Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luhtien eu o strang asa de obrajiori si cand o alint sau ma joc cu ea, asa ca nu cred ca o deranjeaza prea tare...si vad ca si Elle la fel ii da...

Andre nope, pic de arsura n-am avut! si mi-a zis si dr ca n-are legatura parul cu arsurile, sunt legende, ca multe altele....

Ellaalesia bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca dovlecelul!

fetelor, ca tot vorbeati de dosarul de cic zilele trecute...adeverinta cand o duceti la munca s-o completeze? sau nu tb s-o ducem noi, au si ei formularul si noi doar o solicitam la hr?

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Bine ai venit printe noi ellaalessia
Sa creasca mare si sanatoasa, si sa ne povesteti cu drag nazbatiile ei.
Asteptam si poze!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelor, ca tot vorbeati de dosarul de cic zilele trecute...adeverinta cand o duceti la munca s-o completeze? sau nu tb s-o ducem noi, au si ei formularul si noi doar o solicitam la hr?

pai eu cred ca au ei formular.
si o sa ma duc sa ma interesez dupa 1 decembrie. eu mai am medical cam pana pe 12 decembrie. dupa aceea o sa fac cerere de suspendare a contractului.
aaaa ... am trimis cerere sa beneficiez de ajutorul material din partea firmei... de fapt m-au sunat sa imi spuna sa imi iau de pe mail cererea si sa le-o trimit completata! niste scumpi, nu-i asa? sunt si putin ironica!!!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ellaalesia welcome! ce nume frumos are fetita ta!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

asa e Danutza, rade cu gura pana la urechi cand ii fac "umbla moshu prin salon si apasa pe buton..biiip!" stiti voi joculetul ala, cu degetul pe fatza si bip pe nasuc...

POZE URSULICA
nunta

Mai are rost så iti spun ca si Bruce e topit dupå acelasi '' mosh'' Si am vazut pozutele cu Ebru..doamne cat a crescut si cat e de frumusicå..ptuo ptui dar asa ce mi-s de mandrå de noru-mea nu ai idee..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Selen am terminat de vizionat pozicile! am mai spus-o..este superba Ebru a voastra! o sa faca ravagii printre flacai cu ochisorii aceea!
[
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Pe bruce deja l-a dat gata..Parca si seamana asa putin la ras si la anumite fete care le face..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Bine ai venit Ellaalesia..te asteptåm la distractii cu noi..

Andra am vazut pozele cu frumoasa Sofi de dimineata dar nu am uitat så iti spun ca sunteti superbi de la tata la fetitå.. tu arati foarte bine de altfel am revazut pozele de la externarea din spital de dupå nastere si arati super..

Dana ma bucur tare mult ca a functionat bine pt tine plimbarea de azi-..vei descoperi din ce in ce mai multe lucruri care vor functiona si inca bine si tu vei fi tare multumitå..

Monica off tare rau imi pare..era så påtesc si eu asa ceva dar noroc ca nu am apucat så plec cu el.. i-a adus mama niste pijamalute din astea nici nu pot spuen ce material dar ziceai ca sunt de plapuma.. eu am ras tare cand l-eam vazut si i-am zis ca nici de proba cred ca nu le suporta dar l-am imbracat asa de gluma si nu iti spun ca nu au stat pe el decat cateva minute si era rosu ca racu ci fierbinteee...cum i l-eam dat jos såracu era asa fericit..habar nu am cine isi imbraca copilul cu asa ceva dar eu una nu as mai face-o nici de ''probå''.

Noi am fost azi afarå putin mai devreme ..erau vreo 2 grade cu minus dar foarte placut..fulguia si deja ma gandeam la craciun la luminitele alea care imi inveselesc viata....acum brucu doarme langa mine pe caneapea..de la 7 dimineata e treaz ca såracu luase somn la 6 aseara si la 1.00 s-a trezit a papat si apoi somn dar la 7 dimineata era asa de activ si fericit si bucuros.. in fiecare dimineata e asa. e in programul lui..il ador ce mai..cu toata måråiala lui de pe zi..

Nela la voi

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

asa e Danutza, rade cu gura pana la urechi cand ii fac "umbla moshu prin salon si apasa pe buton..biiip!" stiti voi joculetul ala, cu degetul pe fatza si bip pe nasuc...

POZE URSULICA
nunta

Mai are rost så iti spun ca si Bruce e topit dupå acelasi '' mosh'' Si am vazut pozutele cu Ebru..doamne cat a crescut si cat e de frumusicå..ptuo ptui dar asa ce mi-s de mandrå de noru-mea nu ai idee..

Bruce, minunea noastrå

multumim si..trebuia sa ma astept

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

vorbeati de activitati la bebe si jos pålåria pt Mami si pisa..så stii ca am mai citit sau auzit pe undeva..aa da tocmai citeam niste cartuluii de la suedeji si vorbeau de introducerea mirosurilor in viata bebelusilor..si la fel spuneau ca in diferite zile diferite mirosuri si chiar mi s-a pårut interesant pt ca spuneau ca unii bebelusi sunt foarte insteresati de mirosuri..

Noi ca activitati avem si noi diferite jucarii..de la florica legata de manuta care zdrångåne pana la diverse vacute 'sunåtoare'' el e interesat de toate dar se plicti tare repede ...ce mai tot ''bicicleta'' il face cel mai fericit sau lasatul in cucu gol cand te gandesti ca se multumeste cu atat de putin

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

sara buna,

fost-am la doftor si m-am intors tot nelamurita si cu analizele mai proaste decat data trecuta ecografia a iesit bine,so nici o problema cu vezica biliara si ce mai e prin zona-exclus pietre etc.
are cineva idee de ce ar iesi transaminazele mari dupa nastere,si-a mai facut cineva analizele?

luto la mai multe lunite lui Davidelu' vaz ca se facu un falcos si jumatate
mi se pare mie sau a inceput sa-ti semene?

dana vazut si pozele voastre cu printesa cea pufoasa,tare frumosi mai sunteti toti trei !
ai fost foarte inspirata ca n-ai taiat sleepy wrapul,e mai bun asa ca wrap(sau baby nest,ma rog),pt un pouch cred ca se intinde prea mult-am incercat adineauri si cu un copil de 5.5kg nu prea merge.
stiu ca ti-ai comandat deja sling dar iti las si tie link-ul asta ca poate va mai apuca mesteritul intre timp http://www.youtube.com/watch?v=7lhk8lcO8as

manga bafta multa la spital

selen e mortala Ebru cum rade mie mi se pare ca seamana putin cu Josh,avem si freza la fel si ochisorii un pic codati:)) tare aia cu vine mosul in salon si apasa pe buton:)

monica mi-a cam stat inima in loc cand am citit ce-ati patit..bine ca n-a fost nimic,doamne ce spaima cred c-ai tras!pls spune-ne si noua daca te-ai lamurit ce era cu roseata aia..

monis bine ai revenit si felicitari pentru pui vazut si pozele voastre,superba familie !

nu mai stiu ce-am vrut sa zic,is pe jumatate adormita.a,avem si noi o jucarie,o albinuta careia i se aprind ochii si care scoate o gramada de sunete haioase.josh se distreaza de numa' cand o vede,poate va arat maine un filmulet.

si nu va mai stresati cu activitatile ca de-abia au facut ochisori,pana mai adineauri nu stiau decat papa,raga,kk si somn:) degeaba le aratam noi cate in luna si-n stele,cand pe ei nu-i interesa decat un san bun si somnic apoi:)de acu' incolo incepe distractia,ehei

gata,ma bag la somn

pup gasca

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput