Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetele, mai aveti cafea si pt mine?

si pe mine m-a uimit Mami si pisa cu activitatile descrise, noi ne limitam doar la jucarii zanganitoare, oglindit, spus singurele 2 poezioare de copii pe care le stie mami (una in romana, una in turca..), vorbit, strambat...si cam atat....trebuie sa incep sa-mi pun si eu dovleacul la contributie, ca avem aproape 3 luni deja....

si subscriu si eu la spusele Mihaelei, eu n-am lasat-o pe Ebru sa planga neconsolata (daca s-a intamplat, a fost pt cateva minute cand chiar nu aveam cum sa ma duc la ea...)

noi am avut o noapte putin mai agitata, cu multe partzuri si treziri din cauza lor, ea adormea repede la loc leganata, dar eu mai greu, asa ca sper sa mai prind pe zi ceva somnic...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

David Cuceritorul, Irinel Andrei si Stefania Gabriela
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata Selenico...pai cum sa nu avem cafeluta tocmai pentru tine
Multumim de urari si sa stii ca si noi ne-am cam chinuit noaptea trecuta cu o indispozitie de zile mari....Incepand de cu seara, nici pespate, nici pe burta, nici in brate.....a vomitat de numa numa....iar manca....iar plangea.....chinul naibii sa faca parturi.....
Acum doarme ca un pui mic, pufos si dulce
As vrea si eu sa recuperez ceva somnic ...."ca afara ploua ...ploua...si-i trecut de ora noua".....(o melodie care-mi place mie ....dar nu-mi amintesc cum o cheama pe cantareata cu vocea usor ragusita....si parca de peste Prut daca nu ma insel.....)

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata!

Beau si eu o gura de cafea cu voi..ca am nevoie;

M-am bucurat sa o vad pe Sabina asa activa; am trimis un PM Sabina..oare merge linkul?
Andra este tare dulce Sophie cu bonetica!
Moni un cu drag de la mine;
dar oare nu inlocuiesti prea repede Vigantolul? la 2 saptamani?!! si noi dam doar o picatura/zi
Mihaela abia astept sa vad pozele cu Baby Nestul! aseara eram intr-o pasa aiurea si tot il stresam pe grig sa taie wrapul si sa faca din el pouch; am ajuns intr-un final la concluzia, ca mai bine sa-l lasam asa..poate o sa fie folositor un pic mai tarziu, cand va mai creste;
pana una alta ma bate gandul f serios sa iau un sling..mi-a raspuns deja Diana;

pe mine ma complexati total cu activitatile pt bebe..Mami si pisa pentru idei; noi "nu stim" deocamdata decat prima strofa din Luceafarul si prima strofa din Nunta Zamfirei..pe care le alternam continuu..si zicem strofele astea pana ni se face noua somn; plus..tati ii mai zice o poezie cu un popa..poezie invatat pe holul caminului, cand statea pe jos, turceste, cu o bere langa si chitara in brate; in rest..in urma cu 2 zile a manifestat interes pentru o vacuta tare colorata si zdranganitoare..dar nu pentru mult timp;

sa-mi tineti pumnii! am o chestie in cap..sa vad daca imi iese!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Am recuperat acum de dimineata cam tot. Nu mai am timp sa incadrez in pagina sa aranjez nik. Asa ca, trimit asa.

Alex25, . Tratam noi si bubitele dar colicii ne omoara cel mai tare.

Suede, le incercam pe rand. Deocamdata de la nastere i-am dat infacol. De o sapt ii dau alternat cu espumisan si nu se vede nici o imbunatatire. De azi o sa incercam debridatul. Daca nu merge sapt asta cu debridat o sa incercam sapt viitoare sab simplexul. Multumesc.

Vik-cj, eu infacol ii dau de cand am ajuns acasa. Apoi dr ne-a zis sa alternam la 3 mese cu espumisan. Oricum nu cedeaza la nici unul colicile noastre.

Leeloo multumim pt incurajare. Ne tinem cat putem de tari pe barricade.

Dana, si noi avem o problema cu iesitul afara. Stam la et2 si nu avem lift. Carutul are 25 kg si nu am cum sa-l car eu jos si pe el si pe bebe asa ca mai mult in casa.

Luhtien stiu cum e. Si la mine sta treaz noaptea daca doarme o ora dupa-amiaza.

Sabina, multumim pt aprecieri. Bebe are un program tare aiurea. De iesit afara, foarte greu la noi. De dormit nici nu se pune problema pt ca ne rugam sa doarma. De manact nici atat pt ca urlam destul de mult chiar sic and dormim, lucru foarte rar la noi dupa cum am mai zis. Cu baita, incercam sa facem cam la aceeasi ora dar daca adoarme nu am inima sa-l trezesc doar sa-I fac baie la ora fixa. Multumim de incurajare. Asteptam sa treaca timpul sa ne mai linistim.

