Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

offf mai Ellenuta cate tragi tu acolo cu cele doua papusici....
Bine ca ai linistit-o pe a mica ca sa te poti ocupa si de Eva...si zici ca dr. nu stie .....dar el ce a spus ? un sfat ceva ? un diagnostic ?

Eu cand aud fete ca tine imi vine sa imi fac doua trei cruci si sa multumesc lui Dumnezeu ca nu avem nimic grav si suntem bine merci.

Incearca sa ai grija si de tine ca sa ai putere pt fetite

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

sa-mi tineti pumnii! am o chestie in cap..sa vad daca imi iese!

...pisica de curiozitate a murit
sper ca nu ne fierbi prea mult....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Eu am citit de 3 ori mesajul Danei, ca o fi zis fata ce vrea sa faca si cum eu dorm pe mine, poate nu am vazut...

Luto, ceaiul ala de care ziceam e de chimen, ca l-au recomandat si Maria si Dana, face bine pentru parturile lui bebe si este bun si pentru lactatie. AM inceput sa beau azi, sa vedem cum se prezinta Ana cu parturile in urmatoarele 2-3 zile.

Doar ce ne-am intors si noi de afara, un alizoi sa ne ia pe sus si alta nu. Dar a fost soare pana la urma, Ana o sa doarma aburita la noapte.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Hai ca am reusit sa pun niste poze la semnatura. Asa ca, daca vreti sa vedeti plangaciocul, gasiti la semnatura tot ce trebuie

Cred ca ne cam pacalesti si nu-i plangacios. E asa cuminte in poze... Nici nu se aude plangand...
Eu i-am dat pt colici vreo 3 zile bonnisan si nu prea avea efect si de o saptamana ii dau sab simplex si e super ok.La inceput ii dadeam la 6 ore dar, acum doar dimineata si seara ca nu prea il mai doare burtica. Tu ai incercat?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Am citit mai tarziu ca-i dai espumisan. E acelasi cu sab simplex asa ca pica si varianta asta. Dar parca fetele( cred ca Monica) il administrau inainte de masa cu vreo 15 minute ca sa aibe efect. Eu asa imi amintesc si asa l-am dat(nu l-am putut tine nemancat pe fomila chiar 15 minute dar, am incercat).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Eu una zi9c ca nu e acelasi. La mine fetita nu a reactionat la Espumisan. In schimb cu Sab-ul ne intelegem si crizele de colici sunt f rare. Ii dau 12 picaturi de 3 ori pe zi. Stiu ca si Espumisanul si Infacolul au aceeasi substanta de baza cu Sab Simplex dar cred ca difera prin concentractie si prin alti aditivi.

Mie una Sab-ul imi merge pe cand Espumisanul DELOC. Merita incercat. Sabul e doar 16 lei...dar si daca merge te-ai scos..:)

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eva tot cu febra .. de ieri i-au aparut niste bubite pe labe si pe maini .. eu am citit pe net ca poate fi boala mana-picior-gura .. dr zice ca nu a auzit de ea .. offoff

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Boala asta aici este f cunoscuta,de obicei trece fara alte interventii medicamentoase.
sper sa scapati curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dana multumesc mult de Pm,am primit.Ma uit imediat ce fur o clipa linistita la poze.

Mergi la inceput

am taiat unghiutele la o manuta acum pandesc pozitia copilului ca sa abordam si mana cealalta
si in zilele ce urmeaza il las la "pantaloni cu maneca scurta" ca sa vad ce fac cu cele 2 unghiute de la degetele mari de la picioruse. Restul nu au crescut deloc de cand s-a nascut dar cele mari par cumva asa incarnate si au crescut in aer...ridicate ...si sa vad daca le dau de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Este drept..exprimarea nu a fost tocmai reusita..dar voi ma iertati, nu-i asa?

Mi-a iesit faza!!! am fost cu Ana afara..am luat-o in brate,am coborat cu grija cele 4 etaje (Doamne fereste sa nu alunec pe treptele rupte ale blocului nostru) si am ajuns AFARAAA!! la lumina! la soarele caldut si placut de toamna! si ne-am plimbat pe aleile din jurul blocului..vreo 25 min (ca inceput sa traga partzuri "umede"- astea's cu productie de caca, ca ale "uscate", suna altcumva);
parca purtam un bibelou in brate..cred ca am fost o imagine haioasa pt cine m-a vazut...dar am reusit!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Este drept..exprimarea nu a fost tocmai reusita..dar voi ma iertati, nu-i asa?

Mi-a iesit faza!!! am fost cu Ana afara..am luat-o in brate,am coborat cu grija cele 4 etaje (Doamne fereste sa nu alunec pe treptele rupte ale blocului nostru) si am ajuns AFARAAA!! la lumina! la soarele caldut si placut de toamna! si ne-am plimbat pe aleile din jurul blocului..vreo 25 min (ca inceput sa traga partzuri "umede"- astea's cu productie de caca, ca ale "uscate", suna altcumva);
parca purtam un bibelou in brate..cred ca am fost o imagine haioasa pt cine m-a vazut...dar am reusit!

felicitari......yuhuuuu, in brate pur si simplu ai dus-o ?
Nu-i asa ca avea fata linistita si relaxata ? eu cred ca asa mult le place afara....
Esti o mamica minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata pe la pranz.

As vrea sa ma plang si eu putin ca aseara o bagasem pe maneca . Am fost pana in AUchan cu bebe sa cumparam cadoul pt fini. Am imbracat baiatul cu dres si salopeta de blugi, un body cu maneca lunga si geaca de fash... aproap de plecare a inceput sa urle, am crezut ca e kkcit, l-am desfacut sa-l miros, nimic. Urletele au continuat exasperant in masina, nimic nu-l calma, era rosu/vanat la fata si dadea din maini si din picioare cu niste nervi de toata frumusetea . Am ajuns acasa (auchanul e la 2 minute cu masina de noi) in aceleasi urlete, l-am pus la san, nimic, nervi. L-am dezbracat si i-am dat drumul la aspirator. Cand l-am dezbracat fetelor, piciorusele lui erau rosii ca focul de parca fusese oparit sau ars de soare rau de tot. Am simtit ca mor pe loc, m-am speriat si am sunat la salvare. Zgatia mea in schimb a inceput sa rada si sa gangureasca la mine de parca nimic nu se intamplase. A facut si un pipi de control pe mine, pe pat, pe haine, peste tot (ii desfacusem si pampersul). Idiotul de la salvare ne intreba foarte senin daca am spalat baiatu cu apa fierbinte sau daca a facut pipi pe el... imi venea sa-mi bag picioarele in ea de tara si de sistem sanitar . Eu eram cu pulsul la 200 si tensiunea exploda si el ma intreba daca s-a pisat pe el...scuzati expresia. In fine, in 10 minute, un sfert de ora i-a trecut roseata si i-am facut baita. DUpa baita aceleasi urlete pana i-am bagat bibe, san nu a vrut neam. Apoi a adormit la injineru in brate si a dormit pana la 3 dimineata... dimineata a luat-o de la capat cu urlatul. N-ae febra, n-are nimic, ba e vesel si din ras o da intr-un plans isteric de imi vine sa mor.

Cand va vad pe voi despre ce activitati cu bebeii povestiti ma apuca toti bazdacii aia rai de tot si mi-e teama sa nu iasa biatu retardat sau ceva . Vorbesc si eu cu el, ii povestesc diverse, mai pun o muzica dar sa ii dau sa miroasa samd nu m-a dus capul neam. Acolo o jucarie, o maslina, o atentie...

Scuzati kilometrajul dar simteam nevoia sa povestesc ca tare m-am mai speriat aseara..

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Bravo Danaaa! deci plimbari aveai tu in cap cunoastem si noi...partzurile "cu stropi" si uscate

Luci nici noua nu ne-au crescut decat unghiile de la degetele mari la picioare....
am reusit si eu zilele astea operatiunea unghii, dar dupa ce si-a facut 2 bube pe nasuc pe care le puteti vedea pe AICI

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput