceala la plamani...

CE e cert e ca e f dificil sa iei decizii pt un copil cand stii ca il vor afecta tot restul vietii

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

SALUTTTTT!!!! MA MAI TINETI MINTE?

Am fost in concediu de odihna si cum ne-am mutat la casutza noastra nu am mai avut net. Ieri a venit echipa si ne-a instalat si noua netul si acum am inceput si serviciul. Mi-a fost dor de voi, sa va citesc sa mai aflu ce ghidusii mai fac mladitele si mugurasii nostri! Sambata am fost si noi nasi de botez. La fel ca si Dolloress m-am bucurat enorm ca le-a placut parintilor cu ce am imbracat printul mic. A fost ffff frumos iar Tiberiu a stat cuminte foc in brate la bunicutze! In rest am fost si racit si am facut si noi aerosoli. Citind acum ultimele pagini din ce ati scris mi-am dat seama de la ce a avut baiatul meu atatia muci. I-am dat si eu sinupret si acc si acum imi e clar ca i-am fluidizat mucii la greu! Acum suntem bine si suntem un vrednic si un scump. Ducem si noi pampersul la gunoi dar e jale cand trebuie sa il schimbam ca nu ne place deloc la fel si cu imbracatul si dezbracatul!
De vorbit aceleasi cuvinte mama tata dar rar si mai nou zice "trei" cand urcam scarile. Mami le numara si baiatul zice din cand in cand trei! E un scump!

Pupam toti bebeii bolnaviori!!!!

Mihaser m-a bufnit rasul cand am citit ce ai scris de masline. Tot in Auchan tot la masline am patit exact la fel! E clar astea au ceva la cap de la raionul asta! Am patit si a doua oara la fel si am facut taraboi ca nu am mai putut cand am vazut ca se repeta istoria!

Piggy fff frumoasa lumarea de botez pe care ai facut-o! Te pricepi nu gluma! O sa pun si eu poze de la botez, inclusiv cu lumanarea care nu a iesit chiar pe gustul meu dar toata lumea a admirat-o la maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Vad ca a mentionat Esme ... si Larei i s-a prescris pe la un an si ceva, dupa o raceala mai prelungita o sacosa de medicamente: sirop de tuse, Aerius, Biseptrim (parca) etc. Cand am citit prospectul la Aerius m-am minunat - mi se parea ca nu se potriveste deloc cu simptomele ei.
At. a fost ult. data cand a luat asa multe med. odata.

Acum am mai multa experienta, nu mai sunt asa speriata, ii ascult pe doct., da fac cum cred eu mai bine. Am avut noroc si pana acum a fost bine.

Simonix, o buc. frumoasa e oricand bine-venita, chit ca gatesti sau nu.

Si Annika isi sufla nasul. Si singura si at. cand i se cere, si culmea acum s-a imprietenit si cu "Batista Bebelusului" care tot rupta e, da improvizam si o fol. mai departe si isi pune singura capatul in nas si asteapta cuminte sa traga aspiratorul mucul.
Si duce apoi la gunoi "caca", asa spune ea la tot ce e gunoi

Socrate, Sebi mai mananca borcanele de fructe?
Eu inca mai am borcanele - nu le folosesc
Cu urlatul nopatea si atasamentul excesiv - nu stiu sincer, insa poate ar trebui sa-l lasi si cu alte persoane, cu alti copii - nu mereu doar cu MAMA

Adriana

Mergi la inceput