Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

devylla - am facut si eu mere (sunt cateva poze) de alea, arata absolut genial, dar cred ca nu am avut noi merele potrivite sau ceva am gresit, ca nu se potriveau deloc cu "ambalajul"... adica merele erau mere si erau tari si acrisoare - na! cu gust de mere, iar cioco era f dulce... ma rog, macar au facut super impresie
"ambalajul" tau pare sa se potriveasca mult mai bine...

Dana, Selen - . Si eu cred ca e vorba de infuzie cu taratele alea. Si da, parca am citit cu spalatul pe cap si ciorapelul / saculetul cu pricina. Oricum, o sa experimentez ca n-am indraznit sa pun chimicale la apa copilului, mi se pare mult prea devreme si nu tin mortis sa-l degresez complet de pe acuma . Mercic

Luto - am si eu o jucarie de aia de care ziceai de dimineata primita de pomana si imi place tare mult. Dar ca are materiale diferite etc nu am observat pana acuma . Eu am apreciat-o la nivel... de bebelus . Oare cand revine neuronul acasa?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monis FELICITARI. Am citit un mesaj calm, placut si plin de dragoste.
Te vei descurca minunat sunt sigura.
Bebelusul e minunat iar poza in care tati canta e dementiala...
Si ca sa pastrez nota cu citate din cantece: "da-i 'nainte cu tupeu"

Prietena dumneavoastra si cunostinta noastra comuna mami de Chiara in ce ape se mai scalda ? sper ca nu pleaca la nascare fara galerie de la noi

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Monica, eu cred ca pielea lui Dragos nu a suportat materialul pt ca nu parea deloc gros imbracat din ceea ce spui tu.

Fetelor, subscriu si eu la ce a scris Kawaichan. Nu va mai luati dupa pediatrele acelea comuniste (sper sa nu supar pe nimeni cu aceasta remarca) care spun sa lasati copilasi sa planga daca sunt mancati si spalati. Ei sunt asa de micuti si au atata nevoie de caldura noastra, de bratele noastre, de glasul si ochii nostri. Nu sunt niste robotei care doar trebuie sa pape, sa faca kk si sa doarma. In nici un caz nu se pune problema acum ca devin rasfatati sau chestii de genul asta. Si chiar daca ar deveni rasfatati, care e problema? Sunt rasfatatii nostri dragi.

Mai vreau sa-mi dau o parere, daca-mi permiteti. Recunosc ca habar nu am cum e sa aiba colici copilul (m-a binecuvantat Dzeu cu 2 copilasi fara colici), dar totusi am impresia ca unele mamici au folosit cam multe produse pt a-i combate. Stomacelul lor nu este f bine maturizat si cred ca a utiliza atatea siropele (chiar daca sunt din plante sau nu) le poate afecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

am jurat ca nu mai deschid poze si linkuri cu dulcegarii
....Devyla si Monis dar merele raman crude ? ca eu credeam ca se coc

Si Monis....le-ai dat prin cioco topita si le-ai ornat si gata ?
Sabina, zaharul se intareste asa ca sa ma doara dintii (ca la varsta mea am ceva necazuri cu dantura ) ?

Pupa mami gospodinele....ca de'acum ma apuc sa fac si eu poze la ce gatesc

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutonianaMonis FELICITARI. Am citit un mesaj calm, placut si plin de dragoste.
Te vei descurca minunat sunt sigura.
Bebelusul e minunat iar poza in care tati canta e dementiala...
Si ca sa pastrez nota cu citate din cantece: "da-i 'nainte cu tupeu"

Prietena dumneavoastra si cunostinta noastra comuna mami de Chiara in ce ape se mai scalda ? sper ca nu pleaca la nascare fara galerie de la noi

Luto... [emoticon speechless].. multumesc . Tre sa negociez cu tati sa invete si ceva cantecele de leagan, pe cand n-o mai tine cu folku'
Mami de Chiara cred ca-si face coafura ca la 4 incepe serviciul . Cred ca apare curand, iar de pleaca asa pe tacute la nascare, vai de fundul ei.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelro, voi dati vigantolul cu lingurita??! noua ne-a aratat dr cum sa-i dam direct...o strang de obrajiori ca sa-i deschid gurita, si-i picur repede 2 picaturi..le inghite ca pelicanu

Luci multam de cafea poate tragem iar un pui de somn impreuna, ca pe vremuri, fiecare pe coltul ei de pat

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

nu esti cam sadica?
eu ii pic vigantolul cand chiraie la schimbat. usor si nici nu stie.doar pelscaie multumit ca i-a picat ceva in gura

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
am facut si eu mere (sunt cateva poze) de alea, arata absolut genial, dar cred ca nu am avut noi merele potrivite sau ceva am gresit, ca nu se potriveau deloc cu "ambalajul"... adica merele erau mere si erau tari si acrisoare - na! cu gust de mere, iar cioco era f dulce... ma rog, macar au facut super impresie
"ambalajul" tau pare sa se potriveasca mult mai bine...

Si "ambalajul" tau arata demential. Ai si o reteta? Ma gandesc ca poate fac de Craciun ca parca sunt asa in ... spiritul sarbatorilor si atunci o sa am si una bucata sot acasa ca sa stea cu bebe.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Mami de Chiara cred ca-si face coafura ca la 4 incepe serviciul . Cred ca apare curand, iar de pleaca asa pe tacute la nascare, vai de fundul ei.
Iar ne gasim amandoua "in afara casei"?Mda, mi-e clar de ce, aici e mai cald. Nu pleaca mami de Chiara ca mai tre s-o creasca putin ca-i pitica. Da' si cand pleaca... eu stiu ca tobele voastre se vor auzi pana in spital, nu?Nu tin minte un aspet. Selen , tu in sarcina ai avut arsuri? mamicile si bebeii lor 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

citeam mai de dimineatza sau in capitolul trecut, ca nici minte nu mai tin de ceaiuri anticolici.

sa zic ca am avut si nu prea am avut colici. am plans si cam atata. nu a facut nopti albe...pentru ca cum chiaraia de burta fie il luam in pat langa mine si dormea cu mana mea pe burtica lui pana reusea sa faca partz si se linistea, fie dormea broasca pe burta mea...si dus dormea pana dimineatza :) (a se intelege pana la urmatoarea masa...ca eram mai micuti atunci )

Legat de ceaiuri: baby calm de la fares, un ceai de la celmar cu mar si clasicul ceai de musetel.
Cantitati? Industriale fatza de ce am citit. Adica 100 ml-120 ml odata. Noi papam cu simt de raspundere.
Si cand am incercat debridatul tot in ceai a aterizat, ca din lingurtiza a aterizat pe mine si pe hainele lui.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalessia spune:

Buna si Bine v-am gasit!
Ne dorim sa ne alaturam grupului de dovlecei de octombrie 2009!
Pe 12 octombrie 2009 am nascut o fetita pe nume Leya. Am nascut normal, la Giulesti, cu dr. Ion Ionut. Bebelusa a avut 3500gr, 51cm, scor Apgar 10. Nasterea a avut loc la ora 15.
Multumim muuuult de tot ca ne primiti alaturi de voi!
Multa sanatate!!

Mergi la inceput