Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monis bine ai venit acasuca..

andre normal ca se vor auzi tobele de la spital..pt ca o mami de chiara avem aici si o iubim taaare..

mie imi e asa dor de raluk a noastrå...dar revine ea in forta sunt sigurå..acum e putin mai greu ca apoi incep petrecrile ..v-am spus ca eu inca visez la seeara aia cand ne adunam si baga o petrecere ca la carte ca pe vremurile de burticealå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multi ani si multe lunite pt Davidutu!!S cresti mare ca frumos esti de numa..så fii sånåtos si så stii ca ai o mami tare fainå

Devylla sa stii ca te admir mult..cu 2 copii si esti la fel de optimista si activa..cred ca nu e usor mai ales cu Erika si crizutele ei..cred ca acum la inceput e mai greu ca apoi vei lacrima cand le vei vedea cat de mult se iubesc surorile si vei fi taaare multumitå sufleteste

Se pare ca imi fac de cap..ca nahh doarme si Brucu ZIUA..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

m-am intors.

am plecat pe o ploaie oribila. la 5 statii a trebuit sa ma dau jo din autobuz sa intru la un macdonald's sa-l reasez in wrap ca sa poata manca. pentru 3 minute de supt a urlat de se zguduia autobuzul. am ajuns la spital...de data asta a vurt o tampita, ca nu i-as putea spune altfel, sa-i ia sange din brat, ca la omenii mari. degeaba l-am pus la san. a inceput sa urle si sa se smunceasca. mi s-a spus iar cat e de vanjos. i-a facut vena varza. eu nici n-o vedeam. era mai mult pe simtite. i-a spart vena si i-a colectat sange asa cu capacelul ca atat de mult plangea. imi venea sa plang acolo si in acelasi timp sa-i dau doua in bot. a plans copilul meu de mi se rupea inima. si cand o aud ca poate ar trebui sa-l mai intepe o data ca se coaguleaza sangele in eprubeta, i-am spus ca nu. cat s-a strans, s-a strans.

dupa aia se caina la mine in brate de imi venea sa fug in lume cu el. unde mai pui destul de mutla lume in autobuz, care mai de care mai tusind. cand am venit inapoi, la semafor a trecut un idiot cu autobuzul de m-a udat din cap pana in picioare. mai aveam putin si plangeam.

monis ce copil frumos ai. si ce-mi aduce aminte de Aidan in poza cu prosopul. exact asa am si eu una cu el urland pe la primele bai. cat despre tarate eu fac asa: fierb apa si pun cateva linguri in ea si ceva flori de galbenele si dau un clocot. dupa aia strecor si pun apa in baie. asa m-a invatat mama. si functioneaza! si ce frumos ca are cine sa-i cante la chitara. boem, boem!

Luci cum ati sarbatorit azi cele 2 lunite? ti-a facut David vreo noua schema asa drept cadou?

Selen ce domnisoara frumoasa ai. mancai-as obrajorii.

ma duc sa spal vasele ca acusi vine Sergiu si ma intreaba daca am dormit toata ziua.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

iar scriu analfabet. scuzati...dar scriu cu o mana...sunt la perioada, dau scroll cu degetul mare de la picior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Stefania

Irinel

David

La multe lunite si multi anisori dovleceilor scumpi si frumosi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

chiar ma intrebam zilele astea ce-o mai fi facand Madalina si Iuliapapusa. Sper ca totul e bine cu ele si cu bebeii lor.

La mule lunite, Stefania si Irinel! a fiti cuminti, sa cresteti mari si sa le umpleti parintilor sufletele de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pupam pe mami Iulika si pe Bruculica la fel. De fapt, pe toate mamicile si bebeii. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna seara!
Sper ca scriu la capitolul care trebuie, ca altul nu gasesc.
Luto, pe Marina Voica ai citat-o; o frumoasa delicata. Si e chiar din Mama Rusia, nu e moldoveanca.

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Am citit repede ce ati scris peste zi si mi-au ramas cateva franturi de idei, nu foarte aplicate, dar o sa intelegeti voi.
Eu stiu ca un copil alaptat la san poate sa ceara sa pape din nou si la o jumatate de ora dupa ce a mancat, de SETE, el bea lapte matern si de foame, si de sete. Cred ca daca plange nu are ce rau sa-i faca daca verificati si asta. Copilul meu se linisteste si dupa un minut la san si i se inchid apoi ochii de somn.
Referitor la hainute, daca nu bate un vant rece si nu stau cu copilul afara, eu evit sa ii dau fasuri sau alte haine greu de scos. Mai bine pun doua mai subtirele si pled, ca sa pot sa dau jos un strat, daca vad ca ii e cald. Am ajuns chiar si la concluzia ca e mai bine sa am la mine doua caciulite, adica si una mai subtire, pe care sa i-o pun in magazine.
Felicit mamicile care ies singure cu puii, mai departe sau mai aproape de casa!

Mergi la inceput

Daca tot nu mai e nimeni, ma retrag si va las ceva frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=o2d2llB4oIQ&feature=related

Noapte buna!

Mergi la inceput