Manga multumi pt aprecieri. Cu masa si eu ziua ii dau cand vrea. Noapea incerc sa-I dau la 2,30-3 ore. Dar nu imi iese tot timpul. Oricum nu imi tin copilul nemancat dar mi se pare aberrant sa ii dau la o ora jumate cand plange de burta. Cu sanul nu se trateaza colicile. In fine. Ne vom descurca noi pana la urma. , Sper ca Aidan a fost cumintel sit e-ai putut odihni.

Daciana felicitari pt cele doua lunite.

Nela, multumim frumos. Cand iese afara se mai linisteste putin si atunci parca ma mai calmez si eu. Sper ca Ana nazdravana e bine.

Kawaichan, asa mi s-a spus si mie ca el ce suge ii ajunge doua ore. Din maternitate mi s-a zis tot asa. Sa incerc la 3 ore dar nu mai devreme de 2 ore. Oricum daca mananca , se agita si adoarme putin dupa 2,30 ore sta cateodata si 5 ore fara papa. Deci ii tine 2 ore macar. In fine eu il vad cand tipa si nu tipa de foame, ci de burtica si parturi. Azi avem 4 sapt. Ajungem noi si la 6 ca sa se mai imbunatateasca putin treaba. Sa stii ca sunt perfect de acord cu ce ai spus despre lasatul bebelului sa planga.

Mama si pisa ma bucur ca va impacati atat de bine si ca sunteti bine.

Moni_iulia, de azi am decis sa ii dau debridat o sapt sa vedem cum reactioneaza. Daca intr-o sapt nu trece, o sa incercam si nou sab-simplex.Eu nu stiam de alea 15 minute dar parca nu am cum sa-ltin 15 minute cand el plange de foame asa ca…. Si da, noroc ca pozele nu au sonor. Oricum ii fac si eu poze cand e cuminte nu cand urla ca nu ma pot concentra [#61514;] . Sa stii ca si eu am avut nedumerirea legata de cele 2 piaturi de vingantol. Mie dr mi-a zis ca oricum mai ramane din el pe lingurita asa ca de fapt, in gura lui bebe ajunge cam 1 picatura. Nu stiu daca e chiar asa dar…. Asta a fost explicatia.

Dana tin pumnii pt ce vrei tu sa faci. Daca merge sa imi zici si mie.

Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta. Poate mai intru daca ma lasa bebe.

Edit: La multi ani bebeilor sarbatoriti.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

am o chestie in cap..sa vad daca imi iese!

ai o chestie in cap si vrei sa vezi daca iese????

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

fetelro, voi dati vigantolul cu lingurita??! noua ne-a aratat dr cum sa-i dam direct...o strang de obrajiori ca sa-i deschid gurita, si-i picur repede 2 picaturi..le inghite ca pelicanu

Luci multam de cafea poate tragem iar un pui de somn impreuna, ca pe vremuri, fiecare pe coltul ei de pat

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:

sa-mi tineti pumnii! am o chestie in cap..sa vad daca imi iese!

...pisica de curiozitate a murit
sper ca nu ne fierbi prea mult....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata ..

as vrea sa vin cu vesti bune insa nu am .. sunt zombie. anna s-a culcat la 3.30 dupa ce a stat atarnata la san cateva ore .. ma usturau sfarcuruile ingrozitor .. m-am infuriat si i-am facut 3 masuri lapte praf .. la inceput nu la vrut, apoi a lins biberonul .. deci e clar ca ea nu era satula, saraca .. doarme si acum de la 3.30 ..

eva tot cu febra .. de ieri i-au aparut niste bubite pe labe si pe maini .. eu am citit pe net ca poate fi boala mana-picior-gura .. dr zice ca nu a auzit de ea .. offoff

sunt zombie ..

claudia superba rochita ptr botez!

ralu ce frumoasa e natalia ..

dana am vazut si poze cu ana ta .. e superba! are niste ochisori de vis .. si parca sa zic eu ca semana cu tine.

sabina multumesc mult!

moni deja gangureste tudoritza ... super!!

luci nu .. din pacate ..

selen si eu la fel ii dau vigantolul ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:

am o chestie in cap..sa vad daca imi iese!

[:-)))}] ai o chestie in cap si vrei sa vezi daca iese????

..pai inteligenta sunt sigura ca nu-i iese lu' Danuta noastra

Mergi la inceput