Breaking News - 5
Raspunsuri - Pagina 5
astrojunkie spune:
aargh, o iau si eu total off topic, si imi cer scuze!
Nedreptate a fost si va fi pe lumea asta dintotdeauna. Ori acceptam lucrul asta, ori nu. Si facem cat putem sa schimbam lucrul asta. Ce mama ma-sii de legatura are Biserica Catolica, ca institutie, cu Papa Ioan Paul al II-lea? Eu sunt catolica, nu ma mai regasesc in religie in general, am alte crezuri si credinte, si stiu cat rau au facut religiile de-a lungul vremii. Dar de-aici si pana la a arunca cu pietre in felul in care au ales niste oameni sa respecte cutumele si sa inmormanteze un OM, e cale lunga, foarte, foarte lunga.
blackpanterro, stiu ca nu esti fan, dar recomand cu incredere "Human nature", macar versurile merita citite.
Daca nu ar fi fost acest fast, nu am fi auzit in viata noastra, nici de Michael, nici de Papa. OAMENI. Care au schimbat vietile multora in bine. Indiferent de contextul in care s-a petrecut acest lucru.
Da, exista si alte cai, mai bune, imi vine in minte Maica Tereza acum, dar nu despre asta discutam. Discutam despre cum este societatea pe care am creat-o. E hidoasa pe alocuri. Dar asa este, iar noi traim in ea.
P.s. : nelia, toti din familie, in afara de Janet si de Rebbie, sunt saraci lipiti pamantului, more or less. Michael ii tinea in carca pe toti.
danat spune:
Nelia scenariul descris foarte bine si detaliat de tine este 99% din ceea ce am si eu in cap cand spun ca eu simt ca Michael mai traieste.
Ciudateniile care nu se leaga, sunt intarite de aceasta logica pe care o descrii tu privind desfasurarea lucrurilor.
Dupa ce a aparut si filmul, mi s-a intarit convingerea ca ar fi fost totul aranjat mai demult...
Cat despre fast sau cum se fac unele ceremonii ce tin de viata sau moarte...asta nu ar trebui sa fie treaba noastra!
Omenirea ar avansa mult mai lin, rapid si pozitiv, daca multi dintre noi nu si-ar pierde vremea cu "ograda altuia"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
anka77 spune:
Fetele am gasit un site legat de procesul din 2005.Cuprinde si stenogramele....cititi-l.
http://deargavinarvizo.com/
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
blackpanterro spune:
OK, comparatia cu Papa a fost menita sa arate ca acolo m-a enervat de cheltuiala de 6 milioane de euro din buzunarele flamanzilor si nu m-a enervat/suparat/amarat faptul ca MJ a platit atat, doar am fost mirata ca s-a cheltuit atat.
Cand am spus, ca ma doare in cot m-am referit la faptul ca nu sunt afectata de moartea nimanui care nu imi e ruda, pe oamenii faimosi ii apreciez cat sunt in viata dar cand mor nu plang o sapt/luna/an si nu imi tai venele, cum fac unii fani MJ http://www.spike.com/blog/michael-jackson-fans/83008. Cred ca e extrem de periculos sa iti traiesti viata prin altcineva mai ales daca acel altcineva face abuz de toate medicamentele sub soare si are sanse mari sa moara.
Asa functionez eu, ma detasez de tot si toate dar ma bucur de ele atat cat sunt "available".Nu am luat pe nimeni in deradere, LOL inseamna lots of laughs dar eu nu l-am folosit niciodata in bajjocura, mai mult la glume si da am facut o gluma cand am spus ca neamurile lui MJ nu au reusit sa il intreaca pe Papa la costurile inmormantarii daca au vrut sa fie cei mai cei la capitolul asta. Ok, am eu un umor mai negru uneori dar e umor si nu badjocura.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
bulinuta27 spune:
la un asa raspuns...in contextul asta...pe un subforum MJ nu pot sa zic decat IGNOR
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
e trist ca au incpeut sa ii ia si pe ei la disecat...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/usa/2719629/Michael-Jacksons-daughter-Paris-has-superstar-haircut-by-top-celebrity-hairdresser.html
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Daniela,e 1:15 a.m la mine si eu tot pe site-ul ala sunt!!Am inteles la un moment dat ca persoana a carui e blog-ul,sau ce e treaba asta de-o studiez eu de aseara,e a cuiva care a scris pe forum aici la un moment dat? Vroiam sa intreb asa de curiozitate de ce a scris niste chestii cam urite despre Michael...ca na,imi da cu minus!Atita munca de detectiv(pe care eu o apreciez si recunosc ca nu as fi facut-o nici,asa cum am mai zis,daca viata mea ar fi depins de asta)dar face in unele locuri niste comentarii nesarate(per total e super haioasa persoana)dar mi s-a rupt filmul cind il face pe Michael mincinos si cind adauga "sper ca macar in cazul copiilor molestati sa fi zis adevarul"+ inca citeva care au inceput sa ma irite. Dana,tu ce-ai priceput? |
Hannen, site-ul a mai fost actualizat intre timp...noi elemente...
legat de intrebarea ta, am citit si eu si m-am mirat de unele concluzii si de fapt fraza care m-a frapa mai tare e chiar asta scrisa si de tine... promit ca am sa o intreb cand o sa vb cu ea de ce a scris asa...
Nu inteelg insa de unde concluzia unora ca nu a fost si nu este fan MJ???
Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009
danielac spune:
citat din mesajul lui danat Nelia scenariul descris foarte bine si detaliat de tine este 99% din ceea ce am si eu in cap cand spun ca eu simt ca Michael mai traieste. Ciudateniile care nu se leaga, sunt intarite de aceasta logica pe care o descrii tu privind desfasurarea lucrurilor. Dupa ce a aparut si filmul, mi s-a intarit convingerea ca ar fi fost totul aranjat mai demult... |
Danat, sunt total de acord cu tine!
Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009
danat spune:
...in sfarsiiiiittttt, mai exista cineva aici care simte ca mine
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
anka77 spune:
citat din mesajul lui danat ...in sfarsiiiiittttt, mai exista cineva aici care simte ca mine |
Danat, eu nu mai am curaj sa zic nik, mi-am luat-o original cu pozele alea pe care ti le-am aratat
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2