Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Monica, stai mami, linistita, ca Ana e la faza in care nu stie inca faptul ca are doua maini (ca de una stie, aia dreapta, e cu ea pan'la cot in gura ).. ce sa vorbim de activitati...
Vin si alea, la vremea lor, incet incet, cand ne simtim pregatite.
Mai bine ia zi-ne ce toaleta ai pentru nunta...
Imi pare rau ca ati trecut printr-un moment asa naspa ieri.

Maria, te asteptam cu drag inapoi, sa nu prinzi aglomerat pe mijloacele de transport si Aidan sa fie un cuminte si jumatate! Sa veniti repede inapoi.

Selen, ce frumoasa e Ebru. Si la ea incep sa se contureze trasaturile din ce in ce mai bine. Inainte era grasunica, dar acum e din ce in ce mai finuta, mie asa mi se pare, cel putin. Si eu ii fac Anei cu "vine goanga din padure..."

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ma si ce par are Ebru, ca ma tot uit la poze. Ce sa mai, o declar "fata cu parul padure" a odiseei noastre: des si negru de poti sa il impletesti imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluca hai, ca abia astept sa-mi vina slingul; te descurci singurica sa ti-l pui, nu-i asa?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Da, e usor de pus, nu-l desfac de tot, ci doar trag un pic de material sa pot pune/scoate copilul si-l reglez apoi. Cred ca nu intelegi nimic acum, iti spun dupa ce il primesti.
Nu reusesc sa tin copilul intr-o parte in el,nici n-am incercat prea mult e adevarat. Si dc plange o las un pic mai jos, cat sa ajunga cu capul in dreptul sanilor..camasa e desfacuta mereu si fata se serveste de unde vrea

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Dana, bravo! Foarte bine ca ai iesit afara! Eu am zilnic program de mers la magazin cu Natalia in sling. Ma stiu doamnele de acolo, ma mai invita sa stau jos sa alaptez:))

Am incercat sa ies si cu caruciorul, dar se pare ca nu-i place Nataliei..s-a pus pe un plans de a trebuit s-o iau in brate, s-o pun la san..era de vis cum tineam copila in brate si impingeam si caruciorul..

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mai Raluca, ma uimesti: bebelina la san si mai impingeai si caruciorul??? . Pai eu cand incepe sa planga in carut nici nu indraznesc sa o iau in brate pana nu ajungem la o bancuta, ceva, daramite sa ii mai dau si tzatza in timp ce imping la carucior...
Tre' sa mai exersez ca nu mai tine!

Dana, bravo mami! Asa da, si la mai mare,

Natalia tipa de zici ca-i torturata..nu am cum sa n-o iau in brate..

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dsna, Nela si parul inca i s-a mai rarit, a inceput sa-i cada seamana cu tas-su (desi el are acum mai putin decat ea ), si el avea par mult cand era mic si exact aceeasi freza...pe mine ma pieptanau cu prosopul la varsta ei

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
pe mine ma pieptanau cu prosopul la varsta ei

POZE URSULICA
nunta

intr-un an doi asa imi fac si eu freza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun gasit dragelor

Dupa o saptamana acasa, parca am prins si eu putina putere si ceva curaj . Am ajuns aproape la zi cu cetitul, am vazut o tona de poze cu copiluti senzational de frumosi, am citit ce fain ii la japonezi cu numele cu poveste inclusa (mi-am amintit de numele indienilor lui Karl May), am vazut ca voi deja vorbiti de activitati pentru copii - abia astept si eu ca noi suntem inca prea micuti... pe de alta parte parca tot vreau sa opresc timpul in loc sa fie mereu asa mic si cuminte si totul sa incremeneasca intr-o clipa perfecta - am vazut cate botezuri s-au petrecut si ca mai sunt pe cale sa se intample (pentru mine asta e o treaba asa de indepartata.... nu stiu nici macar cand o sa am curaj sa ma gandesc la ea, d'apoi s-o organizez )...

Despre noi nu sunt multe de spus, adica multe lucruri noi...prin care voi sa nu fi trecut deja... dupa primele 3 nopti acasa din care am dormit nimic acum parca e ceva mai bine, se intampla si cate 4 ore de somn legate. Doar ca nu sunt niciodata aceleasi, desigur , cu alaptatul la cerere - aici iar pentru cate lucruri am citit la voi despre asta. Aseara am facut prima baie (ca abia a cazut buricelul, pana acum ne-am descurcat cu prosop ud, eventual chiuveta - dar tot imi statea pe cap ca nu e destul de curatel...). In baie am pus doar ceai de galbenele si am cumparat tarate, dar nu mi-e clar cum sa le fierb... trebuie sa mai studiez. Am neutralizat ulei de masilne sa-l dau pe piele ca e cam reptilos momentan (ca a ajuns cumva sa fie postmatur putin si acuma isi schimba pielea complet), dar mi-a fost teama sa nu-i fie prea frig, asa ca am reusit un pic de masaj doar la picioare... sper sa evoluam la baia urmatoare . Contrar asteptarilor, dupa baie a fost extrem de activ... si activ a stat pana la 2.30 de dimineata .
Mare nebunie cu orice treaba legata de copiii asa mici, orice teorie ai citi / auzi, vine si alta in replica. De fapt cred ca asta se intampla cand doctorii habar nu au care e de fapt realitatea. (pediatrul care vine acasa mi-a spus de exemplu ca treaba cu aruncarea Vigantolului este pura inventie a producatorilor de medicamente, pentru ca are aceeasi substanta de baza ca acum 4 - 5 ani cand nu se arunca la 2 saptamani de la desfacere si copiii nu faceau rahitism cu totii... e doar un exemplu )

Revin la voi ca tare drag imi este cum scrieti si acuma casc si eu urechile in cunostinta de cauza (a se citi copil prezent ) ca inainte citeam ca pe o curiozitate toate info de la voi (desteapta mai eram daca imi notam mai multe )

cu drag mamicile si piticii

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
Am citit mai tarziu ca-i dai espumisan. E acelasi cu sab simplex asa ca pica si varianta asta.

Eu una zi9c ca nu e acelasi. La mine fetita nu a reactionat la Espumisan. In schimb cu Sab-ul ne intelegem si crizele de colici sunt f rare. Ii dau 12 picaturi de 3 ori pe zi. Stiu ca si Espumisanul si Infacolul au aceeasi substanta de baza cu Sab Simplex dar cred ca difera prin concentractie si prin alti aditivi.

Mie una Sab-ul imi merge pe cand Espumisanul DELOC. Merita incercat. Sabul e doar 16 lei...dar si daca merge te-ai scos..:)

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mie asa mi-a zis pediatrul.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Selen ce tare ai fost la faza cu pieptanatul cu prosopul
Salutare Monis! ti-am vazut puiul frumos la semnatura; pai daca ai nelamuriri, intrebari..arunca aici la noi! gasim impreuna solutia!
sa stii ca si eu ma gandeam zilele trecute cum era faza cu taratea..si ca ce bine era daca notam pe undeva; parca nu trebuia fiarta..ci pusa intr-un saculet/tifon care se aseza in vanita lui bebe..sau nu era asa?!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Va e pofta de ceva dulce si bun?
Ce spuneti de asta: http://intarasoareluirasare.blogspot.com/

Va pup si va doresc noapte buna,ma retrag si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nela cred ca si eu o sa ajung la fel dupa a doua sarcina...ca imi cade acum parul smocuri smocuri noroc ca (inca) am de unde...

Monis bine ati ajuns acasa!
cu taratele eu tin minte ca se pun intr-un saculet de tifon sau intr-o soseta din aia fina si se fierbe in apa...si apoi apa aia se toarna in cadita, iar cu saculetul poti s-o freci direct pe cap....sper sa tin mitne bine...parca Monique ne explicase...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput