Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Cleo, hai bre ca ma facusi sa rad pe sub birou, cu copilul tau cu capul patrat....
saracutza, uite un
de la Vlad
noi l-am lasat dimineata la soacra-mea si s-a lasat cu circ de-ala de zile mari....uff, ce mila mi-e de el, ce-o simti el in sufletelul ala mic ca pleca si mami si tati....

dar Stef zice sa ne calcam pe suflet si sa-l lasam ca-i mai bine pt el asa
sa se obisnuiasca cu mai multi....dar eu nu-mi explic cum cu mama si sor'mea sta fericit, nu varsa nici o lacrima dupa mine si cand il duc acolo face circ...nu vreau sa devin paranoica, dar 
Cleo, asa's si eu, am o lista mare de pretendenti la cadouri
, mai ales ca nu stiu cum facura astia din neamu' lu' barbata'miu ca se nascura toti in decembrie 

, deci in ianuarie tinem cura de slabire ![]()
ALI, mami de Vlady si
10+
Adriana_78 spune:
Si noi mergem la Ikea maine, avem o gramada de luat, dar maine mergem mai mult in ispectie![]()
Cleo,
Marei, naspa cazatura, bine insa ca nu i-a cazut fierul incins pe ea.
Alysh, ce haioasa esti cu rudele nascute toate in dec.
Intrebasem si eu de cadouri mai demult ... Lily imi daduse niste idei ...
Pt. copii s-a ocupat sotul, a comandat de pe Amazon
Pt el nu am nici o idee si nici timp sa caut.
Cred ca o excursie ar fi frumoasa, in doi, da nu sunt eu pregatita sa o las pe Annika singura. Greu, ce mai
Sincer mie nu-mi place agitatia asta de sarbatori cu fuga dupa cadouri, ma stresezaa la maxim
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Cleo, de la cine ai comandat calendarul? Multumita? ALI, mami de Vlady si 10+ |
aaa, cred ca vb de lucruri diferite, nu am comandat, am facut io poze in wodershare, printat la foto, luat un calendar eftin din Carfur si replace-uit cu pozele cu mara.
tu zici de altceva. Ia zi mai pe larg de ceea ce zici tu acolo
adriana, fierul nu il scosesem. Doar masa de calcat, sa nu fac zgomot dupa ce o culc. Dupa ce a adoarme fata eu scot fier, bagat in priza, si dai si calca...
adriana, voi ce comandati de pe Amazon? si mai ales, cu livrare in Ro? Cartile stiu ca le lvireaza, colegii de mucna mai comanda..dar atat.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Azi dimineata ascultam melodia aia "your love is burning like the sun in July" si ma gandeam ce dor mi-e de soarele din iulie
Ei uite ca Doamne Doamne ne-a dat azi o zi SUPERBA! As fi stat toata ziua in parc, daca nu era cu papa+nani.
Noua ne ies ultimii 2 canini, dar inca e bine, n-am ajuns la nurofene, desi are niste gingii umflate parca-s basici de alea facute de la incaltaminte.
Andrada
si sa va fie de bine mutarea in casuta noua!
Alysh super ideea cu ideile de cadouri
Pt tati sunt varza, n-am nicio idee- haine are, cosmetice are, OARE CE-O VREA??? Nu pot sa scot nimic de la el.
Pt Robert... o sa-i dau un lego duplo primit in iulie din americuta si care e pt 18 luni in sus, si restul..ma inspir de aici, bani sa fie.
Pt un bunic caruia i se zice "bunu" si care a ramas in Romanica vreau sa-i fac o cana cu poza lui Robert si pe cealalta parte, sa zic asa sa scrie "Bunu-i cel mai bun" ![]()
Pt o bunuica, o poza mai mare cu Robert intr-o rama frumoasa, ei..pt bunici cele mai frumoase cadouri sunt astea legate de Robert, e clar, cu ei e usor.
Asa, boon...intrebare voi ce la mai dati copiilor la mic dejun? Robert papa un iaurt cu putine cereale cu cacao de la Nestle, dar simt ca s-a plictisit de ele. Eu fructele le-am mutat dupa somn.
Acum ma duc sa-l caut pe Robert si daca-l gasesc [:;] (ca se ascunde dupa perdele, dsraperi, usi, orice) il culc.
Va pup, o zi buna si sanatate tuturor!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Victoria_mami spune:
Alysh uite aici
http://www.shop.com/Crayola+Color+Me+a+Song+Musical+Drawing+Art+Station+w+Tado-227376183-p+.xhtml
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
oanabodiu spune:
buna dimineata..sunt si eu fara copil si pot sa stau pe net la prima ora (mi-a facut sotul surpriza cu bilete la teatru pt toata saptamana)...eu imi savurez acum cafeaua cu cativa biscuiti ....fetelor de fiecare data cand il vad pe piersic ma uimeste..la 72 de ani ce show a facut...singur pe scena a vorbit 2,5 ore cat a tinut piesa dinainte...ce viata a dus...a pus cateva proiectii cu aminirile si prietenii lui.....asta e...un mare actor.
alysh a bine sa se invete copilul sa stea si la bunici ..pe mine m-a ajutat mult asta... astea 3 zile si vlad e la socri (si ziua merg la el) dar parca linistea din casa e apasatoare...simt ca lipseste ceva...e bine ca ma odihnesc un pic dar degeaba.....nu as putea sa nu-l vad mai mult timp. noi deja de gandim cum mutam un pic mobila in living sa incapa mai bine bradul..si sa aiva un loc mai sigur...vai ca abia astept...
ca si idee de cadou pt craciun eu ieri am comandat ultima carte din colectia cu erou de poveste.. acelea personalizate..in care vlad ajuta la gasirea mosului..daca va intereseaza....oricum jucarii i-am luat deja de mos niculae si are mai mult decat suficiente (sunt convinsa ca si la voi e la fel ) asa ca de craciun o sa ii ramana amintire cartea si sotului i-am luat cartea cu nunta noastra ..cum apar ceva nou in colectie cum tzop si eu...dar imi plac f mult si imi imaginez cum ii citesc lui vlad mai incolo cum a venit pe lume sau despre sarbatorile de paste ect...in toate fiind el eroul..
ma vau linkul daca doriti
http://www.eroudepoveste.ro/
iar despre calendare personalizate si felicitari...anul trecut am dat o gramada de bani la un studio sa-mi faca asa ceva dar apoi am descoperit un site unde pot sa fac ce vreau...calendare....felicitari (de pasti si craciun asta trimit rudelor) si costa doar scosul de pe stick...pretul ca si la o simpla poza....si sunt f reusite...am sa incer sa atasez pe aici poza oe care am pregatit-o pt craciunul acesta...uite site-ul http://imikimi.com/main/search?query=santa
gata va las ca mai am treaba prin casa si apoi merg la vlad, va pup si sa aveti o zi buna
oanabodiu spune:
atat m-am rotit pe aici dar nu stiu cum sa va arat poza
...am incercat sa o pun la profilul meu dar de cand mi-am facut cont imi zice ca temporar nu functioneaza
....daca ma puteti ajuta
....cum se pun poze pe aceste forum?????
oanabodiu spune:
cumva tot m-am descurcat
....uita-ti poza de craciun
http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-albumPages=detail&showAlbum_poze=175761