Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Hai ca am reusit sa pun niste poze la semnatura. Asa ca, daca vreti sa vedeti plangaciocul, gasiti la semnatura tot ce trebuie

Cred ca ne cam pacalesti si nu-i plangacios. E asa cuminte in poze... Nici nu se aude plangand...
Eu i-am dat pt colici vreo 3 zile bonnisan si nu prea avea efect si de o saptamana ii dau sab simplex si e super ok.La inceput ii dadeam la 6 ore dar, acum doar dimineata si seara ca nu prea il mai doare burtica. Tu ai incercat?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Am citit mai tarziu ca-i dai espumisan. E acelasi cu sab simplex asa ca pica si varianta asta. Dar parca fetele( cred ca Monica) il administrau inainte de masa cu vreo 15 minute ca sa aibe efect. Eu asa imi amintesc si asa l-am dat(nu l-am putut tine nemancat pe fomila chiar 15 minute dar, am incercat).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mangulico tara piere si baba se piaptana....adicatelea aici se masoara cacateii, kilogramele, laptele, sanii...si tu cumperi rochii si toalete

Sper ca dupa ce iti comanzi rochia ii cauti un frac si lui Aidan....sa mearga ca un print la biserica....sau mai bine ca William the Conqueror ....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:

Dana15, si eu ii dau 2 picaturi de vigantol pe zi pana la 2 ani dar, il innoiesc la 2 saptamani.

Poze

Moni, cum adica il innoiesti la 2 saptamani?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Cumpar alutl si-l arunc pe cel vechi care isi pierde eficacitatea intre timp si devine "apa de ploaie" dupa spusele pediatrului.

Am auzit si eu din "folclor" ca sticluta de Vigantol trebuie schimbata la cateva saptamani. Am cautat mai multe opinii si se pare ca e o legenda, ca producatorul neaga expirarea produsului mai devreme de data inscriptionata pe ambalaj. Gasiti pe internet detalii.
De altfel, mi se pare ca ar fi cel putin bizar sa faca un ambalaj de 10 ml, cand produsul nu e eficace decat atat cat sa consumi 0,5.
Apropo de Vigantol, eu nu inteleg de ce li se recomanda tuturor copiilor doua picaturi, cand pe prospect scrie ca doar prematurii trebuie sa ia doua...

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
ii cauti un frac si lui Aidan....sa mearga ca un print la biserica....sau mai bine ca William the Conqueror ....

Teo a avut frac la biserica
piticii nasilor

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Citat:
ii cauti un frac si lui Aidan....sa mearga ca un print la biserica....sau mai bine ca William the Conqueror ....

Teo a avut frac la biserica

..mare domn...mare caracter

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Luto,.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Fetele carora le-a recomandat pediatrul sa lase bebeii sa planga daca sunt mancati si schimbati-va rog,ganditi-va ca bebitzii vostri nu au doar nevoi fizice ci si afective.Poate ca or fi ei curati si au mancat de curand,dar ce te faci cand plange doar asa de dorul tau,stiu eu,sa-ti simta mirosul sau pur si simplu simte nevoia de afectiune..? Va rog nu ignorati si aceste nevoi ale micutilor,i-ati purtat in burtica atata vreme si i-ati asteptat cu drag...multa lume are asteptari exagerate din partea unui bebelus si de aici ideea de "a-l invata " tot felul de lucruri cum ar fi dormitul cu forta(vezi lasatul sa planga pana adoarme etc) ne-luatul in brate pt ca "se invata" si asa mai departe...daca asteptarile ar fi putine atat parintii cat si bebelusul ar fi cu mult mai fericiti,cred eu.
Hai puneti-va in locul lor macar pentru cateva momente,ce credeti ca e in mintiuta lor de o luna,sincere sa fim..credeti ca s-au apucat de copt planuri de cum s aprofite mai bine de noi,cum sa ne joace pe degete? Sa fim seriosi fetelor..bebeii au memoria f scurta in primul rand si in al doilea ei nu stiu altcumva sa comunice decat prin plans,care plans nu e numai de foame/frig/sete/ etc ci are la baza si niste nevoi emotionale...asa ca va rog,va rog nu mai lasati copiii sa planga la varsta asta,lasati-i cand au un an eventual daca considerati ca e necesar pt educatia lor,dar acum,la aprox o luna nu cred ca se pune problema de a "educa". Sunt mici si fragili iar energia pe care o pierd prin plans pot sa o foloseasca foarte bine pentru a creste armonios.Sper din tot sufletul ca nu a deranjat pe nimeni remrca mea

Subscriu.

si io

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Ce frumos ai spus-o! Cred ca momentele astea de afectiune ne fac f bine si noua nu numai bebeilor(eu il pun broscuta pe burta mea si-i povestesc cate-n luna si-n stele iar el ma asculta atent si se cuibareste in sanul meu).
Subscriu si eu

Poze

Mergi la inceput

Leeloo21, multumim de incurajari.
Dana15, eu stiu cel mai bine cum e sa stai in casa(asta fac de doua luni). Acum am inceput sa ies dar, doar singura si doar pt urgente ca nu-mi face placere sa-l las pe bebe acasa si eu sa plec la plimbare iar cu el nu pot ca inca n-am carut(ca n-am avut masina si vreau sa-l vad si eu mai intai ca doar eu o sa-l folosesc cel mai mult) si piciorul inca doare.

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Dana15, eu stiu cel mai bine cum e sa stai in casa(asta fac de doua luni). Acum am inceput sa ies dar, doar singura si doar pt urgente ca nu-mi face placere sa-l las pe bebe acasa si eu sa plec la plimbare iar cu el nu pot ca inca n-am carut(ca n-am avut masina si vreau sa-l vad si eu mai intai ca doar eu o sa-l folosesc cel mai mult) si piciorul inca doare.

lasa ca te faci tu mareee....si in plus trebuie sa testezi cum intra carutul in portbagaj, nu ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

lutoniana

Poze

Mergi la inceput