Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 18
Alysh spune:
Fete dragi si scumpe,
Se apropie sarbatorile!!!
hai sa ne inspiram unele de la celelalte de idei de cadouri pt sot si copii. V-ati gandit?
Eu cred ca le-am enumerat, dar le mai repet daca e necesar. 

ALI, mami de Vlady si
9+
Andrada79 spune:
REallaura felicitari pt fetitza!!!
Magdone eu am pierdut linkul cu pozele de halloween!!
Desiree am vazut si eu pozele cu printesa ta! E o scumpa si o frumoasa!
Lorich imi pare rau de problema de sanatate a mamei tale!

Ma intorc sa mai citesc cat pot din urma!
oanabodiu spune:
multumesc mult fetelor pt primirea calduroasa...tocmai acum m-am apucat de curatenie prin casa...spalat geamuri....perdele etc..etc...si nu am mai intrat pe net asa ca sunt in urma cu cititul dar am sa ma revansez si am sa imi pun capul la lucru sa va cunosc cat mai repede
Reallaura spune:
Oof, mai fetele, care ia ciocolata asta de pe mine??
O sa ma fac cat dulapul!
Alysh eu acu o sa incep sa ma gandesc la cadouri, cred ca pentru mos niculae o masinuta de condus prin casa dar mai profi, cu claxoane si alte chestii. Are una, dar cheala, nici pe mine nu ma multumeste. De mos Craciun, un volan de la VTech, deocamdata atat am in plan. Pentru Bogdan, un parfum si eu am aceeasi pretentie :))
Simonix ce frumos ca va mutati in casuta noua!! Si eu as avea nostalgii, dar ce mi-ar placea sa ma mut odata la 3 camere!!
ce bine ca Robertcik iubeste cresa si copii, mama ce usurare ar fi si pentru mine sa il acomodez pe Mirci cumva cu cresa si sa stau doar cu Ilinca...dar tare mi-e ca nu am puterea asta 
Socrate daca te linsiteste cu ceva, asa suntem si noi. Dormim asa imbratisati, el cu capul pe fata mea, de transpiram si se face balta intre fetele noastre. DAca se trezeste, se ridica in genunchi si pune capul pe mine. O mana sau un picior, de asemenea.
Andrada ma bucur pentru ca v-ati mutat in casutta, sa fie intr-un ceas bun. Asteptam pozici de la botez!
Cleo Culmea e ca sis de muschiuleti pe burta are nevoie mai mult. sa vezi ce se oftica ooof
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
18+
Ana Ilinca
Doloress spune:
Simonix si mie mi se pare ca seamana baietii nostri! Cam la fel face si al meu, isi duce pampersul la gunoi, chiar daca dupa vreo 2 minute il scoate ca dupa aceea sa-l duca iar, pentru ca are o mare satisfactie cand ii zici Bravo si bati din palme, asa ca il scoate si-l duce de 100 de ori ![]()
Felicitari pentru suflat nasul! La al meu e imposibil sa te atingi de nasul lui.
Si mie mi se pare ca devine din ce in ce mai usor, desi are perioade cand intra in transa si e ca un titirez prin toata casa si face numai pozne, una dupa alta. Dar si perioade cand ne jucam asa frumos!!!! Sta si el acum sa-i citesc povesti, sa coloram, sa povestim... cred ca tot doamna educatoare are un merit in toata schimbarea asta.
Piggy intr-adevar, e tare greu sa iei decizii, mai ales in ce priveste medicamentele! Eu am o frica imensa de medicamente, eu nu iau niciodata, pana efectiv nu mai pot. Multumesc lui Dumnezeu, nu am avut probleme majore cu Patrick, insa ma uit la alte prietene care au avut copii bolnaviori pe aici, nu am auzit sa se prescrie chiar un pomelnic de medicamente ca in Romania. Dar, normal, decat sa vezi ca dau in altceva, parca mai bine asculti sfatul doctorului ca totusi are si el o experienta si o facultate in plus fata de noi. Mai ales daca ai 2 pediatri! Multi pupici sa se faca bine fata!
Socrate ce bine te inteleg! Al meu cu mine face ca toti nebunii. Ieri l-am lasat numai cu tac-su. A fost cel mai cuminte copil, nici nu l-am auzit. A uitat de tzatza, s-a jucat fain, eu am facut treburi prin casa, dus, m-am aranjat, mi-am facut timp pentru mine. Duminica am crezut ca o sa capotez, facuse kk, era murdar pana la jumatea spatelui, nu a stat sa-i schimb pampersul! A manjit tot patul de kk, era si el manjit de sus pana jos. L-am trezit pe Gabi (ca el lucreaza noaptea si dimineata doarme) si i-am zis sa-l ia ca nu mai rezist! La el a stat ca un mielusel sa-l schimbe. La mine nu mananca, imi arunca mancarea pe jos, nu sta in scaunel, etc. La taica-su sta sfant. La gradinita la fel, cu bunica-sa la fel. Asa ca de-acum Gabi se va ocupa de schimbat si hranit copilul. Pentru ca efectiv cand ma vede pe mine, sta numai la tzatza, vrea in brate, plange si se tranteste pe jos din senin. Ne mai si jucam frumos, insa rar de cand a plecat Oma. Acum imi tot zic ca e schimbarea cu bunica-sa care a plecat, si asteptam sa-i treaca. Probabil nu intelege de ce a plecat, si se agata de mine, crezand ca poate plec si eu.
Oricum sfatul meu e sa-l mai lasi si cu altcineva, poate gasesti o cresa, sa-l duci cateva ore pe zi, sau un grup de copii. Poate se schimba. Din ce povestesti tu, e exact ca Patrick al meu, are nevoie de agitatie, de lucruri noi mereu, de jocuri noi... Oricum good luck!
La multi ani!Miss 
"Your children know more about you then you know about yourself"
Doloress spune:
Laura, Socrate si noi dormim imbratisati! Si cu bunica-sa ziua dormea la fel, acuma mai nou , ieri s-a dus si s-a culcat pe educatoare. Ea sta pe o canapea si ii pazeste, ei dorm pe jos pe saltelute. Cica piticul s-a trezit, a venit incet la ea si s-a culcat pe ea asa si a dormit o tura. Era educatoarea topita toata. 
simonacip spune:
Ah, Cleo mersi de rapsuns, acum l-am vzt.
Mi-a spus tipa ca tb sa breau apa multa, mi-a si dat cu paiul in timp ce faceam. Tu cit de puternice le faceai, eu n-am vrut sa fortez prea tare..SI cite sedinte ai facut?
Ai tinut si o dieta anume cit timp ai facut?Eu cam maninc din pacate
SIs, dar dupa mine cine ia alunele si stafidele astea????
Tu macar esti insarcinata, iar eu ma si electrocutez pe bani ca sa arat mai bine si degeaba..
Noi am fost la dr si baietii sunt bine, n-au nimic la plamini, dar le continui aerosolii...daca nu o rezolvam in 2 zile ii trec pe antib. Pe David ca Matei nu e chiar asa rau.
Alysh...cadouri..inca nu stim, ceva masinute. Nu vreau sa exagerez oricum ca anul trecut cind a fost plin de cadouri. Sincer vreau sa ma mai temperez cu rasfatul asta...imi da senzatia ca e nociv si le dezvolta latura asta materialista, au pretentia sa tot primeasca si nu se mai multumesc. Matei e inca prea mic, dar David a capatat apucaturile astea..
Piggy ce luminari de botez faci? Arata-mi si mie pls.
Doloress, ce scump e Patrik, c enevoie are el de afectiune...Uite asa era Mati la cresa in primele zile, statea numai la asistenta in brate, mirosea tot a parfumul ei...![]()
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Doloress spune:
Simona lasa ca arati bine oricum! Eu am slabit ceva ceva in ultimele saptamani, am ajuns inapoi la 50 de kg, cat aveam inainte de sarcina. In sfarsit, dupa 1 an jumate! NUmai cu dieta si cu sport. Insa burta tot burtoi este.
In legatura cu cadourile.. si eu sunt anti-consumism pe cat posibil. In plus copilul meu nu se joaca deloc cu jucariile, adica se joaca in jur de 5 minute asa. Are doua cutii mari care stau degeaba efectiv. Jocurile lui preferate sunt cu ustensilele de bucatrie pe care le scoate si le baga in sertare de 100 de ori, cu portocalele si merele, pe care le ia drept mingi si le arunca si face GOOOOLL (desi are vreo 4 mingi care de care mai colorate si mai frumoase).
Asa ca... deocamdata, profit si eu ca nu-mi cere luna de pe cer si nu prea am sa-i iau. Sau daca ii iau, am sa-i iau folosite, de pe un site cu anunturi, oricum le spal si le dezinfectez. Ca mi se pare de-aiurea toata risipa asta de obiecte.
Normal, daca l-as vedea bucuros cand primeste o jucarica si ca intr-adevar se joaca cu ea, i-as lua, insa asa, mai profit de perioada asta minunata cand inca o cutie de pampers e pe post de masinuta, cand e in stare sa se joace cate o ora cu cutia mea de elastice de par si clamite, le duce dintr-o parte in alta, le insira pe o ata, etc.
Doloress spune:
Pentru tati, am vazut un album frumos despre Ferrari, istoria, poze, tot ce trebuie sa stie un pasionat de la A la Z. Am mai vazut niste albume despre fotografii lui preferati, Robert Capa, Helmulth Newton, cu astea nu dau gres niciodata.
piggy spune:
Andrada sa stapaniti sanatosi casutza cea noua
Simona vaz ca te pregatesti intens pentru nasit
Poze am doar cu o lumanare pe www.myflowerbox.blogspot.com - tre sa sondezi un pic acolo![]()
Alysh foarte fain topicul propus de tine
Si pe mine ma bantuie de ceva vreme, dar tre sa recunosc ca mai mult ma intreb ce cadou sa iau pt Ilinca
As vrea sa merg zambata la expobaby sa achizitionez cate ceva..
Mi-au trimis astia pe mail un fel de catalog cu firmele care au reduceri - o sa ii vizitez primii![]()
Doloress multumim pentru gandurile bune...norocul meu ca Ilinca nu raceste usor (e prima raceala adevarata, pana cum a mai avut de vreo 3 ori ceva mucutzi - floare la ureche) Ce cadouri frumoase te gandesti sa ii iei lui tati mmmm![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)