Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 19
Doloress spune:
Piggy poate iti gasesti clienti aici printre fetele DC. Mie mi-ar fi placut mult o lumanare ca a ta. Din pacate nu prea am gasit nimic frumos, nu am fost prea multumita de lumanare. Asta este.
Andrada bine ai revenit! Vrem poze cu casuta noua si cu nasitul! Cred ca ai fost o nasica tare frumoasa!
Oana bine ai venit printre noi, speram sa ai o sedere cat mai indelungata si placuta la M&M
fetelor, iar am azi limbarita! Nu ma mai opresc din vorbit. Se vede ca lipseste prietena mea buna de ceva vreme, munceste de-acasa de cand a venit firgul. Sa vedeti ce o sa va stressez cand lucrez de-acasa!
"Your children know more about you then you know about yourself"
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Fete dragi si scumpe, Se apropie sarbatorile!!! Eu cred ca le-am enumerat, dar le mai repet daca e necesar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALI, mami de Vlady si 9+ |
Eu ptr. daddy am luat deocamdata un ceas Guess;
ptr. Victoria am luat un bebelus cu sticla, care "papa" si cand iei sticlutza plange; am luat de la LeapFrog "Scribble& Write" si vrem sa luam de la Crayola "Color me a song", o carte electronica de colorat, pe care cu cat mai repede mazgaleste, cu atat mai repede canta muzica...
Te rog sa mai enumeri si tu ce iei, ca se pare ca am 'ratat' postarea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 REallaura felicitari pt fetitza!!! Magdone eu am pierdut linkul cu pozele de halloween!! Desiree am vazut si eu pozele cu printesa ta! E o scumpa si o frumoasa! Lorich imi pare rau de problema de sanatate a mamei tale! ![]() ![]() Ma intorc sa mai citesc cat pot din urma! |
Multumesc.

Ah, am uitat; ce mai vrem de Craciun ptr. Victoria: cuburi lego si un laptop... si ma mai inspir de la voi.
_
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Doloress Simona lasa ca arati bine oricum! Eu am slabit ceva ceva in ultimele saptamani, am ajuns inapoi la 50 de kg, cat aveam inainte de sarcina. In sfarsit, dupa 1 an jumate! NUmai cu dieta si cu sport. Insa burta tot burtoi este. In legatura cu cadourile.. si eu sunt anti-consumism pe cat posibil. In plus copilul meu nu se joaca deloc cu jucariile, adica se joaca in jur de 5 minute asa. Are doua cutii mari care stau degeaba efectiv. Jocurile lui preferate sunt cu ustensilele de bucatrie pe care le scoate si le baga in sertare de 100 de ori, cu portocalele si merele, pe care le ia drept mingi si le arunca si face GOOOOLL (desi are vreo 4 mingi care de care mai colorate si mai frumoase). Asa ca... deocamdata, profit si eu ca nu-mi cere luna de pe cer si nu prea am sa-i iau. Sau daca ii iau, am sa-i iau folosite, de pe un site cu anunturi, oricum le spal si le dezinfectez. Ca mi se pare de-aiurea toata risipa asta de obiecte. Normal, daca l-as vedea bucuros cand primeste o jucarica si ca intr-adevar se joaca cu ea, i-as lua, insa asa, mai profit de perioada asta minunata cand inca o cutie de pampers e pe post de masinuta, cand e in stare sa se joace cate o ora cu cutia mea de elastice de par si clamite, le duce dintr-o parte in alta, le insira pe o ata, etc. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Your children know more about you then you know about yourself" |
Nici Victoria nu se joaca cu jucariile. Dar eu cred ca le cumpar ptr. mine, mai mult decat ptr. ea
_
Alysh spune:
Buna dimineata,
Multumesc pt raspunsurile ref la cadouri. Mai astept si altele![]()
Acum ca mi-ati dat idei am reiinoit lista:
- o encicolpedie despre natura, pamant, luna, soare pt ca baietelul meu e pasionat de luna (o cauta, o striga toata ziua si seara)
-niste carticele ca e innebunit dupa carticele
-o jucarie pt baia de seara
-i-am luat deja Lego Duplo care e in top 1, am citit rewieuri si se pare ca e preferatul copiilor de varsta 2-5 ani
- creioane si carti de colorat
- o masinutza ca mi-a dat ideea Simo
-poate un volan, idee Laurita, desi a mai avut unul, dar un chinezism ordinar si l-a distrus
- poate un bebe papusa, ca asa spun cartile de psiho, sa se obisnuiasca cu ideea
ma mai gandisem la ceva dar am uitat acum
Desiree, f tare acel "color me song" de care spui....n-am auzit sa se gaseasca aici, dar caut acum pe net. Mi se pare super ideea.
Si eu sunt anti-consumism, in sensul ca nu-i iau jucarii toata ziua buna ziua, dimpotriva astept mereu o anume ocazie sa-i cumpar.
Dar, dar....de Craciun....imi place sa-i iau muuuuuuuuulte jucarii, muuuulte cadouri, sa aiba Mosul sacul plin, plin.
Asa am invatat eu din copilarie si am fost foarte fericite si eu si sor'mea cand venea Mosul cu de toate.
Va pup si va astept la suete ca azi nu prea sunt sefii pe-aici![]()
ALI, mami de Vlady si
9+
socrate spune:
Neata,
Raportam inca o noapte de cosmar. Spatele meu e praf. Nu a vrut sa adoarma. L-am culcat cand ne-am culcat si noi, a facut parada prin pat, cred ca a depasit orice limita de foiala si aruncare si schimbare de directie inainte de somn. Picioare in gura, fund in cap etc. La 2 m-am trezit l-am pus la el in pat ghici cine era la 3 inapoi?
Adriana, Doloress stiu si eu ca ar tb sa il las cu cineva dar nu am cu cine. Asta e. La cresa nu il duc ca nu am bani acuma inca nu am iesit din gaura dar nu mai avem mult. Mi-e si teama ce-i drept cu virusii astia ca sa il duc asa o ora doua nu se merita.
Sper sa treaca pur si simplu. De altfel nu am probleme cu el mananca bine zilele astea, nu prea iesim cu vremea asta dar azi nu avem incotro ca vine tanti la curatenie si tb sa scoatem bani sa o platim ca tati a uitat sa ne lase. Nu prea mai vrea in carut, pe jos merge ce merge si vrea in brate. De altfel culege frunzele de pe jos daca il las.
Apropo de borcanase nu prea mai mancam, adica foarte rar. Poate un copilas mai mic daca gasesti sa le foloseasca.
Multumim de intrebare Adriana
Alysh o idee excelenta cu cadourile. Sotul meu ca de obicei nu mi-a zis ce vrea de Craciun, pentru copil vreau sa ii iau un Tommy Megascether din ala de desenat. De Mos o sa ii iau ceva mai mic nu stiu inca ce.
Dar pentru sot am o mare problema. Chiar nu stiu ce sa ii iau.
DE ziua lui i-am luat parfum si after shave. Habar nu am ce sa ii iau de Mos si Craciun, dar tb sa ma gandesc repede. Anul trecut i-am luat carti dar nici nu le-a citit. Asa ca...asta nu.
gabitzam spune:
'neatza buna mamici si bebici si burtilici!
Asa de prin ceata va doresc o zi buna. Thanks God is Friday!!
La noi nimic spectaculos. Baietii zapaciti in continuare, mai un muc, mai o tuse, nimic grav. De cateva zile merge Costi cu Andrei la salina artificiala, aici in Bucuresti. Poate ii mai ajuta la muci si raceli.
Mie imi e somn mai mereu, nu reusesc sa mai slabesc un gram, din cauza de oboseala tot dulce as manca.
N-am nici o idee ce iau cadouri de Craciun.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Neata fetele
E vineeeeri, ieeeee...si poate maine mergem in ikea sau la baby expo, sa vedem ce prefera Bogdan, ca el e cu fitzele la cap asta.
Socrate si eu m-am trezit cu spatele rupt...chiar ma gandeam la tine hehe...
Alysh
si mie imi place Craciunul bogat, si noi am fost invatate la fel si vreau sa fie traditie in casa...chiar daca ei nu se joaca prea mult cu jucarii, cateodata tot le casuna si pe ele...
Doloress felicitari ca ai ajuns la 50 de kg!!
eu la 60 
Mancam si noi si ne pregatim de plimbare...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
Alysh spune:
Ah, am uitat, pt sot ma gandeam la un calendar personalizat de birou cu poze cu Vlady pt fiecare fila din luna. Ce ziceti?
Laurita
ALI, mami de Vlady si
10+
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Alysh Ah, am uitat, pt sot ma gandeam la un calendar personalizat de birou cu poze cu Vlady pt fiecare fila din luna. Ce ziceti? Laurita ![]() ALI, mami de Vlady si 10+ |
e fumata de anul trecut
Avem si mosh Nicolae, si Mosh Craciun.
Si eu is speriata cu cadourile- cu tati ma uit in dulap, si il intreb: nu e asha ca vrei cadou ... ceva ce nu are sau tre innoit (sunt practica). La fifi insa are de toate!! Si mai avem o gramada de copilasi in jur carora tre sa le iau cate ceva...uof! 6 verisori mici am numarat, plus o gravidutza.
La prietenele de sex feminin voi lua cosmetice. Nu stiu de unde, nu stiu cat sa aloc - de bani zic. Mai vine si targul de carte - de unde ma voi uita la albume cu poze, ghiduri etc. Si asha, cu minimum minimorum sarim de 15mil cadouri sa sarbatori.
Cred ca o sa fiu nesimtita, si o sa le sugerez socrilor direct ca ni s-a stricat microundele si sa nu ne ia kkt-uri mici si multe, ci 1 cadou pt tot, ca sa nu mai ma agit cu ce bani sa aloc sa mai iau unul. E practic, e necesar...
As vrea sa ajung si eu in Ikea sau pe undeva sa iau 2 scaunele din ala de lemn cu spatar pt fifi, sa stam si sa desenam acasa, ca la gradinita. E nemaipomenit cand ii vad pe webcam cum stau toti acolo cuminti (oarecum..ca zgatiia mea sta ba cu un picior sus, ba cu un ghenunchi sub, ba cu fundu in stanga, ba cu capul in dreapta...). E FATA MEA!!!
fetelor, mi s-au taiat aseara picioarele. Las pe tati cu fifi, si io sa spalv asele...si aud o bubuitura: fata a cazut cu masa de calcat peste ea, cu capul de fotoliul de lemn. si a facut un cucui,...cat oul de prepelita, la spate. A urlat 2min, s-a linistit in brate la mine, urlete cand puneam gheatza. Copil cu capul patrat, exact asta e senzatia cand puneam mana- colt...Azi dim. nu am mai pipait cucuiul, de frica...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008