Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
moni_iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Cred ca ne cam pacalesti si nu-i plangacios ![]() Eu i-am dat pt colici vreo 3 zile bonnisan si nu prea avea efect si de o saptamana ii dau sab simplex si e super ok.La inceput ii dadeam la 6 ore dar, acum doar dimineata si seara ca nu prea il mai doare burtica. Tu ai incercat? Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Am citit mai tarziu ca-i dai espumisan. E acelasi cu sab simplex asa ca pica si varianta asta
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
lutoniana spune:
mangulico tara piere si baba se piaptana....adicatelea aici se masoara cacateii, kilogramele, laptele, sanii...si tu cumperi rochii si toalete ![]()
![]()

Sper ca dupa ce iti comanzi rochia ii cauti un frac si lui Aidan....sa mearga ca un print la biserica....sau mai bine ca William the Conqueror ....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Mama_si_pisa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui moni_iulia
Cumpar alutl si-l arunc pe cel vechi care isi pierde eficacitatea intre timp si devine "apa de ploaie" dupa spusele pediatrului. |
Am auzit si eu din "folclor" ca sticluta de Vigantol trebuie schimbata la cateva saptamani. Am cautat mai multe opinii si se pare ca e o legenda, ca producatorul neaga expirarea produsului mai devreme de data inscriptionata pe ambalaj. Gasiti pe internet detalii.
De altfel, mi se pare ca ar fi cel putin bizar sa faca un ambalaj de 10 ml, cand produsul nu e eficace decat atat cat sa consumi 0,5.
Apropo de Vigantol, eu nu inteleg de ce li se recomanda tuturor copiilor doua picaturi, cand pe prospect scrie ca doar prematurii trebuie sa ia doua...

Mamica lui Simon (19.09.2009)
luhtien spune:
| Citat: |
ii cauti un frac si lui Aidan....sa mearga ca un print la biserica....sau mai bine ca William the Conqueror ....![]() ![]() ![]() |
piticii nasilor

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luhtien
|
..mare domn...mare caracter
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
moni_iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui devylla
![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Ce frumos ai spus-o!
Cred ca momentele astea de afectiune ne fac f bine si noua nu numai bebeilor(eu il pun broscuta pe burta mea si-i povestesc cate-n luna si-n stele iar el ma asculta atent si se cuibareste in sanul meu
).Subscriu si eu
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
moni_iulia spune:
Leeloo21, multumim de incurajari.
Dana15, eu stiu cel mai bine cum e sa stai in casa(asta fac de doua luni). Acum am inceput sa ies dar, doar singura si doar pt urgente ca nu-mi face placere sa-l las pe bebe acasa si eu sa plec la plimbare iar cu el nu pot ca inca n-am carut(ca n-am avut masina si vreau sa-l vad si eu mai intai ca doar eu o sa-l folosesc cel mai mult) si piciorul inca doare.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Dana15, eu stiu cel mai bine cum e sa stai in casa(asta fac de doua luni). Acum am inceput sa ies dar, doar singura si doar pt urgente ca nu-mi face placere sa-l las pe bebe acasa si eu sa plec la plimbare iar cu el nu pot ca inca n-am carut(ca n-am avut masina si vreau sa-l vad si eu mai intai ca doar eu o sa-l folosesc cel mai mult) si piciorul inca doare. ![]() |
lasa ca te faci tu mareee....si in plus trebuie sa testezi cum intra carutul in portbagaj, nu ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
moni_iulia spune:
lutoniana
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze